lehet? vagy nem lehet ? :)
biztos nem én leszek az első aki ezt kérdezi de nem találom az erre vonatkozó választ :)
szóval ha egy szatelliten bejutok egy 215$-os versenyre és nem kívánok részt venni vagy épp nem érek rá akkor lejelentkezek és a 215$ a számlámra kerül. eddig stimmt.
Kérdés: ezt akár ki is vehetem a számlámról vagy muszály felhasználni késöbb valamilyen másik versenyen ?
A pokerstars-on olvastam erről de speciel erre az esetre nem tér ki vagy az én szellemi kapacitásomnak kihívás ez a rész megértése :)
köszönök előre is minden infót ::)
Üdv. Nektek: Sanax11
Nem pénz kerül a számládra, ha lejelentkezel, hanem T dollár, amit tour/satokra tudsz ugyancsak felhasználni. Azonban ez a T dollár különböző oldalakon eladható ---> google!
Így van. A 215 T$-ért kb 206$ körüli összegek kaphatsz.
köszi a segítséget., és akkor mit lehet kikérni ? azt amit az adot6t vers4nyen nyerek azt ki lehet ?
teszem azt ha aversenyen 120. leszek és jár érte 125 dollár azt ki lehet venni vahy le kell azt is zsugázni ?
Ha egy versenyen $ a nyeremény, akkor azt természetesen megkapod. A T$ meg a W$ csak akkor jön be a képbe, ha satelliten kapsz egy másik versenyre beülőt, és nem játszod le, hanem unregister-elsz a versenyről.
teszem azt ha aversenyen 120. leszek és jár érte 125 dollár azt ki lehet venni vahy le kell azt is zsugázni ?
Köszi szépen most már világos a dolog, nem mintha ki szeretnék húzni 10K $-t a számlámról mert az még odébb van de sosem lehet tudni :) jó előre tudni ezeket a dolgokat is :)majd ha oda kerül a dolog, soproni lévén a szomszédban nyitok egy számlát és oda húzom be a lét amért "keményen megdolgoztam " :)
az éjjel addig-addig kínlódtam egy 3,33-as szatelliten amig végül meg sikerült nyerni így a vasárnapi 750K-s versenyen indulok elvileg csak elábrándoztam hogy ha pl. egyéb elfoglaltságok miatt ( sörözés, borozás, pecázás stb. ) nem érnék rá akkor mi lenne a drága pénzemmel :))
Warm Upra nyertél helyet?
Ha unregelsz akkor elvileg kapsz 215 T$-t. Amiből beülhetsz Sunday Millionra is akár, de 215 1$-os sng-re is. Mindent csinálhatsz a T$-al, csak ki nem utalhatod. De amire benevezel a T$-ból és ott nyersz, azt már természetesen $-ban kapod meg.