Pokerstars kifizetés help!
Sziasztok!
Valójában a kérdésem elég fish kérdés, de először utalok ki pokerstarsról és nem vagyok tisztában hogy is kellene. Van moneybookers accountom ugyanazzal az e-mailel, ami pokerstarson is van. De Bank transfer, check és Neteller lehetőségek vannak csak. Hogyan tudnám kiutalni moneybookersre? Hogy működik ez a bank transfer? Kell külön létrehoznom Neteller fiókot is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Valójában a kérdésem elég fish kérdés, de először utalok ki pokerstarsról és nem vagyok tisztában hogy is kellene. Van moneybookers accountom ugyanazzal az e-mailel, ami pokerstarson is van. De Bank transfer, check és Neteller lehetőségek vannak csak. Hogyan tudnám kiutalni moneybookersre? Hogy működik ez a bank transfer? Kell külön létrehoznom Neteller fiókot is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ahhoz h Moneybookers-re tudj kifizetést kérni, először be kell onnan fizetned.
Akkor meg lehet azt csinálni, hogy beutalok Mastercardról 10$-t moneyboookersre, majd azt a 10-et onnan PS-re és onnan az egészet ki MB-re?
És hogyan működik ez a kifizetéskérés moneybookersre?
Nem érné meg jobban ha egyből csinálnék egy neteller számlát? (moneybookersnek örülnék valójában)
És hogyan működik ez a kifizetéskérés moneybookersre?
Nem érné meg jobban ha egyből csinálnék egy neteller számlát? (moneybookersnek örülnék valójában)
vicces, hogy ahogy olvastam a topicot, merült fel nekem is a probléma.
Én régebben utaltam be moneybookersről, legutóbb viszont netellerről fizettem be, hogy tudjak majd kivenni rá pénzt.
Na már most amikor a kifizetésre megyek, nem ajánl fel semmit, egyszerűen csak beirhatom a pénzt, és automatikusan a moneybookersre akarja küldeni.
Olvasgattam utána, nem találtam semmi értelmeset, szal irtam a supportnak.
Azért ha valaki tudja a megoldást, szívesen várom ;)
vicces, hogy ahogy olvastam a topicot, merült fel nekem is a probléma.
Én régebben utaltam be moneybookersről, legutóbb viszont netellerről fizettem be, hogy tudjak majd kivenni rá pénzt.
Na már most amikor a kifizetésre megyek, nem ajánl fel semmit, egyszerűen csak beirhatom a pénzt, és automatikusan a moneybookersre akarja küldeni.
Olvasgattam utána, nem találtam semmi értelmeset, szal irtam a supportnak.
Azért ha valaki tudja a megoldást, szívesen várom ;)
De, ha tudsz utalni kártyával, akkor arra ki is tudsz fizettetni. Én így csinálom már régóta.
tanulságként mindenképpen bemásolom a választ, amit kaptam.
"A kifizetéseket először azokon az eszközökön dolgozzák fel, amelyeket a
befizetéshez felhasznált. Az egyes befizetéshez használt eszközöknél a
kifizetések elszámolása időrendi sorrendben, a legkorábbi befizetéstől
kezdődően történik.
Amennyiben NETeller számlájára szeretne kifizetést kérni, ezt csak abban az
esetben tudjuk megtenni, ha végleg korlátozzuk MoneyBookers számláját.
Ezesetben többet nem fogja tudni használni a MoneyBookers számlát ki és
befizetésre sem. Kérem amennyiben ez önnek így megfelelő, jelezzen vissza
nekünk és korlátozni fogjuk a MoneyBookers számláját."