szerintem minden további nélkül, ha már megvan a net+ kártyád akkor azonnal hozzá is rendelheted. (én nem próbáltam a net+ kártyával, de nem látom, miért ne menne)
Annyi a lényeg, hogy le fog venni a paypal 1 dollárt amit majd jóváír az első vásárlásnál, és az egyenlegközlőben (netelleren), a tranzakció nevében lesz egy aktiváló kód, amit beírsz és már használható is.
Köszi szépen a gyors válaszért!
A kártya adatait megadtam, 400 HUF-ot és 1 dollárt le is vonták, kártya hozzáadását sikeresen elfogadták, be is állítottam elsődlegesnek. Akkor most már tudok is vele PayPalon keresztül vásárolni/pénzt küldeni ?
Nyitottam egy PayPal számlát ma. Neten keresztül utaltam rá pénz. Általában mennyi idő alatt érkezik meg?
MB to PayPal
Tárgytalan. (Nem azért mert itt kaptam volna segítséget!)
Pay Pal-ról Skrillre (saját)
Sziasztok,
van Pay Pal számlám, de nincsen Skrill (vagy Neteller)
szóval a kérdés az, hogy lehet-e Pay Pal-ról Skrill-re utalni (vagy Neteller-re).
Ha lehetne csinálnék.....
Köszönöm
P.S.: tudja valaki miért nem lehet Mo-ról Pay Pallal fizetni Bwinre?
Sziasztok,
van Pay Pal számlám, de nincsen Skrill (vagy Neteller)
szóval a kérdés az, hogy lehet-e Pay Pal-ról Skrill-re utalni (vagy Neteller-re).
Ha lehetne csinálnék.....
Köszönöm
P.S.: tudja valaki miért nem lehet Mo-ról Pay Pallal fizetni Bwinre?
"Ha lehetne csinálnék....." -Nem lehet!
Mybetre szerettem volna beutalni paypalrol de azt írták hogy az én országomból (Magyarország) nem lehet.
Vásároltam valamit paypallal. Kifizettem, a cuccot, majd később kaptam egy számlát(invoice) róla.
Most van egy completed payment-em amiért le is vonták a pénzt rögtön vásárlás után, majd felette egy pending invoice amit be lehet fizetni ugyanarról az összegről. Ez most mi?
Levonja megint a pénzt ha kifizetem, vagy ez csak adminisztratív dolog?
Sziasztok
tegnap kaptam egy emailt a paypaltól, hogy az accountom limitálva lett és most nem tudok kiutalni.
valaki találkozott hasonlóval nem tudom miért történt ez.