hippiasz
Válasz hippiasz kommentjére
2013. márc. 5. 16:46

Nem írtak semmit, hogy miért? Kérdezz rá supportnál.

Már fel is hívtam őket aztán küldtek egy emalt hogy még 180 napig tudok belépni a számlámra. Utánna bezárják az accountom. Mi retkes ****t képzelnek. A pénzemet meg nem engedik leutalni. Nem tudom mi a bajuk ezt írják:

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Mar 4, 2013: We need a little bit more information about some money you recently received or withdrew.

hippiasz
Válasz hippiasz kommentjére
2013. márc. 5. 17:11

Véglegesen korlátozták a számlámat csak úgy. Nem használhatom többé a paypalt.

MikkaMakka
Válasz Vegas kommentjére
2013. márc. 5. 17:39

gyanús pénzforgalom volt a számládon, te meg nem adtál rákielégítő magyarázatot
szívás de legalább nem buktál pénzt rajta

hippiasz
Válasz MikkaMakka kommentjére
2013. márc. 5. 18:16

gyanús pénzforgalom volt a számládon, te meg nem adtál rákielégítő magyarázatot
szívás de legalább nem buktál pénzt rajta

Milyen kielégítő választ? Tegnap egyszer csak jött az email, hogy korlátozták a számlám. Nem kérdeztek semmit. Azt se mondták hogy melyik tranzakcióval van gondjuk. Azt állítják meg tudom nézni a resolution centerbe, de ott nincs semmi.

És egyenlőre mivel nem tudok kiutalni addig benne van a pakliba hogy elbukom a pénzem ami rajta van.

bexi34
Válasz Vegas kommentjére
2014. jan. 5. 7:04

Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy szeretném a PayPal számlámhoz a bankkártyámat illetve a bankszámlámat hozzárendelni,de amikor beütőm a helyes adatokat kapok egy olyan hibaüzenetet, hogy ezek már hozzá vannak rendelve egy másik számlához.A legnagyobb bajom az,hogy fogalmam sincs,hogy melyik számlához vagy email címhez rendelhettem hozzá és ezen a "nyomorult" oldalon sajnos semmilyen magyar nyelvű segítséget nem találtam.Esetleg tudna nekem valaki segíteni,hogyan tudnám kideríteni,hogy melyik email-hez lett hozzárendelve a számlám?

d-_-b
Válasz bexi34 kommentjére
2014. jan. 5. 9:08

Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy szeretném a PayPal számlámhoz a bankkártyámat illetve a bankszámlámat hozzárendelni,de amikor beütőm a helyes adatokat kapok egy olyan hibaüzenetet, hogy ezek már hozzá vannak rendelve egy másik számlához.A legnagyobb bajom az,hogy fogalmam sincs,hogy melyik számlához vagy email címhez rendelhettem hozzá és ezen a "nyomorult" oldalon sajnos semmilyen magyar nyelvű segítséget nem találtam.Esetleg tudna nekem valaki segíteni,hogyan tudnám kideríteni,hogy melyik email-hez lett hozzárendelve a számlám?
Sztem mindenképp írj a supportnak. Ha nem megy az angol, hasznald a google fordítót. Csak röviden a lényeget fordítzasd vele, mert hajlamos butaságot fordízani :)

uav_online
Válasz Vegas kommentjére
2014. márc. 8. 8:58

Vigyázzatok én ma kaptam egy phishing email-t a paypal@e.paypal.com címről.
Azt akarta, hogy az általuk megadott linken keresztül logineljek,hogy láthassam a számlatörténetem.

d-_-b
Válasz uav_online kommentjére
2014. márc. 8. 13:53

Azt akarta, hogy az általuk megadott linken keresztül logineljek,hogy láthassam a számlatörténetem.

thx az infot

d-_-b
Válasz uav_online kommentjére
2014. márc. 8. 20:05

Most nézem, nekem az összes PayPal levelem paypal@e.paypal.com címről érkezett eddig.

ShiroiNeko
Válasz Vegas kommentjére
2014. ápr. 24. 19:30

Sziasztok,

Segítséget kérnék, HM1-em szeretném upgradelni HM2-re, viszont már nem fogadnak el moneybookerst.
Abban kérnék segítséget, hogy én moneybookersen küldenék 14$-t, ezért cserébe pedig paypalra kérnék ugyanennyit.
Előre is köszönöm ha esetleg valaki tudna segíteni az ügyben!

Élő ügyfélszolgálat