rogyion
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. máj. 17. 12:38

Makkkirály!Átváltással ne is próbálkozz,azt ugysem tudhatod pontosan...a MB-nek meg hajszálpontos összeg kell!Javaslom,h a bankod ügyfélszolgálatát hívd fel és kérdezd meg ,h PONTOSAN hány $ tesztösszeget vontak le.Nekem tudtak segíteni annak idején..igaz,h az nem erste hanem CIB volt.Ha átváltogatni próbálsz pénznemek között 95% hogy nem lesz pontos

dzsairosz
Válasz rogyion kommentjére
2008. máj. 17. 12:54

Nekem is az Erste-s Visa hitelesítésénél kellett megadni dollárban a levont összeget. Én felhívtam a Telebank-ot és ott simán megmondták dollárban a beterhelt összeget.

makkkiraly
2008. máj. 17. 12:54

Kösz szépen! Fel is hívom őket.

wilddrew
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 17. 13:04

Kb. mennyi idő alatt jön ki a pénz MB-ről bankszámlára?
Köszi

2-10 munkanap, de általában 3-4 munkanap alatt megvan

Chryss85
Válasz wilddrew kommentjére
2008. máj. 19. 12:42

2-10 munkanap, de általában 3-4 munkanap alatt megvan

Köszönöm! Pénteken kértem ki, akkor még nem késnek. Várok még egy hetet türelmesen :)

titcar
2008. máj. 19. 14:16

Makkkirály!Átváltással ne is próbálkozz,azt ugysem tudhatod pontosan...a MB-nek meg hajszálpontos összeg kell!Javaslom,h a bankod ügyfélszolgálatát hívd fel és kérdezd meg ,h PONTOSAN hány $ tesztösszeget vontak le.Nekem tudtak segíteni annak idején..igaz,h az nem erste hanem CIB volt.Ha átváltogatni próbálsz pénznemek között 95% hogy nem lesz pontos

deviza vételi árfolyamból ki lehet számolni, ha forintban megvna az összeg.

makkkiraly
Válasz titcar kommentjére
2008. máj. 19. 17:43

deviza vételi árfolyamból ki lehet számolni, ha forintban megvna az összeg.

Azzal számoltam és 2 cent eltérés volt. Amúgy én az xe.com oldalát használtam az átváltásra

makkkiraly
2008. máj. 19. 18:15

Amúgy köszönöm szépen a netbankos tanácsokat. Segítségükkel sikerült megadni a helyes összeget, már meg is tettem az első befizetést a moneybookers számláról.
Kérdés, mennyit kell várni amíg kifizetést kérhetek moneybookers számlára? Úgy hallottam elég 5 perc is akár.

titcar
2008. máj. 19. 18:15

Azzal számoltam és 2 cent eltérés volt. Amúgy én az xe.com oldalát használtam az átváltásra

hát ha a bankodéval próbálkoztál volna valszeg ki is jött volna :)

dodi89
Válasz titcar kommentjére
2008. máj. 19. 19:01

MB probléma

Sziasztok.

A következő probléma állt elő. Minden pénzem az MBn van, viszont nem tudom mozgatni onnan a pénzt, nézvén, hogy kellene nekik scannelt személyi és folyószámlakivonat. Igen ám, viszont bementem a bankba és közölték, hogy csak egy hónap múlva tudnak nekem bankszámlakivonatot adni, mert csak akkor lehet. Ezek után hogy a fenébe oldjam meg, hogy ne legyek egy hónapig "munkanélküli"? Elég sürgős lenne, köszi a válaszokat.

Élő ügyfélszolgálat