Na most megint szeretnék kivenni a mb-emről.A múltkor lemondtam róla, mondom megvárom amíg megjön a cím megerősítés.Ez meg is történt, most megint próbálom kivenni a pénzt erre kiírja, hogy max 45$-t tudok kivenni.Pár perc múlva megint próbálom akkor már 57$.Most pedig újra próbálva 65$-t enged kivenni.Most hogy is van ez???Mindjárt hülyét kapok?Ezmiez?Közben akartam írni email a supportnak, hát nem találom a címüket?Valaki tud segíteni?
Update:Most újra 21$-t enged kivenni!
Kártyára mindig ezt csinálja, többször kell próbálkozni és egyszer elkapni egy nagyobb limitet...ha számlára utalsz, akkor nincs ilyen gond...a support nem segít, egyébként is minimum 2-3nap míg írnak!
MB befiz.
Sziasztok!
Utaltam be 2.500 Ft-t próbaképp az MB-re banki átutalással. Írta az MB, hogy 2-5 munkanapba beletelik, mire megérkezik a pénz. Az OTP már hétfő hajnalban átutalta. Ezek szerint az MB oldaláról kell várni 2-5 napot? Már 3 nap eltelt, és még nincs ott a lóvé :(
Nektek is így szokott menni?
Üdv, Chryss
Kártyára mindig ezt csinálja, többször kell próbálkozni és egyszer elkapni egy nagyobb limitet...ha számlára utalsz, akkor nincs ilyen gond...a support nem segít, egyébként is minimum 2-3nap míg írnak!
szerintem nem kell beutalásnak lennie, mindössze a nevedre kell, hogy szóljon a bankszámla!
Sziasztok!
Utaltam be 2.500 Ft-t próbaképp az MB-re banki átutalással. Írta az MB, hogy 2-5 munkanapba beletelik, mire megérkezik a pénz. Az OTP már hétfő hajnalban átutalta. Ezek szerint az MB oldaláról kell várni 2-5 napot? Már 3 nap eltelt, és még nincs ott a lóvé :(
Nektek is így szokott menni?
Üdv, Chryss
Hétfő reggel utaltad, akkor kedden küldték el, péntekre meg kell jönnie!
ha szamlara akarsz kivenni, akkor kell egy szamla azonositas is, ami ugy megy vegbe, hogy depositolsz egy barmilyen osszeget, ergo be is kell tenned... Ez 2-3 nap alatt zajlik le, valamennyi fee-t levesznek erte...
lehetséges ,hogy volt már ez a kérdés , de :MBn utólag átlehet állítani a valutát? és ha igen ,hogy?
thx Ago
lehetséges ,hogy volt már ez a kérdés , de :MBn utólag átlehet állítani a valutát? és ha igen ,hogy?
thx Ago