rogyion
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. febr. 24. 20:13

Ebben nem tudok segiteni,én nem banki átutalást hanem a Visa tranzakciot használom...Második kérdésedre:igen ,átváltják eurora

wilddrew
2008. febr. 24. 20:33

És csak úgy simán utalok át a megadott számlaszámra? A moneybookers azonosítómat hova is kell írni? A megjegyzésekhez?
Ja és azt mondom, hogy átutalok mondjuk 5000 Ft-ot a Moneybookers számlájára, és ők azt átváltják Euróba?

Igen, simán átutalod az összeget, de a közlemény rovatba be kell írni az mb azonosítot, különben bukod a pénzt!

És igen, automatikusan váltják.

Chryss85
Válasz wilddrew kommentjére
2008. febr. 29. 16:24

Na megjött a levél 5 nap alatt. Sikerült is a lakcím verifikáció. Most fogok beutalni MB-re kb €30-nek megfelelő összeget banki átutalással.

Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a bankszámláról való beutalás és az arra történő kiutalásnál a pénzváltást a számlavezető bankom végzi el (OTP), ugye? És hogy vált? Valuta vagy deviza árfolyamon? Nem vagyok otthon ezekben :$

Köszi

plusevHUN
2008. febr. 29. 21:18

Sziasztok!

A Moneybookers T&C szerint lehet egy címről több MB account is?

Ha nem, lehet e zároltatni MB accot és más néven, de ugyanazon a címen reggelni egyet?

Előre is kösz a válaszokat!

üdv. +ev

bojanika
2008. febr. 29. 21:24

És hogy vált? Valuta vagy deviza árfolyamon? Nem vagyok otthon ezekben :$

Köszi

Ha jól tudom napi középárfolyamon.

bojanika
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. febr. 29. 21:27

A Moneybookers T&C szerint lehet egy címről több MB account is?

Miutána a belépés emailcím megadásával lehetséges, nem megoldható, hogy egy emilcímhez több mb-s számla is tartozzon.
Az mb-s számla törlésében nincsen gyakorlatom, de sztem lewgjobban akkor jársz, ha csinálsz egy új emilcímet. :)

vektornfl
Válasz tish kommentjére
2008. márc. 1. 0:07

Azt hiszem pillanatok kérdése, hogy agyvérzést kapjak.

nextpokerről átultam 760 dodót MB-s számlámra és onnan próbálnám banki átutalással a Raiffeisenes számlámra átutaltatni a pénzt. Az új számla hozzáadásánál, ezt írja ki: Unfortunately we could not find your bank. Please make sure you enter the correct details.
Elmennek a p...ba! Amíg be kell rakni a lét sosincs gond, de amikor elvárnád, hogy cserébe zökkenőmentesen ki is tudd szedni a berakott pénzt, na az nem megy. Raiffeisen meg csak van akkora bank, hogy ne jelentsen gondot a "megtalálása".
Most mit tudok ilyenkor tenni? Csak mastercardos bankkártyám van, az nem működik. A csekkes megoldás hogy megy? Volt már valakinek hasonló élménye?

plusevHUN
Válasz bojanika kommentjére
2008. márc. 1. 0:36

Miutána a belépés emailcím megadásával lehetséges, nem megoldható, hogy egy emilcímhez több mb-s számla is tartozzon.
Az mb-s számla törlésében nincsen gyakorlatom, de sztem lewgjobban akkor jársz, ha csinálsz egy új emilcímet. :)

Címnél, lakcímre gondoltam. Így utólag tényleg félreérthető.

Új email címmel reggelnék (majd), és nem tudom, hogy egy lakcímről lehet e több account. És ha nem, lehet e az accot zároltatni? Erre keresem a válaszokat :)

naná hogy
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. márc. 1. 0:53

Lehet egy lakcímről több MB-s acc, de mindegyik valós legyen, mert ha egyet zárólnak ellenőrzés miatt, 5 perc sem telik el és az összes többit is. Tehát itt a kamu MB szóba sem jöhet, de egy ellenőrzésre fel kell készülni az elején, az MB gyorsaságát ismerve lehet 1 hónap is!
Nekem már 2 hete nem válaszolnak :(

naná hogy
Válasz vektornfl kommentjére
2008. márc. 1. 0:57

Azt hiszem pillanatok kérdése, hogy agyvérzést kapjak.

nextpokerről átultam 760 dodót MB-s számlámra és onnan próbálnám banki átutalással a Raiffeisenes számlámra átutaltatni a pénzt. Az új számla hozzáadásánál, ezt írja ki: Unfortunately we could not find your bank. Please make sure you enter the correct details.
Elmennek a p...ba! Amíg be kell rakni a lét sosincs gond, de amikor elvárnád, hogy cserébe zökkenőmentesen ki is tudd szedni a berakott pénzt, na az nem megy. Raiffeisen meg csak van akkora bank, hogy ne jelentsen gondot a "megtalálása".
Most mit tudok ilyenkor tenni? Csak mastercardos bankkártyám van, az nem működik. A csekkes megoldás hogy megy? Volt már valakinek hasonló élménye?

Messaging centre/My profile/Manage bank account/System rejects my bank details.
itt meg kell adni a bankod adatait, majd pár nap múlva kapsz egy mélt, majd vissza kell küldeni
egy bankszámla kivonatot és utánna a hozzáállásuk függvényében pár nap múlva engedélyezik.
Ui. csekket felejtsd el, lehet hogy 60-90 napra zűtolják a lóvét, szal felejtős

Élő ügyfélszolgálat