Kiszedek 200$ azt auto átrakja nekem FT-be,és úgy utalom a HUF alapú számlámra,szóval így bukóm nincs,nem?mivel ennyit buknák rajta ha én váltanám át.
Gáz akkor van,ha MB-ről akarnék depozni más terembe $-t,de ez nem valószinű,szóval ebből a szempontból felesleges pénznemet váltanom nem?
azt szeretném meg tudni hogyha én a bankszámlám számát regiztem a moneybrookers-re hogy bank account-tal töltsem fel ne credit carddal, akkor az a cib bankos cím ami megvan adva hogy oda kell küldeni pénzt, oda hogyan tudom elküldeni a pénzem?
azt szeretném meg tudni hogyha én a bankszámlám számát regiztem a moneybrookers-re hogy bank account-tal töltsem fel ne credit carddal, akkor az a cib bankos cím ami megvan adva hogy oda kell küldeni pénzt, oda hogyan tudom elküldeni a pénzem?
tehát akkor nekem be kell mennem a bankba ezt nem lehet moneybrookersen keresztül?
Ha van netbankod, s van a bankszámlán pénz, akkor a neten keresztül is adhatsz meg átutalási megbízást, s otthonról el tudod intézni.
Ha ezek nincsenek, akkor ugye kell a számlára pénzt tenni, s a bankban kell egy átutalási megbízást kitöltened.kb 2-4 nap alatt érkezik meg az MB számládra a pénz, nem emlékszem pontosan, egyszer csináltam így. Én a rafinál nyitottam külön pókeres számlát, s csináltattam hozzá dombornyomott Visa kártyát, s hozzá rendeltem a dolláros számlámhoz. Így, ha van pénz a számlámon, azonnal be tudok fizetni egy terembe, ill. a MB számlámra.
Az azonosítóm az ez nem?
Reference: 5898474 Your user ID - MUST BE PROVIDED!
Az azonosítóm az ez nem?
Reference: 5898474 Your user ID - MUST BE PROVIDED!
nem pontos az ID cím lehet hogy hülye vagyok de nem ennyire ;)
tehát akkor nekem be kell mennem a bankba ezt nem lehet moneybrookersen keresztül?
Sziasztok,
Most hoztam létre egy moneybookers számlát és a 4. lépés után annyit mondott, hogy köszi minden ok. Én úgy hallottam, hogy küldenek ki egy levelet is postán ami tartalmazni fog valami kódot és ezután tudom majd csak használni. Vagy ez már nincs érvényben? Nem szükséges?
Köszi előre is