Ebben nem tudok segiteni,én nem banki átutalást hanem a Visa tranzakciot használom...Második kérdésedre:igen ,átváltják eurora
És csak úgy simán utalok át a megadott számlaszámra? A moneybookers azonosítómat hova is kell írni? A megjegyzésekhez?
Ja és azt mondom, hogy átutalok mondjuk 5000 Ft-ot a Moneybookers számlájára, és ők azt átváltják Euróba?
Na megjött a levél 5 nap alatt. Sikerült is a lakcím verifikáció. Most fogok beutalni MB-re kb €30-nek megfelelő összeget banki átutalással.
Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a bankszámláról való beutalás és az arra történő kiutalásnál a pénzváltást a számlavezető bankom végzi el (OTP), ugye? És hogy vált? Valuta vagy deviza árfolyamon? Nem vagyok otthon ezekben :$
Köszi
Sziasztok!
A Moneybookers T&C szerint lehet egy címről több MB account is?
Ha nem, lehet e zároltatni MB accot és más néven, de ugyanazon a címen reggelni egyet?
Előre is kösz a válaszokat!
üdv. +ev
És hogy vált? Valuta vagy deviza árfolyamon? Nem vagyok otthon ezekben :$
Köszi
A Moneybookers T&C szerint lehet egy címről több MB account is?
Azt hiszem pillanatok kérdése, hogy agyvérzést kapjak.
nextpokerről átultam 760 dodót MB-s számlámra és onnan próbálnám banki átutalással a Raiffeisenes számlámra átutaltatni a pénzt. Az új számla hozzáadásánál, ezt írja ki: Unfortunately we could not find your bank. Please make sure you enter the correct details.
Elmennek a p...ba! Amíg be kell rakni a lét sosincs gond, de amikor elvárnád, hogy cserébe zökkenőmentesen ki is tudd szedni a berakott pénzt, na az nem megy. Raiffeisen meg csak van akkora bank, hogy ne jelentsen gondot a "megtalálása".
Most mit tudok ilyenkor tenni? Csak mastercardos bankkártyám van, az nem működik. A csekkes megoldás hogy megy? Volt már valakinek hasonló élménye?
Miutána a belépés emailcím megadásával lehetséges, nem megoldható, hogy egy emilcímhez több mb-s számla is tartozzon.
Az mb-s számla törlésében nincsen gyakorlatom, de sztem lewgjobban akkor jársz, ha csinálsz egy új emilcímet. :)
Lehet egy lakcímről több MB-s acc, de mindegyik valós legyen, mert ha egyet zárólnak ellenőrzés miatt, 5 perc sem telik el és az összes többit is. Tehát itt a kamu MB szóba sem jöhet, de egy ellenőrzésre fel kell készülni az elején, az MB gyorsaságát ismerve lehet 1 hónap is!
Nekem már 2 hete nem válaszolnak :(
Azt hiszem pillanatok kérdése, hogy agyvérzést kapjak.
nextpokerről átultam 760 dodót MB-s számlámra és onnan próbálnám banki átutalással a Raiffeisenes számlámra átutaltatni a pénzt. Az új számla hozzáadásánál, ezt írja ki: Unfortunately we could not find your bank. Please make sure you enter the correct details.
Elmennek a p...ba! Amíg be kell rakni a lét sosincs gond, de amikor elvárnád, hogy cserébe zökkenőmentesen ki is tudd szedni a berakott pénzt, na az nem megy. Raiffeisen meg csak van akkora bank, hogy ne jelentsen gondot a "megtalálása".
Most mit tudok ilyenkor tenni? Csak mastercardos bankkártyám van, az nem működik. A csekkes megoldás hogy megy? Volt már valakinek hasonló élménye?