yoofej
Válasz Zsolti1 kommentjére
2016. ápr. 11. 21:35

transzfer Paypal-rol Skrill-re

Sziasztok!

Milyen modszer lenne a legalkalmasabb arra, ha Paypal-rol szeretnek Srill-re penzt mozgatni?

Tudom, Google a baratom, talaltam is ott 1-2 modszert, de kivancsi vagyok, hogy innen valakinek van-e errol szemelyes tapasztalata.

Koszi a segitseget!

barsza
Válasz yoofej kommentjére
2016. ápr. 13. 23:00

Sziasztok!

Milyen modszer lenne a legalkalmasabb arra, ha Paypal-rol szeretnek Srill-re penzt mozgatni?

Tudom, Google a baratom, talaltam is ott 1-2 modszert, de kivancsi vagyok, hogy innen valakinek van-e errol szemelyes tapasztalata.

Koszi a segitseget!

szerintem ezt nem lehet megcsinálni
ennyit találtam
How to Transfer Money from PayPal to Skrill (MoneyBookers) Accounts | Diana Marinova

esetleg egy termen keresztül befizetéssel, de nem tudom, hogy manapság bármelyik terem is elfogadná a paypalt

xfactor675
Válasz blac2 kommentjére
2016. ápr. 14. 6:50

vannak jobbnál jobb orosz oldalak akik foglalkoznak ilyesmivel, gondolom azért van köztük pár megbízható is.

Itt vannak összeszedve, bár a kisebb/kevésbé ismert pénztárcákra több lehetőség van.

https://www.bestchange.com/

yoofej
Válasz xfactor675 kommentjére
2016. ápr. 17. 1:45

exchangex.ru megoldas lehet, de utana kell meg jarnom a dolognak

Errol van valakinek szemelyes tapasztalata?

vannak jobbnál jobb orosz oldalak akik foglalkoznak ilyesmivel, gondolom azért van köztük pár megbízható is.

Itt vannak összeszedve, bár a kisebb/kevésbé ismert pénztárcákra több lehetőség van.

https://www.bestchange.com/

barsza
Válasz yoofej kommentjére
2016. ápr. 19. 20:59

exchangex.ru megoldas lehet, de utana kell meg jarnom a dolognak

Errol van valakinek szemelyes tapasztalata?

nincs tapasztalatom, de hogy kell értelmezni a kalkulátort?

paypal usd ---> skrill usd 12% fee???

perfectg2
Válasz barsza kommentjére
2016. ápr. 25. 9:47

skrill weboldal

Szisztok!
Ma beszerettem volna lépni a skrill accomba de nem tudom megnitni az oldalt "A hozzáférés megtagadva a következőhöz:www.skrill.com"
"Nincs jogosultsága az oldal megjelenítésére."

Mi lehet a gond nem értem?! Van másnak is ilyen problémája?

zsiger
Válasz perfectg2 kommentjére
2016. ápr. 27. 15:55

megoldódott? én most nézem és nem tudok en se belépni, se a skrill, se a neteller nem jön be.

nightfury
Válasz zsiger kommentjére
2016. ápr. 27. 16:04

megoldódott? én most nézem és nem tudok en se belépni, se a skrill, se a neteller nem jön be.

Netllerel minden ok nálam.

csabacz
Válasz blac2 kommentjére
2016. ápr. 27. 20:41

Meg jött az új skrill kártyám.
Kell valahol aktiválnom vagy csak az új pin kódot kell megvárnom és használhatom is?

nightfury
Válasz csabacz kommentjére
2016. ápr. 27. 21:18

Meg jött az új skrill kártyám.
Kell valahol aktiválnom vagy csak az új pin kódot kell megvárnom és használhatom is?

Elvileg a PIN ugyanaz maradt.

Élő ügyfélszolgálat