rogyion
Válasz rogyion kommentjére
2008. márc. 24. 16:17

Gondolom már ,hogy mi a problémád.Kifizetés két részletben történik,első lépésben annyit fizetnek ki amennyi a befizetésed volt ezt néhány órán belül meg is kapod,az ezen felüli összeget pedig kb 2napon belül kapod meg.Hogy ez miért jó nekik arról fogalmam sincs...

malacka001
2008. márc. 24. 16:29

500 dodót akartam kivenni vissza és betolni máshova, de csak 90-et enged amennyit ebben a formában fizettem be és azt is csak 48 óra elteltével. Mindegy ebből már ugysem lesz semmi. Legközelebb betolok vagy 1k hogy legalább annyi mozgásterem legyen, ha nincs más mód.

Vankujpapa
Válasz malacka001 kommentjére
2008. ápr. 3. 10:10

Üdv!

Nos én is Moneybookers-re szorultam. Absolute Poker-ben kértem ki 350 dodót. Befizu csak 50 dolcsi volt és az is VISA-ról, de ugye kifizu VISA-ra nincs. Egyszer már utaltam ki pár dollárt próbaképpen MB-re, de Everest Pokerről. Ott 2 parc alatt megérkezett. Tegnap délután inditottam a kifizut, de azóta se semmi. Egy emailt kaptam hogy rögzítették a kérésemet. Miért tart ilyen sokáig a kifizetés???? Bár olvasgatva az előző hozzászólókat láttam hogy gond lehet az is hogy többet akarok kivenni mint amit befizettem (ugye ami a nyeremény). Esetleg valakinek van tapasztalata Absolute Poker MB payout terén???

További szép napot mindenkinek!

buktar
Válasz Vankujpapa kommentjére
2008. ápr. 3. 10:41

Nyugi 24-48 órán belül szokott megérkezni, bár az adott teremről nincs tapasztalatom.

Vankujpapa
Válasz buktar kommentjére
2008. ápr. 3. 10:45

Köszi buktar!

Akkor várok türelmesen. Még csak 18 óra telt el :)

Agostini
Válasz Vankujpapa kommentjére
2008. ápr. 8. 20:46

Fontos lenne

A1 mb számla ->HUF alapú
A2 mb számla -> $ alapú

B1 registració(A1 deposit) -> 378$
B2 regisztráció(A2 tervezett deposit) - > 0$

cél B1 ről B2 re átjutatni a pénzt:) (a deposit bonus kiszedése)

kérdés: mennyibe lehet ez -ba össz-visz? gondolok itt: átküldési, kiutalási, és VÁLTÁSI költségre... akinek van valami fogalma erről legyne szíves segíteni. Köszönöm.

Agostini
Válasz Agostini kommentjére
2008. ápr. 10. 8:10

A1 mb számla ->HUF alapú
A2 mb számla -> $ alapú

B1 registració(A1 deposit) -> 378$
B2 regisztráció(A2 tervezett deposit) - > 0$

cél B1 ről B2 re átjutatni a pénzt:) (a deposit bonus kiszedése)

kérdés: mennyibe lehet ez -ba össz-visz? gondolok itt: átküldési, kiutalási, és VÁLTÁSI költségre... akinek van valami fogalma erről legyne szíves segíteni. Köszönöm.

Az átküldés átváltások stb. után végülis -13$ azaz 365$ -t tudtam végül befizetni.

castor11
2008. ápr. 15. 14:58

Valamiét nem tudom aktiválni a moneybookerses számlámnál a kártyás befizetésemet. Virtuális kártyám van csak. Meg nem devizaszámlám van. Az baj?? Nem értettem ezt a részt:
* Check your statement for the exact USD transaction amount. NOTE: If you have access to online statements, your issuer may take a few days to update them with this transaction. * Log into your Moneybookers account and click the 'verify' link next to your credit/debit card in your profile * Insert the debited amount in the box provided. Tudnátok segíteni? előre is kösz

Polacheck
Válasz castor11 kommentjére
2008. ápr. 15. 15:00

A moneybookers beterheli a kártyádat egy összeggel (max 2 dollárig, ha jól emlékszem) és a pontos összeget meg kell adnod amit beterheltek, í]y tudod hitelesíteni a kártyát

castor11
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 15. 15:18

ez ok, csak honnan tudom meg az összeget? E-mailben nem küldték el és így kicsit nehéz, de lehet, hogy csak én nem találom

Élő ügyfélszolgálat