igen, de egyébként ki is írja, hogy hungaryba csak forintot küld (többek közt pl. mert egy foritnszámláról utalják)
Ha bemegyek egy cib fiókba, akkor vajon befizethetek közvetlenül az mb számlaszámra? Tehát nem átutalás, hanem sima befizetés, a referencia számmal. Ez vajon működhet?
én nemtom, én ugyvagyokezzel, hogy nekem megéri azt a 2 napot várni, vagy 3 at, ingyen, mint kártyárol/kártyára fizetni pénzért :)
persze ha sürgősen kell a pénz nyilván nemmind1, de jo magyar szokás szerint én ha meglátom a free feliratot, a többi nem is érdekel :D
EUR vs USD
Van egy nagy problémám az MB-vel... Mivel €-s teremben (Dracula) kezdtem játszani, ezért €-s MB-t csináltam.. Azóta otthagytam a Draculát, és minden más terem $-os. Ekkor minden egyes be- és kiutalásnál egy csomót vesztek a váltás miatt. Pl. Beutaltam $500-at, kikértem $590-et, és a haszon csak €46.8 volt, ami kb $70, tehát elbuktam ezzel $20-at...
Nem lehet valahogy átnyomni a számlámat $ alapúra? Lehet valamit tenni?
pls help me. szóval én ma voltam bankk. igényelni. a számlám megvan már. 3x8 szám ugye. ez ok . nade mbről kikérem a lóvét és 2 opcióm van "identitás ellenőrzésre"
1. melyiket javasoljátok?
2. melyiket tudom megoldani , gyorsan, bankkártya nélkül (holnap esetleg megtudom bent kérdezni mennyit kaptam a számlára.)
szóval? köszi , butAgostini
Ha jól emlékszem arra, hogy miről van szó, akkor mindegy melyiket választod. A megoldás valóban az, hogy holnap bemész a bankba és megkérdezed mennyi az annyi. Viszont én úgy emlékszem "identitás ellenőrzés" céljából az első kiutaláskor küldeni fognak neked Horvátországból egy levelet, ezzel valóban azt ellenőrzik, hogy Te vagy-e Te és hogy valós adatokat (pl lakcímet) adtál-e meg. A levélben lesz egy kód, amit értelemszerűen be kell majd nyomni a MB-en.
pls help me. szóval én ma voltam bankk. igényelni. a számlám megvan már. 3x8 szám ugye. ez ok . nade mbről kikérem a lóvét és 2 opcióm van "identitás ellenőrzésre"
1. melyiket javasoljátok?
2. melyiket tudom megoldani , gyorsan, bankkártya nélkül (holnap esetleg megtudom bent kérdezni mennyit kaptam a számlára.)
szóval? köszi , butAgostini
Van egy nagy problémám az MB-vel... Mivel €-s teremben (Dracula) kezdtem játszani, ezért €-s MB-t csináltam.. Azóta otthagytam a Draculát, és minden más terem $-os. Ekkor minden egyes be- és kiutalásnál egy csomót vesztek a váltás miatt. Pl. Beutaltam $500-at, kikértem $590-et, és a haszon csak €46.8 volt, ami kb $70, tehát elbuktam ezzel $20-at...
Nem lehet valahogy átnyomni a számlámat $ alapúra? Lehet valamit tenni?
sajnos nem nagyon :( próbáld kerülni a felesleges pénzmozgatásokat.
Agostini!
Cserébe a válaszért (remélem tudtam segíteni, nekem már régen volt ez a procedúra és kicsit már homályos) egy kérdés tőlem is hozzád:
Néha szoktam olvasni a saját fórumodat és ott van amikor Pokervilágbajnokságról írsz, meg ezer $-os nyereségekről, miközben néha (mint most is) teljesen (jó értelemben véve) kezdőnek tűnsz, aki még most indul el a poker útján. Közben a neved mellett ezer feletti hsz és több tucat blog. Igazán meg sem tudom fogalmazni a kérdésemet. Komolyan nem ismerlek ki. Segíts ebben!