csabacz
Válasz nightfury kommentjére
2016. ápr. 27. 23:36

Elvileg a PIN ugyanaz maradt.

Aha, akkor kell bármit csinálnom? Aktiválni, hogy lehet?

nightfury
Válasz csabacz kommentjére
2016. ápr. 28. 12:52

Aha, akkor kell bármit csinálnom? Aktiválni, hogy lehet?

Ha jól értelmeztem akkor már volt skrill kártyád, csak lejárt, és kaptad az újat. Ez esetben szerintem semmit nem kell tenned, tudod használni.
Ha rosszul értelmeztem, és ez az első skrill kártyád akkor kell aktiválnod, de ezt le is írják a levélbe amivel kaptad.

tonyi
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 3. 17:10

üdv!
az lenne a kérdésem, hogy skrill vagy neteller számlát ajánlotok, és mi az amire a nyitásnál ügyelni kell?

Mac Hine
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 4. 15:30

Hy!

lenne pár kérdésem. Mozgatnék pár K EUR-t skrillen.

1. Hogyan lehet a napi 250EUR-s ATM limitet feljebb emelni? Mondjuk 2-3K EUR ra.
2. Ha a 1. kérdés nem opció, akkor mai nap folyamán hozzá rendeltem a magyar bankkártyám a SKRILL számlámhoz, ezt gondolom a skrill még ellenőrzi, ez mikorra várható kb?
3. Ha én a magyar kártyámról szeretnék levenni mondjuk 3K EURt akkor azt gondolom amagyar kártyámra be kell utalni, ez mennyi idő amíg megérkezik?

Masters800
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 4. 16:49

Töröltem a kártyámat és igényeltem újat azt szeretném megkérdezni hogy a PIN a régi marad vagy újat küldenek?

dosattakk
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 7. 11:07

3 bózerrel próbáltam megnyitni a honlapot de csak egy fehér kép. VPNel azonnal bejött az oldal. lehet h a szolgáltatóm (digi) elkezdte blokkolni? mi más történhetett?

kry
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 7. 11:28

nekem működik! T-Home

ivanesz
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 7. 15:50

Jó ,invitel.

xfactor675
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 7. 16:20

Nekem digi van és simán jó.

fejes1988
Válasz dosattakk kommentjére
2016. máj. 7. 17:41

3 bózerrel próbáltam megnyitni a honlapot de csak egy fehér kép. VPNel azonnal bejött az oldal. lehet h a szolgáltatóm (digi) elkezdte blokkolni? mi más történhetett?

Korábban történt velem is hasonló. Ha olyan modemed van, ami restart után új IP-t generál, akkor indítsd újra, és mennie kell. Ha nem, akkor baj van, mert csak VPN-el fog bejönni a site, ez viszont azért nem jó, mert bizonyos oldalakon ha VPN-en keresztül szeretnél esetleg be-kifizetni, akkor nem fog menni.

Ajánlatos tehát a VPN-t mindig offolni ha Skrillre szeretnél belépni.

(arra gyanakszom amúgy, hogy a Skrill blokkolta az IP címed)

Élő ügyfélszolgálat