Egy MB-szakértő segítségére lenne szükségem.
MB-ről szeretnék a $-os Raiffaisenes bankszámlámra (esetleg a hozzá kapcsolódó VISA kártyára) pénzt kiutalni.
Nem volt még semmilyen pénzmozgás a két számla között. A bankszámla számom regisztráltam a MB-en, fel is ismerte, hogy rafis.
Mi a módja az utalásnak, és a bankszámlára vagy a káryára éri meg jobban?
Köszi!
bocsi, gondolom sokszor volt már kérdés. de kb 10 mp a válasz :)
szóval
mennyi idő a cash out mbről bankszámlára?
és bankkártyára?
legjobb ill. legrosszabb esetben
Egyszer kértem ki MB-ről bankszámlára, pénteken indítottam, kedden rajta volt.
Egy MB-szakértő segítségére lenne szükségem.
MB-ről szeretnék a $-os Raiffaisenes bankszámlámra (esetleg a hozzá kapcsolódó VISA kártyára) pénzt kiutalni.
Nem volt még semmilyen pénzmozgás a két számla között. A bankszámla számom regisztráltam a MB-en, fel is ismerte, hogy rafis.
Mi a módja az utalásnak, és a bankszámlára vagy a káryára éri meg jobban?
Köszi!
számlára csak forintot küld az mb. tehát inkább a forintos számládra kérd ki.
kártyára viszont max 500€-nek megfelelő dodit tezsnek (800$ körül).
Akkor is forintot küld, ha $ alapú a MB és a bankszámla is? Ezt furcsának találnám.
Ha nincs netbankom, attól függetlenül, tudok a klasszikus bankban ácsorgós, papírkitöltős módszerrel is pénztküldeni az MB-re, ugye?
Ott is egyszerűen a közlemények rovatba kell beleírnom az E-mail címet és az ID-t?
Illetve kell-e előtte regisztrálnom valahogy a bankszámlám az MB-n. (Most készülök számlát nyitni és nem nagyon vagyok otthon a dologba.)
Ha nincs netbankom, attól függetlenül, tudok a klasszikus bankban ácsorgós, papírkitöltős módszerrel is pénztküldeni az MB-re, ugye?
Ott is egyszerűen a közlemények rovatba kell beleírnom az E-mail címet és az ID-t?
Illetve kell-e előtte regisztrálnom valahogy a bankszámlám az MB-n. (Most készülök számlát nyitni és nem nagyon vagyok otthon a dologba.)
Köszönöm szépen!
Ha bemegyek egy cib fiókba, akkor vajon befizethetek közvetlenül az mb számlaszámra? Tehát nem átutalás, hanem sima befizetés, a referencia számmal. Ez vajon működhet?