malacka001
Válasz rogyion kommentjére
2008. márc. 17. 18:38

Ebben lehet igazad van. kért valamit hogy írjam be e két szám közt. Én beírtam és submit, és 24 órára letiltott. De akkor hogy veszi le azt a kis összeget. mIt kell csináljak.

rogyion
Válasz malacka001 kommentjére
2008. márc. 17. 18:45

Huu...ezt már nagyon rég csináltam nem emlékszem pontosan,valamiféle nyilatkozatot kell kipipálni,amivel hozzájárulsz ahhoz,h megterheljék a kártyád.Sajnos nem nem tudom már.. de biztosan fog valaki segíteni.

malacka001
Válasz rogyion kommentjére
2008. márc. 17. 18:48

Na mostmár átnézem rendesen a dolgokat mert eddig gépiesen próbáltam csinálni. Szinte el sem olvastam mit kér pontosan.

malacka001
2008. márc. 19. 10:50

Megoldódott a problémám. Köszi mindenkinek a segítséget.

malacka001
2008. márc. 24. 12:04

Pokerstarsra utalt már valaki moneybookersről?
Mennyi idő míf odaée a pénz és mennyi míg megérkezik a pénz ha ki akarok venni.
Elindítottam egy befizetést, de valahol elakadtam. Tudna valaki segíteni? A Starson beírtam az összeget majd átvitt a moneybookers oldalára ott elvileg beregeltem, de kérdezett valamit amit nem olvastam el megint a hülye fejemmel csak automatikusan mentem tovább, de most megállt a mutatvány úgy tűnik?

Valami ötlet?

odu
2008. márc. 24. 12:10

Nagymester

Bár én is Nagymesterként tisztellek, azt kell mondjam, olvasd el a tudnivalókat.
A legjobb segítség az, ha betartod a játékszabályokat...:p

malacka001
Válasz odu kommentjére
2008. márc. 24. 12:12

Valahogy kurva lusta vagyok olvasni mindent. De azt hittem egyszerübb ez a dolog.

Na úgy látom rá kell szánnommagam az olvasásra, de valahogy még most sincs kedvem hozzá. Na mindegy .

spirited
2008. márc. 24. 13:26

Pokerstarsra utalt már valaki moneybookersről?
Mennyi idő míf odaée a pénz és mennyi míg megérkezik a pénz ha ki akarok venni.
Elindítottam egy befizetést, de valahol elakadtam. Tudna valaki segíteni? A Starson beírtam az összeget majd átvitt a moneybookers oldalára ott elvileg beregeltem, de kérdezett valamit amit nem olvastam el megint a hülye fejemmel csak automatikusan mentem tovább, de most megállt a mutatvány úgy tűnik?

Valami ötlet?

Ugyanúgy, mint más termeknél a deposit rögtön megtörténik miután átutaltad a pénzt. Ha jól emlékszem napi $500-ban van maximalizálva az utalás összege. Kivételről nincs tapasztalatom, mert a tornák egyelőre csak viszik a pénzt...

malacka001
Válasz spirited kommentjére
2008. márc. 24. 13:33

Köszi a hozzászólásokat, de enynire fasz nem lehetek. Mondjuk senki nem írt vissza hogy nincs elég fedezet. Megpróbáltam kisebb összeggel és ment a dolodg, csak sajnos többet nem enged levenni mint amennyi bement ebben a formában.

Erre van valami megoldás?

rogyion
2008. márc. 24. 16:05

hogy hogy nem enged???mit ír ki?

Élő ügyfélszolgálat