vektornfl
Válasz naná hogy kommentjére
2008. márc. 1. 9:45

Messaging centre/My profile/Manage bank account/System rejects my bank details.
itt meg kell adni a bankod adatait, majd pár nap múlva kapsz egy mélt, majd vissza kell küldeni
egy bankszámla kivonatot és utánna a hozzáállásuk függvényében pár nap múlva engedélyezik.
Ui. csekket felejtsd el, lehet hogy 60-90 napra zűtolják a lóvét, szal felejtős

Köszi a választ! Kicsit lenyugodtam azóta. Tegnap már megtettem amit írtál. Közben rájöttem, hogy lehet én voltam a fasz, mert nem az IBAN számot adtam meg. Most megpróbáltam azt (HU521201), most meg azt írta, hogy invalid bank code. Nincs több ötletem. Remélem azért igyekeznek kicsit...

Littlemage
Válasz bojanika kommentjére
2008. márc. 1. 10:02

Miutána a belépés emailcím megadásával lehetséges, nem megoldható, hogy egy emilcímhez több mb-s számla is tartozzon.
Az mb-s számla törlésében nincsen gyakorlatom, de sztem lewgjobban akkor jársz, ha csinálsz egy új emilcímet. :)

MB-s számlás egy lehet, viszont a számlához tartozhat több cím is. Egyszerűen hozzá kell adni, majd meg egyverifikáló email az uj címre is.

Littlemage
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 1. 10:03

Na megjött a levél 5 nap alatt. Sikerült is a lakcím verifikáció. Most fogok beutalni MB-re kb €30-nek megfelelő összeget banki átutalással.

Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a bankszámláról való beutalás és az arra történő kiutalásnál a pénzváltást a számlavezető bankom végzi el (OTP), ugye? És hogy vált? Valuta vagy deviza árfolyamon? Nem vagyok otthon ezekben :$

Köszi

Mindenképp forintos számláról utalj, mert a devizautalásnak nagyon nagyok a költségei, s azt rádterhelik :)

xcv777b
Válasz tish kommentjére
2008. márc. 1. 10:10

MB-nek nem kötelező dombornyomott kártya! Én a HUF-os OTP-s bankszámlámról utalom mindíg és ugyan arra kérem ki. Soha semmi bajom nem volt! MB-n az adataid között megvan egy magyar bankszámla CIB banknál vezetett ami az MB-é, csak NAGYON KELL figyelni, hogy a közleményben feltüntesd az MB-s ID-et!
CSAK ÁTUTALÁS !!!

..... szerintem :)

Chryss85
Válasz xcv777b kommentjére
2008. márc. 1. 14:25

MB-nek nem kötelező dombornyomott kártya! Én a HUF-os OTP-s bankszámlámról utalom mindíg és ugyan arra kérem ki. Soha semmi bajom nem volt! MB-n az adataid között megvan egy magyar bankszámla CIB banknál vezetett ami az MB-é, csak NAGYON KELL figyelni, hogy a közleményben feltüntesd az MB-s ID-et!
CSAK ÁTUTALÁS !!!

..... szerintem :)

Írtad, hogy OTP-n keresztül utalgatsz. Azt szeretném kérdezni, hogy belföldi forint átutalással (HUF-t) vagy bankon kívüli belföldi deviza átutalással (EUR) kell utalni az MB-re?
Ha az utóbbi, akkor ott miket kell megadni, mert ott sokkal több mezőt kell kitölteni?

Köszi, Chryss

Edit: Ja most olvastam az MB-n, hogy a CIB-es számlájuk HUF-alapú, tehát valószínűleg HUF-ban kell küldeni :)

xcv777b
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 1. 16:01

Írtad, hogy OTP-n keresztül utalgatsz. Azt szeretném kérdezni, hogy belföldi forint átutalással (HUF-t) vagy bankon kívüli belföldi deviza átutalással (EUR) kell utalni az MB-re?

Lépj be az MB-be fenti menüsor "Upload Founds" Pöttyöld ki a Bank transfare előtti rádiógombot, és megjelennek az adatok!
Egyébként HUF-ba és belföldi.
Nagyon korrekten váltanak :D

wilddrew
Válasz vektornfl kommentjére
2008. márc. 1. 16:05

Azt hiszem pillanatok kérdése, hogy agyvérzést kapjak.

nextpokerről átultam 760 dodót MB-s számlámra és onnan próbálnám banki átutalással a Raiffeisenes számlámra átutaltatni a pénzt. Az új számla hozzáadásánál, ezt írja ki: Unfortunately we could not find your bank. Please make sure you enter the correct details.
Elmennek a p...ba! Amíg be kell rakni a lét sosincs gond, de amikor elvárnád, hogy cserébe zökkenőmentesen ki is tudd szedni a berakott pénzt, na az nem megy. Raiffeisen meg csak van akkora bank, hogy ne jelentsen gondot a "megtalálása".
Most mit tudok ilyenkor tenni? Csak mastercardos bankkártyám van, az nem működik. A csekkes megoldás hogy megy? Volt már valakinek hasonló élménye?

Nem a raiffeisen-t nem tudja megtalálni, mint bankot, hanem az adott fiókot! Én otp-vel szoptam, mivel több számlaszámom volt náluk, volt valós, netes, stb... Rosszal próbálkoztam. De ha nem erről van szó, akkor tényleg próbáld meg a message centeren keresztül, mert vannak olyan bankfiókok, amik valamiért nincsenek benne az adatbázisukban.

xcv777b
Válasz wilddrew kommentjére
2008. márc. 1. 16:13

Nagyon fontos, hogy MB csak olyan bankszámlaszámra utal ami a te neveden van! Utalj egy 2500 HUF-ot az MB számládra utána gond nélkül ki tudod majd venni!

vektornfl
Válasz xcv777b kommentjére
2008. márc. 1. 16:41

Nagyon fontos, hogy MB csak olyan bankszámlaszámra utal ami a te neveden van! Utalj egy 2500 HUF-ot az MB számládra utána gond nélkül ki tudod majd venni!

Köszönöm a válaszokat! Nekem 1 lendület csomagos számlám van raiffeisennél (asszem minden funkcióval) egy mastercardos dombornyomott kártyával. Már tegnap bejelentettem a "hibát" a leírtak szerint. Korábban a mastercardos kártyáról fizettem be MBre. Minden a saját nevemen fut, nincs bennük semmi trükközés. Hogy kapom meg leggyorsabban a pénzt szerintetek?
- Megvárom az MB válaszát és aszerint intézkedek
- Átutalok a bankszámlámról MBre és utána egyből visszautalás
- Visszautalom az egész összeget nextpokerre és egyből onnan ki közvetlenül bankszámlára

xcv777b
Válasz vektornfl kommentjére
2008. márc. 1. 16:51

Írj az MB supportnak levelet, 1 órán belül válaszolni fognak :) Tapasztalat :D
Ha nem akarsz levelezgetni a be majd ki szerintem jó lesz.

Élő ügyfélszolgálat