Shaikon
Válasz zsoszter kommentjére
2011. nov. 29. 13:44
Köszönjük a segítséget! Akkor a mostani új kérdés h mi számít gyanusnak!? :D
Azért kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni, a banktól!
Ha ésszel csinálod és normális vagy a bankban +termeled nekik a réket nem fognak feldobni,hisz ők is pénzből élnek.(+ minden évben megvan adva 1 teljesités összegben amit a banknak hozni kell akkor kapnak jutalmat)
Shaikon
2011. nov. 29. 13:46
Amiért érdekel az egész, hogy kb havi 200K pokeres kifizetés után, valaki rámszállhat-e hogy fizessek adót meg ilyenek? Volt már veletek hasonló vagy ismerősökkel???
200k huf vagy 200k usd ? Na jó sejtem .Miért nem utalsz moneybookersre?Amúgy nem hiszem ,nem kirivó összeg.
redoubtable
2011. nov. 29. 13:47
Amiért érdekel az egész, hogy kb havi 200K pokeres kifizetés után, valaki rámszállhat-e hogy fizessek adót meg ilyenek? Volt már veletek hasonló vagy ismerősökkel???
Én még ilyenről nem hallottam.
Írtam egy bankos kollégának mert ez a 3.6M új nekem ,de ha a törvény ezt írja akkor biztos annyi.
zsoszter
Válasz Shaikon kommentjére
2011. nov. 29. 13:49
200k huf vagy 200k usd ? Na jó sejtem .Miért nem utalsz moneybookersre?Amúgy nem hiszem ,nem kirivó összeg.
200K HUF. :D de jó lenne $-ban :D AMugy miért lenne jó moneybookes. onnan is le kell vennem valahogy.
Shaikon
2011. nov. 29. 13:51
200K HUF. :D de jó lenne $-ban :D AMugy miért lenne jó moneybookes. onnan is le kell vennem valahogy.
Minek? Mindenhol tudsz vele fizetni.Mármint a kártyával.
risa
Válasz NovaTerra kommentjére
2011. nov. 29. 13:52
Kicsit utána olvastam:
Ami az itt lévőket érdekelhet:
"A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról"
"Ügyfél-átvilágítási kötelezettség
"17. §-ban meghatározottak kivételével a hárommillió-hatszázezer forintot elérő vagy meghaladó összegű ügyleti megbízás teljesítésekor;"
Ahogy olvasom a gyakorlat az, hogy 3.6 milliónál a bank megnézi az átutalást, de nem jelenti senkinek. Ez vonatkozik a 3.6 millió feletti utalásokra is, 10-20 millió akár. Akkor köteles jelenteni, ha pénzmosásra utaló jel merült fel. Az viszont már a bank hatáskörébe tartozik illetve ők tudják azt mi számít már gyanúsnak.
Na vegre, valaki tenyleg utanaolvasott... kivancsi voltam az okossagokra :)
amit itt leirtal az helytallo - egy bankban dolgozo pokeres
Harvey
Válasz Shaikon kommentjére
2011. nov. 29. 13:56
Nem tudom mi a jobb, fizetni vele vagy levenni es ugy kolteni.
Krono
Válasz Harvey kommentjére
2011. nov. 29. 14:02
Nem tudom mi a jobb, fizetni vele vagy levenni es ugy kolteni.
Ha MB-re gondolsz, akkor ez így tök mindegy, mert ha ATM-nél veszel fel pénzt, akkor a bank rögzíti az adataidat(legalábbis a pénzfelvételt), ha boltban vásárolsz a kártyáddal, akkor ott is van egy közvetítő magyar bank, szóval ott is ugyan az a helyzet, mint ATM-nél.
Azt nem tudom, hogy mennyire nézegetik ezeket a bankok.
time4revenge
Válasz Krono kommentjére
2011. nov. 29. 14:10
Menj át egy határmenti településre és ott vedd fel MB-ről Nettelleről ha itt parázol.
Harvey
Válasz time4revenge kommentjére
2011. nov. 29. 14:20
Menj át egy határmenti településre és ott vedd fel MB-ről Nettelleről ha itt parázol.
Kell parazni (eleg sokat vettem le/fogok levenni...)?
Gondolom az tok mind1, h mindig masik automatahoz megyek.:)
Meg most 250 jurokert hatarig menni eleg koltseges (Danfiu azt mondja Nettel 1K is lejon), de ugy tudtam eleg dragan.