Krejdül
Válasz Vegas kommentjére
2014. ápr. 25. 1:29

Én tudnék neked utalni paypalon, de nincs moneybookersem.
Ha nem tudsz jobb megoldást, és opció az, hogy pokerstarson utalod át nekem a zsét, akkor keress meg, segítek.

ShiroiNeko
Válasz Krejdül kommentjére
2014. ápr. 25. 20:24

Én tudnék neked utalni paypalon, de nincs moneybookersem.
Ha nem tudsz jobb megoldást, és opció az, hogy pokerstarson utalod át nekem a zsét, akkor keress meg, segítek.

Szia, sajnos nem opció, nincs PokerStars-os accom :), de azért köszönöm a segítséget. :)

11john11
Válasz Vegas kommentjére
2014. júl. 22. 11:32

Hello, paypal-re szeretnek kerni 105 dollart, Pokerstarson vagy full tilten adnek 110-et erte, koszonom.

NONOKO
Válasz 11john11 kommentjére
2015. febr. 20. 13:12

Paypal vs. SKRILL

Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. A paypal számlámhoz hozzáadtam a skrill kártyám, de a kifizetési opciónál még mindig csak bankszámlára lehet kiutalni pénzt. A paypal oldalán nem találtam infót.

Vagy esetleg tudtok vmi más megoldást erre, hogy hogy tudnám átrakni a paypal pénzt skrillre?

Köszönöm

xfactor675
Válasz Vegas kommentjére
2015. febr. 20. 13:35

közvetlenül sehogy, paypal-on csak számlára lehet kiszedni pénzt, meg amúgy se fog sose 2 félig-meddig konkurens cég egymás oldalai közötti direkt átmozgatást engedni.

amúgy igazából nincs költsége a paypal withdraw-nak, csak simán rossz az árfolyam. Szóval szedd ki, majd tedd be skrillre.

vargepard
Válasz Vegas kommentjére
2015. febr. 20. 13:45

Utald ki bankszámlára és onnan Skrillre vagy küld el valakinek akinek van PayPal számlája és az leszedi.

bellaurora
Válasz Vegas kommentjére
2016. febr. 28. 9:45

Esetleg valaki tudna nekem segiteni!Megszeretném ezt venni 25 dolcsiért,de csak Pokerstarson van pénzem és moneybookersen!
Membership Levels - ZoomRush Poker
Van köztetek paypalos aki merne segiteni!:)
HUSNG charts érdekelne!

kacsa1st
Válasz Vegas kommentjére
2020. aug. 20. 7:49

üdv urak!

valaki tud módszert arra hogy paypal-ról hogyan ill lehet-e pénzt mozgatni (befizetni) revo/neteller/skrill-re vagy valami poker site-ra?!

Élő ügyfélszolgálat