kisrapi
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 3. 7:43

Egyébként is egyszer kell akkor átváltanom.$-os teremből kikérem a $-os mb-re.Onnan a forintos számlámra.

Akkor mondok jobbat, kikéred dolláros számlára, beballagsz a rafiba, kikéred dollárban a pénzt, átsétálsz egy közismert helyi pénzváltóhoz(felénk több ilyen is van), aki jóval(átváltani kívánt pénzmennyiség és ismertség függvénye mennyit tudsz kialkudni, de általában 3-4-5FT-tal van a rendes árfolyam felett az ő ajánlatuk) a banki árfolyam felett átváltja neked forintra....

Littlemage
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 3. 8:09

Én is ismerek egy módszert. (még :) ) nem veszek részt benne. Ugye az élő pókert nyomják ilyen alvilági arcok is. Nos ők is rákapnak az online pókerre is. viszont ők nem nagyon tudnak utalni egy adott terembe. nem tudom miért, lehet még folyószámlájuk sincs. S nekik lehet player transferrel áttolni egy kis dolcsit. Kb ilyen árfolyammal: 110 dolcsi 20k-ért.

buktar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 3. 8:22

Én is ismerek egy módszert. (még :) ) nem veszek részt benne. Ugye az élő pókert nyomják ilyen alvilági arcok is. Nos ők is rákapnak az online pókerre is. viszont ők nem nagyon tudnak utalni egy adott terembe. nem tudom miért, lehet még folyószámlájuk sincs. S nekik lehet player transferrel áttolni egy kis dolcsit. Kb ilyen árfolyammal: 110 dolcsi 20k-ért.

Ezt a vonalat inkább nem erőltetném!

missalba
Válasz want2push kommentjére
2008. jún. 12. 8:16

Ez többnyire úgy működik, hogy a póker kliensben a Deposit alatt kiválasztod a Moneybookers utalási opciót, majd megadod mennyit szeretnél befizetni. Ezt követően pedig egy pop up ablakban elő fog jönni a Moneybookers, ahol meg kell adnod a bejelentkezési adataid. Végül, ha minden ok, akkor jóváírják a póker számládon a pénzt.

Hello!

Hátha ez a gond: nem ugyanazt az emailcímet adtad meg a pokersite-on mint amit a moneybookers-en használsz.
Ne sértődj meg ha nem, csak azért gondoltam, mert én ökör már jártam így.

makkkiraly
Válasz blac2 kommentjére
2008. jún. 13. 6:23

"I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit the verification fee of USD 3.08 from my credit/debit card."

Ma reggel ez fogadott amikor le szerettem volna emelni pénzt a moneybookers számlámról holott eddig legalább 5 tranzakcióra használtam megnyitása óta úgy kifizetés mint befizetés.
Nem elég nekik a transaction fee, két havonta eljátsszák ezt a biztonsági majrét, hogy egy kis extra lóvéra tegyenek szert?

Littlemage
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. jún. 13. 7:57

Nekem ezt még nem játszották el. remélem nem is fogják.

makkkiraly
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 13. 8:05

Nekem ezt még nem játszották el. remélem nem is fogják.

Jó neked...más tapasztalt hasonlót?

wilddrew
2008. jún. 13. 10:55

"I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit the verification fee of USD 3.08 from my credit/debit card."

Ma reggel ez fogadott amikor le szerettem volna emelni pénzt a moneybookers számlámról holott eddig legalább 5 tranzakcióra használtam megnyitása óta úgy kifizetés mint befizetés.
Nem elég nekik a transaction fee, két havonta eljátsszák ezt a biztonsági majrét, hogy egy kis extra lóvéra tegyenek szert?

Ezt a pénzt jóváírják később... Sima bankszámlára nem tudnál inkább utalni, akkor nincs ez a macera, meg a cashout limit sem ugrál összevissza.

makkkiraly
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 13. 12:23

Ezt a pénzt jóváírják később... Sima bankszámlára nem tudnál inkább utalni, akkor nincs ez a macera, meg a cashout limit sem ugrál összevissza.

Megoldható lenne az is de az több idő, várni meg nem nagyon szeretek. Amúgy meg tudom, hogy az a pénz nem marad náluk de akkor is most mehetek be a bankba, odaállhatok a csinos kis pénztáros lány elé és mondhatom neki, hogy én egy nagyon komoly 1000, azaz ezer forintos tételt szeretnék elhelyezni a számlámon és igényt tartok az ehhez méltó elbánáshoz is :) Gááááz...

wilddrew
2008. jún. 13. 13:14

Megoldható lenne az is de az több idő, várni meg nem nagyon szeretek. Amúgy meg tudom, hogy az a pénz nem marad náluk de akkor is most mehetek be a bankba, odaállhatok a csinos kis pénztáros lány elé és mondhatom neki, hogy én egy nagyon komoly 1000, azaz ezer forintos tételt szeretnék elhelyezni a számlámon és igényt tartok az ehhez méltó elbánáshoz is :) Gááááz...

A csinos kislány azért ül ott, hogy átvegyen tőled pénzt. Le kell szarni, hogy mit gondol, neki ez a munkája, ha 1000 ft-ot raksz be, akkor 1000-et. Mi köze van hozzá, hogy miért teszed? Tessék már tudatos fogyasztónak lenni :)

Élő ügyfélszolgálat