Messaging centre/My profile/Manage bank account/System rejects my bank details.
itt meg kell adni a bankod adatait, majd pár nap múlva kapsz egy mélt, majd vissza kell küldeni
egy bankszámla kivonatot és utánna a hozzáállásuk függvényében pár nap múlva engedélyezik.
Ui. csekket felejtsd el, lehet hogy 60-90 napra zűtolják a lóvét, szal felejtős
Miutána a belépés emailcím megadásával lehetséges, nem megoldható, hogy egy emilcímhez több mb-s számla is tartozzon.
Az mb-s számla törlésében nincsen gyakorlatom, de sztem lewgjobban akkor jársz, ha csinálsz egy új emilcímet. :)
Na megjött a levél 5 nap alatt. Sikerült is a lakcím verifikáció. Most fogok beutalni MB-re kb €30-nek megfelelő összeget banki átutalással.
Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a bankszámláról való beutalás és az arra történő kiutalásnál a pénzváltást a számlavezető bankom végzi el (OTP), ugye? És hogy vált? Valuta vagy deviza árfolyamon? Nem vagyok otthon ezekben :$
Köszi
MB-nek nem kötelező dombornyomott kártya! Én a HUF-os OTP-s bankszámlámról utalom mindíg és ugyan arra kérem ki. Soha semmi bajom nem volt! MB-n az adataid között megvan egy magyar bankszámla CIB banknál vezetett ami az MB-é, csak NAGYON KELL figyelni, hogy a közleményben feltüntesd az MB-s ID-et!
CSAK ÁTUTALÁS !!!
..... szerintem :)
MB-nek nem kötelező dombornyomott kártya! Én a HUF-os OTP-s bankszámlámról utalom mindíg és ugyan arra kérem ki. Soha semmi bajom nem volt! MB-n az adataid között megvan egy magyar bankszámla CIB banknál vezetett ami az MB-é, csak NAGYON KELL figyelni, hogy a közleményben feltüntesd az MB-s ID-et!
CSAK ÁTUTALÁS !!!
..... szerintem :)
Írtad, hogy OTP-n keresztül utalgatsz. Azt szeretném kérdezni, hogy belföldi forint átutalással (HUF-t) vagy bankon kívüli belföldi deviza átutalással (EUR) kell utalni az MB-re?
Azt hiszem pillanatok kérdése, hogy agyvérzést kapjak.
nextpokerről átultam 760 dodót MB-s számlámra és onnan próbálnám banki átutalással a Raiffeisenes számlámra átutaltatni a pénzt. Az új számla hozzáadásánál, ezt írja ki: Unfortunately we could not find your bank. Please make sure you enter the correct details.
Elmennek a p...ba! Amíg be kell rakni a lét sosincs gond, de amikor elvárnád, hogy cserébe zökkenőmentesen ki is tudd szedni a berakott pénzt, na az nem megy. Raiffeisen meg csak van akkora bank, hogy ne jelentsen gondot a "megtalálása".
Most mit tudok ilyenkor tenni? Csak mastercardos bankkártyám van, az nem működik. A csekkes megoldás hogy megy? Volt már valakinek hasonló élménye?
Nagyon fontos, hogy MB csak olyan bankszámlaszámra utal ami a te neveden van! Utalj egy 2500 HUF-ot az MB számládra utána gond nélkül ki tudod majd venni!
Nagyon fontos, hogy MB csak olyan bankszámlaszámra utal ami a te neveden van! Utalj egy 2500 HUF-ot az MB számládra utána gond nélkül ki tudod majd venni!
Írj az MB supportnak levelet, 1 órán belül válaszolni fognak :) Tapasztalat :D
Ha nem akarsz levelezgetni a be majd ki szerintem jó lesz.