Egyébként is egyszer kell akkor átváltanom.$-os teremből kikérem a $-os mb-re.Onnan a forintos számlámra.
Én is ismerek egy módszert. (még :) ) nem veszek részt benne. Ugye az élő pókert nyomják ilyen alvilági arcok is. Nos ők is rákapnak az online pókerre is. viszont ők nem nagyon tudnak utalni egy adott terembe. nem tudom miért, lehet még folyószámlájuk sincs. S nekik lehet player transferrel áttolni egy kis dolcsit. Kb ilyen árfolyammal: 110 dolcsi 20k-ért.
Én is ismerek egy módszert. (még :) ) nem veszek részt benne. Ugye az élő pókert nyomják ilyen alvilági arcok is. Nos ők is rákapnak az online pókerre is. viszont ők nem nagyon tudnak utalni egy adott terembe. nem tudom miért, lehet még folyószámlájuk sincs. S nekik lehet player transferrel áttolni egy kis dolcsit. Kb ilyen árfolyammal: 110 dolcsi 20k-ért.
Ez többnyire úgy működik, hogy a póker kliensben a Deposit alatt kiválasztod a Moneybookers utalási opciót, majd megadod mennyit szeretnél befizetni. Ezt követően pedig egy pop up ablakban elő fog jönni a Moneybookers, ahol meg kell adnod a bejelentkezési adataid. Végül, ha minden ok, akkor jóváírják a póker számládon a pénzt.
"I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit the verification fee of USD 3.08 from my credit/debit card."
Ma reggel ez fogadott amikor le szerettem volna emelni pénzt a moneybookers számlámról holott eddig legalább 5 tranzakcióra használtam megnyitása óta úgy kifizetés mint befizetés.
Nem elég nekik a transaction fee, két havonta eljátsszák ezt a biztonsági majrét, hogy egy kis extra lóvéra tegyenek szert?
Nekem ezt még nem játszották el. remélem nem is fogják.
Nekem ezt még nem játszották el. remélem nem is fogják.
"I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit the verification fee of USD 3.08 from my credit/debit card."
Ma reggel ez fogadott amikor le szerettem volna emelni pénzt a moneybookers számlámról holott eddig legalább 5 tranzakcióra használtam megnyitása óta úgy kifizetés mint befizetés.
Nem elég nekik a transaction fee, két havonta eljátsszák ezt a biztonsági majrét, hogy egy kis extra lóvéra tegyenek szert?
Ezt a pénzt jóváírják később... Sima bankszámlára nem tudnál inkább utalni, akkor nincs ez a macera, meg a cashout limit sem ugrál összevissza.
Megoldható lenne az is de az több idő, várni meg nem nagyon szeretek. Amúgy meg tudom, hogy az a pénz nem marad náluk de akkor is most mehetek be a bankba, odaállhatok a csinos kis pénztáros lány elé és mondhatom neki, hogy én egy nagyon komoly 1000, azaz ezer forintos tételt szeretnék elhelyezni a számlámon és igényt tartok az ehhez méltó elbánáshoz is :) Gááááz...