RVP
Válasz blac2 kommentjére
2016. márc. 30. 16:19

leürítette vki az egyik ismerősöm számláját.. volt vkinek "tapasztalata" ebben?:((( 3 gmail címre elutalgatták a pénzt..hívtuk a skrillt azt mondták,h utána néznek.. lehet ebből pozitív vég..?

Zsolti1
Válasz blac2 kommentjére
2016. márc. 30. 17:25

Igazolnom kell magam, személyes dokumentum feltöltéssel. Ez annyi, hogy 'contact us' menü alatt feltöltöm, és elküldöm, amit majd ők elbírálnak, vagy nehezebb procedúra?

Szerk.: Kell-e bármi üzenetet írni, azért kérdezem, mert az angolom még mindig nem felsőfokú. :)

ivanesz
Válasz fejes1988 kommentjére
2016. márc. 30. 21:58

Ivanesz: arra gyanakszom, hogy többször beléptél Skrillre mialatt futott a zenmate, ezt kiszúrták, és blokkolták az IP címed.

TheHUNuT9s: dinamikus ip-d lehet, ott ez a megoldás, ha viszont nem, akkor baj van.

Mára,megjavult varázsütésre,a frászt hozzák az emberre *aszki

Masters800
Válasz blac2 kommentjére
2016. ápr. 1. 17:43

[TABLE="width: 640"]
[TR]
[TD]Changes to Skrill Direct deposit fee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 640"]
[TR]
[TD]Dear xxx

We hope you are enjoying your Skrill services.

We have recently reviewed our fee structure and we are getting in touch to let you know about a planned change to the Skrill Direct deposit fee.

The fee for Skrill Direct deposits will increase from 1.5% to 1.9% in Hungary. This change will come into effect from May 31 2016* and we encourage you to visit our fees page for full details.

Visit our fees page

Regards

The Skrill Team[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

porci
Válasz blac2 kommentjére
2016. ápr. 1. 18:08

Szerda óta várok arra, hogy valami érdembelit reagáljon a skrill a személyiről feltöltött képemre. Mikorra várhatok eredményt?
Biztonsági okokból nagyon értik korlátozni a számlát, de amikor megkapják amit kérnek, hallgatás... Másnak mennyi idő alatt dolgozták fel?

peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2016. ápr. 9. 12:00

valaki próbálta már az UBERT skrill vagy neteller kártyával? nekem egyiket sem fogadta el: érvénytelen bankkártya.

Zsolti1
Válasz blac2 kommentjére
2016. ápr. 9. 13:37

Üdv,
Tegnap sikerült behúznom egy -számomra- szebb eredményt, ~4000 eurót. Én ennél eddig sokkal kevesebb pénzeket nyertem, ezért a kérdésem az lenne, hogy ekkora összeget hogyan célszerű kivenni úgy, hogy abból ne legyen problémám?
Azért a skrill topicba írom, mert eddig skrillre kértem ki, amit számlára kiutaltam, viszont ekkora összegnél azért félek, hogy baj lesz. Hogyan juthatok biztonságosan a pénzemhez? Fizessek mindenhol kártyával, és kész? :)

peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2016. ápr. 9. 13:47

hat ha van skrill kartyat, akkor vedd ki kp-ban v fizess kartyaval oszt kesz. ha nincs skrill mastercardod, akkor meg igenyelj.

peraspera
Válasz Zsolti1 kommentjére
2016. ápr. 9. 13:52

ja meg nezz utana a skrill vipnek, a 4k eurt tologasd ki-be parszor termebol skirllre is vica versa, akkor megkapod a silver vipet, ahol eleg magas a napi kp felveteli limit igy par nap alatt le is tudod huzni kp-ban a zsét.

Zsolti1
Válasz blac2 kommentjére
2016. ápr. 9. 14:15

A kp felvételen kívül nem játszik más opció? Eurós ATM nincs a közelben, és az átváltáson elég sokat buknék, ha jól tudom ?!

Élő ügyfélszolgálat