Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > lehet? vagy nem lehet ? :)

sanax11
Válasz cake kommentjére
2009. jún. 20. 19:26

dehogynem szeretnék de nem igazán találok aolyanokat vagy rossz helyen keresem ?

sanax11
Válasz poofee kommentjére
2009. jún. 20. 19:29

hát valahogy kiszorítom az indulási jogdíjat :) de nekem is fáj ha bukta van, már most gyomorgörcsöm van a holnapi Warm Up-ra :)ha legyőzöm a fóbiámat amiről már regényeket írtam akkor talán lehet belölem valami :))))ha nem akkor verhetem a fejem a falba és várhatok egy újabb hosszú hetet amikor megint tele reménnyel asztalhoz ülhetek nem aprópénzért :)

sanax11
Válasz poofee kommentjére
2009. jún. 20. 19:30

már 5-ödször olvasom Ed Miller könyvét a feleségem cikiz hogy meg akarom tanulni kívülről :))) ...és igaza van :) hamár gyerekkoromban elcsesztem a verstanulást... :)))

V.Peti
Válasz sanax11 kommentjére
2009. jún. 20. 19:32

Én a helyedben minden nap elindulnék a 11-55 dollár közötti FE, 1R1A/2R1A és unl. R-os versenyeken WU/SM helyett.

bullbalazs
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jún. 21. 12:57

Mi köze ennek a pénzügyekhez komolyan? Egyszerűbb lenne a keresés gombot használnod.

Én a helyedben -67% ROI-val nem 200$-os tornákkal próbálkoznék, hanem inkább még párszor olvasd el edmillert, már bocsi.

sanax11
Válasz bullbalazs kommentjére
2009. jún. 22. 18:06

köszi bulbalazs, én viszont 3 havi pokermulttal nem igazán szégyellem azt hogy a ROI-m -67%-os, lesz ez még jobb hiszek benne, a 200-as tornákra nem befizetek hanem bejutok szatelliteken így nem érzem magam hülyének, még ha sértegetsz is edmillerrel. ha előbbre mész pénzüggyel indult a beszélgetés csak valahogy átsíklott a téma de ha ez zavar, vagy nagy bűnt követtem ezzel el akkor bocsánat ezért.ha jövő ilyenkor is -67 a roi-m akkor jogos a hozzászólásod vagy mégse ? neked 3 hónap után már plusszos volt ? ha igen akkor gratt hozzá

bullbalazs
Válasz sanax11 kommentjére
2009. jún. 22. 20:00

neked 3 hónap után már plusszos volt ? ha igen akkor gratt hozzá

Képzeld igen. Ezért fogsz te bebukni, de a te dolgod, ha bukó akarsz lenni csak tessék.

Egyébként használhatnád a keresőt, azért van és nem kéne szétoffolni itt mindent.

kereső: https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/610-pokerstars-3.html#post16475

Kb 1 perc volt

Élő ügyfélszolgálat