medgypeti
Válasz xcv777b kommentjére
2008. márc. 5. 11:35

Na most megint szeretnék kivenni a mb-emről.A múltkor lemondtam róla, mondom megvárom amíg megjön a cím megerősítés.Ez meg is történt, most megint próbálom kivenni a pénzt erre kiírja, hogy max 45$-t tudok kivenni.Pár perc múlva megint próbálom akkor már 57$.Most pedig újra próbálva 65$-t enged kivenni.Most hogy is van ez???Mindjárt hülyét kapok?Ezmiez?Közben akartam írni email a supportnak, hát nem találom a címüket?Valaki tud segíteni?

Update:Most újra 21$-t enged kivenni!

risa
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 5. 11:51

Kártyára mindig ezt csinálja, többször kell próbálkozni és egyszer elkapni egy nagyobb limitet...ha számlára utalsz, akkor nincs ilyen gond...a support nem segít, egyébként is minimum 2-3nap míg írnak!

Chryss85
Válasz risa kommentjére
2008. márc. 5. 11:53

MB befiz.

Sziasztok!

Utaltam be 2.500 Ft-t próbaképp az MB-re banki átutalással. Írta az MB, hogy 2-5 munkanapba beletelik, mire megérkezik a pénz. Az OTP már hétfő hajnalban átutalta. Ezek szerint az MB oldaláról kell várni 2-5 napot? Már 3 nap eltelt, és még nincs ott a lóvé :(

Nektek is így szokott menni?

Üdv, Chryss

medgypeti
Válasz risa kommentjére
2008. márc. 5. 12:03

Kártyára mindig ezt csinálja, többször kell próbálkozni és egyszer elkapni egy nagyobb limitet...ha számlára utalsz, akkor nincs ilyen gond...a support nem segít, egyébként is minimum 2-3nap míg írnak!

Hát ez nagyon gáz, most sikerült elcsípnem egy nagyobb limitet.És 3/4-ét ki tudtam kérni a kívánt összegnek.Számlára utalás előtt a számlával kell lennie egy befizetésnek?Vagy ott ez hogy működik?

risa
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 5. 12:09

szerintem nem kell beutalásnak lennie, mindössze a nevedre kell, hogy szóljon a bankszámla!

risa
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 5. 12:10

Sziasztok!

Utaltam be 2.500 Ft-t próbaképp az MB-re banki átutalással. Írta az MB, hogy 2-5 munkanapba beletelik, mire megérkezik a pénz. Az OTP már hétfő hajnalban átutalta. Ezek szerint az MB oldaláról kell várni 2-5 napot? Már 3 nap eltelt, és még nincs ott a lóvé :(

Nektek is így szokott menni?

Üdv, Chryss

Hétfő reggel utaltad, akkor kedden küldték el, péntekre meg kell jönnie!

Chryss85
Válasz risa kommentjére
2008. márc. 5. 12:13

Hétfő reggel utaltad, akkor kedden küldték el, péntekre meg kell jönnie!

Szombaton utaltam, de az OTP hétfőn küldte el. De várok türelmesen péntekig :) Ha megjön, akkor utalok még be többet is, mert ez az összeg csak próbaösszeg volt. :) Köszi!

Godmode
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 5. 17:31

ha szamlara akarsz kivenni, akkor kell egy szamla azonositas is, ami ugy megy vegbe, hogy depositolsz egy barmilyen osszeget, ergo be is kell tenned... Ez 2-3 nap alatt zajlik le, valamennyi fee-t levesznek erte...

Agostini
Válasz Godmode kommentjére
2008. márc. 5. 18:23

lehetséges ,hogy volt már ez a kérdés , de :MBn utólag átlehet állítani a valutát? és ha igen ,hogy?

thx Ago

oes
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 5. 18:29

lehetséges ,hogy volt már ez a kérdés , de :MBn utólag átlehet állítani a valutát? és ha igen ,hogy?

thx Ago

Épp valamelyik nap foglalkoztatott engem is ez a kérdés. Sehol nem találtam ilyen opciót, pedig szerintem végignéztem mindent.

Élő ügyfélszolgálat