dehogynem szeretnék de nem igazán találok aolyanokat vagy rossz helyen keresem ?
hát valahogy kiszorítom az indulási jogdíjat :) de nekem is fáj ha bukta van, már most gyomorgörcsöm van a holnapi Warm Up-ra :)ha legyőzöm a fóbiámat amiről már regényeket írtam akkor talán lehet belölem valami :))))ha nem akkor verhetem a fejem a falba és várhatok egy újabb hosszú hetet amikor megint tele reménnyel asztalhoz ülhetek nem aprópénzért :)
már 5-ödször olvasom Ed Miller könyvét a feleségem cikiz hogy meg akarom tanulni kívülről :))) ...és igaza van :) hamár gyerekkoromban elcsesztem a verstanulást... :)))
Én a helyedben minden nap elindulnék a 11-55 dollár közötti FE, 1R1A/2R1A és unl. R-os versenyeken WU/SM helyett.
Mi köze ennek a pénzügyekhez komolyan? Egyszerűbb lenne a keresés gombot használnod.
Én a helyedben -67% ROI-val nem 200$-os tornákkal próbálkoznék, hanem inkább még párszor olvasd el edmillert, már bocsi.
köszi bulbalazs, én viszont 3 havi pokermulttal nem igazán szégyellem azt hogy a ROI-m -67%-os, lesz ez még jobb hiszek benne, a 200-as tornákra nem befizetek hanem bejutok szatelliteken így nem érzem magam hülyének, még ha sértegetsz is edmillerrel. ha előbbre mész pénzüggyel indult a beszélgetés csak valahogy átsíklott a téma de ha ez zavar, vagy nagy bűnt követtem ezzel el akkor bocsánat ezért.ha jövő ilyenkor is -67 a roi-m akkor jogos a hozzászólásod vagy mégse ? neked 3 hónap után már plusszos volt ? ha igen akkor gratt hozzá
neked 3 hónap után már plusszos volt ? ha igen akkor gratt hozzá