Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > lehet? vagy nem lehet ? :)

sanax11
Válasz poofee kommentjére
2009. jún. 18. 16:04

igen a warm up-ra sikerült, a múltkor többen is azt mondták hogy kezdőként ne ostromoljam a SM-et és én jó fiú lévén hallgatok a tanácsokra :) feleztem a tétet :) DDD pedig az SM-en 250K-s nyeremény igazán vonzó dolog :))
Habár szerintem ugyanakkora szerncsével nyerhető az SM-is mint a W. up. azaz annyi energiával sztem mindegy melyiket ostromolom, mondjuk az SM-ben 7500 körüli az indulók száma a w. up-on meg 4000 körüli szokott lenni, ebből a szempontból kedvezőbb az utóbbi.Igazábol sztem az 500K-s a legjobb, csak arra a szatellitek és a nevezési díj is húzós egy kicsit viszont ott " csak" 1000 körüli az indulók száma :) szoktam lesni ki hol indul legtöbbszőr, és pl. bélabá is az 500K-st szereti ahogyan elnézem :)

poofee
Válasz sanax11 kommentjére
2009. jún. 18. 16:08

Öööö...szerintem nem a garantált nyereményt kellene csökkentetni, hanem a nevezési díjat, szerintem erre vonatkozott a többiek tanácsa.

sanax11
2009. jún. 18. 16:10

nem tom hová tünt a válaszom :) a lényeg az volth. köszi igen a w.-upra sikerült, eddig a SM-t próbáltam, sokak tanácsára először a kissebbet ostromold címszóval így most ezt próbálgatom.:)

sanax11
2009. jún. 18. 16:13

nevezési díjat ?? a SM 11.70 ( ha elsőre sikerül ) a w.-up meg 3,33+ rebuy + addon ha élünk vele, nagyjából ugyanakkora :) kisebbet meg nem találok, de már láttam 2.22-st is asszem aza 250K-ra utazik de oda nem megyek 30K induló közé :)) mekkora esélyem lenne 30K ember közül ? semennyi :)

poofee
2009. jún. 18. 17:24

Ok. Akkor én itt fel is adtam... :D

cake
2009. jún. 18. 17:54

nevezési díjat ?? a SM 11.70 ( ha elsőre sikerül ) a w.-up meg 3,33+ rebuy + addon ha élünk vele, nagyjából ugyanakkora :) kisebbet meg nem találok, de már láttam 2.22-st is asszem aza 250K-ra utazik de oda nem megyek 30K induló közé :)) mekkora esélyem lenne 30K ember közül ? semennyi :)

wpwp
mind a 2re 215$ a beugró

sanax11
2009. jún. 19. 10:03

ne add fel poofee :) inkább győzzél meg :) de lásd mennyire szófogadó vagyok az este beneveztem egy 300$-os freerolba, szépen fegyelmezetten játszodtam a döntő asztalig, majd ott "ich baromarcú" 66-al belefutottam egy AA-ba, majd nem sokkal utánna77-el egy AK-ba ahol a turn A-t hozott és a 7. helyen végeztem :(

sanax11
Válasz cake kommentjére
2009. jún. 19. 10:11

az meglátásom és eddigi kevés tapasztalatom szüleménye az hogy ha van mit veszíteni akkor az játékosok sokkal körültekintőbbek, megfontoltabbak így a játék életszerű.az alacsony pl. 1$-os nevezésű tornákon már ugye vesztenivaló nincs és nemegyszer kerültem szembe olyannal hogy nagy hősen borítom a QQ-t mire szembetalálom magam 3,5-el meg hasonlókkal és nemegyszer bejön a sor vagy a 2 pár ezeknek. szóval egy komoly játékban nemigazán gyakori all inn-re menni 35-el meg 57-el vagy 26-al :)
És ezért nem szeretem ezeket a játékokat, pontosabban játékpénzel sem játszom épp ezért mert mivel nincs tétje a dolognak orrba szájba allinneznek mindenfélével aztán a fortuna kegyeire bíznak mindent. tudás nyista. fejlődés visszafelé stb...
de lehet h. nincs igazam de így látom per pill.

poofee
2009. jún. 20. 15:31

Nyilván ha megengedheted magadnak anyagilag, hogy a 215$-os nagy versenyekre sat-ozz és azokon indulj, akkor hajrá. Én is csak azokon játszanék, ha megtehetném...

cake
2009. jún. 20. 15:52

55$-oson nem szeretnél indulni?

Élő ügyfélszolgálat