Boci1985
Válasz GeryKnight kommentjére
2016. máj. 30. 23:22

én úgyanúgy múIt hét kedden kértem ki skriIIrőI otp-s számIára, a státus már másnap processed voIt, de a mai napig nem jött meg. (eddig nekem is 1 max 2 nap voIt)

GeryKnight
Válasz Boci1985 kommentjére
2016. máj. 31. 7:07

én úgyanúgy múIt hét kedden kértem ki skriIIrőI otp-s számIára, a státus már másnap processed voIt, de a mai napig nem jött meg. (eddig nekem is 1 max 2 nap voIt)

A Skrill felületen a kivétel pillanatában processed sátusba kerül, erről kapsz is egy mailt egyből. Amikor elutalálták, arról újra egy másikat és amikor ez utóbbi megjött, ELVILEG onnan már a magyar GIRO rendszer "kezében" a dolog. Reggel 7:30-tól 17 óráig mennek a körök, óránként (kivéve a 15:30 és 17 óra közötti időszakot) összesen 10 alkalommal.
Ha csak egy emailt kaptál eddig, mégpedig azt ami akkor érkezett amikor te kikérted a pénzt az még semmi, ha jön egy második amiben az áll, hogy "úton a lóvé" az jelent valamit. Ha ezt követően 5. munkanap után sincs a számlán a pénz, akkor tényleg lehet balhézni velük, de legalábbis rákérdezni, hogy mi van.

Roppant idegesítőek egyébként, ahogy minden telefonos ügyintéző mást hazudik :-)

GeryKnight
Válasz tonyi kommentjére
2016. máj. 31. 7:29

Még annyit, hogy tegnap (május 30-án) bank holiday volt minden brit területen. Nem hiszem, hogy túl nagy lendülettel dolgoztak volna.

Gambl3rke
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 31. 7:59

Nekem ma reggel jött meg az utalás.

GeryKnight
Válasz Gambl3rke kommentjére
2016. máj. 31. 8:02

Nekem ma reggel jött meg az utalás.

Mikor kérted a kifizetést Skrillről?

SRLG
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 31. 15:46

Skrill-en a kiutalásaom processed, viszont a mai napig sem kaptam meg. Több mint 1 hete kérelmeztem.

imiking78
Válasz blac2 kommentjére
2016. máj. 31. 16:57

Én május 16. 18. 20. 22. utaltam le otpre még egyik sem jött meg!!! :( Évek óta használom volt hogy reggel lekértem délután ott volt otpén

GeryKnight
Válasz imiking78 kommentjére
2016. máj. 31. 23:13

Én május 16. 18. 20. 22. utaltam le otpre még egyik sem jött meg!!! :( Évek óta használom volt hogy reggel lekértem délután ott volt otpén

Mastercard? Használd azt, ezekt a tranzakciókat meg töröltesd a francba.

imiking78
Válasz blac2 kommentjére
2016. jún. 1. 0:06

Szia geryknight a levelben van egy link ott lehet toroltetni? Meg nem csinaltam soha visszateszik skrill szamlara azonnal? Vagy hogy van et tudol errol valamit

feri78
Válasz GeryKnight kommentjére
2016. jún. 1. 1:18

Mastercard? Használd azt, ezekt a tranzakciókat meg töröltesd a francba.

Mastercard-ra is lehet kikérni? Mármint ami nem skrill-es. A help-ben csak Visa-t ír meg átutalást, illetve Skrill-es kártyával ATM-nél.

Élő ügyfélszolgálat