Uhh en mennyit szenvedtem h meglegyen a diamond:D Valaki elmagyaraza lecci mi egy nem dombornyomott es egy dombornyomott kartya kozotti kulonbseg?
A dombornyomott szebb. :D
Valaki elmagyaraza lecci mi egy nem dombornyomott es egy dombornyomott kartya kozotti kulonbseg?
Régen vettem fel kp-t atmből és mindig elfelejtem h ilyenkor melyiket érdemes választani,mikor vált jobban:-ha USD vagy ha HUF terhelést választok.
USD alapú SkrillMC
Másnak is érkezett meg az új Skrill kártya úgy hogy nem is igényelt?
Másnak is érkezett meg az új Skrill kártya úgy hogy nem is igényelt?
Uhh en mennyit szenvedtem h meglegyen a diamond:D Valaki elmagyaraza lecci mi egy nem dombornyomott es egy dombornyomott kartya kozotti kulonbseg?
Ha ki-be fizetek egy terembe azt is beleszámolják?
Ti tudtok olyan automatát/bankot más helyet ahol eurót felvenni skrill kártyáról Pesten? Vannak ezek az eur huf automaták, de mint kiderült azok azonos pénznemet nem adnak ki. Pl Eurós kártyát teszel be, forintot tudsz kivenni, és ha forintos kártyát teszel be eurót vehetsz fel. Tehát a kérdésem, hogy eurós skrill kártyáról Pesten hol tudok eurót cashben felvenni?
NE, ismétlem NE vegyél fel az Eur-Huf ATMekből amikkel tele van a belváros, hatalmas scam.
Egy lehetőség van a Vigadó téren az Otp, ahol van EUR atm, ott vegyél fel. 400 vagy 500 EUR/alkalom az atm limitje. Ha vip vagy és tudnál többet, ki-be kell húzogatni a kártyát amennyit akarsz