Szia!
Töröltettem a tranzakciót, befizettem és játszottam vele. Most éppen a Party-ról várom, hogy kifizessék oda a pénzem.
Azóta felhívtam egyébként a Skrill ügyfélszolgálatot és érdeklődtem, hogy elhárították-e már a technikai problémájukat ami az országomat érinti -mert az utolsó kifogás ez volt- amire azt a választ kaptam, hogy dolgoznak az ügyön.
Nem értem az egészet. Még pár hete is az volt, hogy este igényeltem egy kifizetést és másnap délután már a számlámon (Unicredit) ott figyelt az összeg.
De nagy kamugépek egyébként, mert amikor telefonálgattam nekik először és rákérdeztem, hogy mégis mi a bánat van, akkor azt mondták, hogy korábbi pénzkivételeim azért voltak gyorsabbak mert az összeg kisebb volt. Márpedig ez hazugság, mert 2-3K dollárokat villámgyorsan utalták.
Most 7000-el fogok megpróbálkozni, kíváncsi leszek. Sajnos a Mastercardom elhagytam, az új még nem érkezett meg de ha az sem fog működni akkor nagyon morcos leszek és toppantok kettőt a lábaimmal :-)
Valami nem kóser ott egyébként. Tényleg makulátlan a számlám, szerintem a lábméretemet igazoló dokumentumokon kívűl mindent elküldtem már nekik (több alkalommal is) és több mint 10 éve (kisebb-nagyobb kihagyásokkal) de használom a számlát. Soha nem volt semmi gond.
Még érdekességként említeném, hogy mindegyik telefonos ügyfélszolgálatos a beazonosítási procedúra utáni első kérdése az, hogy mi a hazám pénzneme? Elmondtam, hogy HUF és rákérdeztem miért fontos ez, mire mindig valami iszonyat bullshit válasz jött.
Egyelőre ennyi. Ha van valami változás akkor megírom itt.
Nekem se sikerült pénzt felvenni, otp-s ATMből próbáltam és a starsra se tudtam befizetni. 2 napja írtam nekik, de még eddig semmi válasz.
Budapest Bank számla esetén működik a Instant Bank Transfer? Előre is köszi!!
Megkérdeztük a Skrillt mi a probléma.
A magyar tranzakciókat bonyolító bankkal van valami probléma. Dolgoznak az ügyön. Azt írták szerintük nem tarthat sokáig megoldani. Mi 1-2 hétre számítunk.
Megkérdeztük a Skrillt mi a probléma.
A magyar tranzakciókat bonyolító bankkal van valami probléma. Dolgoznak az ügyön. Azt írták szerintük nem tarthat sokáig megoldani. Mi 1-2 hétre számítunk.
Neteller-el is ugyanez van?
Ott is több napja pending a CO, viszont ilyen nem igen szokott lenni.
Neteller-el is ugyanez van?
Ott is több napja pending a CO, viszont ilyen nem igen szokott lenni.
Mindkettőnél ugyan az van , nem tudtam a kártyával sem fizetni sehol , mindenhol elutasít , és most még az oldalra sem tudok belépni mert security cheknél hiába írom be a jó adtatokat elutasít, úgyhogy most várom a support válaszát.
Nekem már vissza írt a Supp, én belépni be tudok gond nélkül, viszont tényleg technikai probléma van.
Pár napig még eltarthat ennyit írtak.
A Neteller supportja írta ezt neked vagy Skrill? Mert nekem ma is sikerült pénzt levennem ATM-ből Skrill MC-al.