Ebben lehet igazad van. kért valamit hogy írjam be e két szám közt. Én beírtam és submit, és 24 órára letiltott. De akkor hogy veszi le azt a kis összeget. mIt kell csináljak.
Huu...ezt már nagyon rég csináltam nem emlékszem pontosan,valamiféle nyilatkozatot kell kipipálni,amivel hozzájárulsz ahhoz,h megterheljék a kártyád.Sajnos nem nem tudom már.. de biztosan fog valaki segíteni.
Na mostmár átnézem rendesen a dolgokat mert eddig gépiesen próbáltam csinálni. Szinte el sem olvastam mit kér pontosan.
Megoldódott a problémám. Köszi mindenkinek a segítséget.
Pokerstarsra utalt már valaki moneybookersről?
Mennyi idő míf odaée a pénz és mennyi míg megérkezik a pénz ha ki akarok venni.
Elindítottam egy befizetést, de valahol elakadtam. Tudna valaki segíteni? A Starson beírtam az összeget majd átvitt a moneybookers oldalára ott elvileg beregeltem, de kérdezett valamit amit nem olvastam el megint a hülye fejemmel csak automatikusan mentem tovább, de most megállt a mutatvány úgy tűnik?
Valami ötlet?
Nagymester
Bár én is Nagymesterként tisztellek, azt kell mondjam, olvasd el a tudnivalókat.
A legjobb segítség az, ha betartod a játékszabályokat...:p
Valahogy kurva lusta vagyok olvasni mindent. De azt hittem egyszerübb ez a dolog.
Na úgy látom rá kell szánnommagam az olvasásra, de valahogy még most sincs kedvem hozzá. Na mindegy .
Pokerstarsra utalt már valaki moneybookersről?
Mennyi idő míf odaée a pénz és mennyi míg megérkezik a pénz ha ki akarok venni.
Elindítottam egy befizetést, de valahol elakadtam. Tudna valaki segíteni? A Starson beírtam az összeget majd átvitt a moneybookers oldalára ott elvileg beregeltem, de kérdezett valamit amit nem olvastam el megint a hülye fejemmel csak automatikusan mentem tovább, de most megállt a mutatvány úgy tűnik?
Valami ötlet?
Köszi a hozzászólásokat, de enynire fasz nem lehetek. Mondjuk senki nem írt vissza hogy nincs elég fedezet. Megpróbáltam kisebb összeggel és ment a dolodg, csak sajnos többet nem enged levenni mint amennyi bement ebben a formában.
Erre van valami megoldás?
hogy hogy nem enged???mit ír ki?