danfiu
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 5. 4:45

Uhh en mennyit szenvedtem h meglegyen a diamond:D Valaki elmagyaraza lecci mi egy nem dombornyomott es egy dombornyomott kartya kozotti kulonbseg?

TedHeris88
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 5. 9:59

A dombornyomott szebb. :D

Aenima
Válasz danfiu kommentjére
2016. okt. 5. 16:22

Valaki elmagyaraza lecci mi egy nem dombornyomott es egy dombornyomott kartya kozotti kulonbseg?

Manapság már (szinte) semmi. A dombornyomott kártyáknak régebben volt jelentősége, amikor még nem feltétlenül volt a boltokban telefonvonal, internet, POS terminál. Vásárlás előtt a kártyáról egy indigó-szerű papír segítségével lenyomatot vettek és ez mintegy csekként funkcionált az azt elfogadó banknál.
A mai internetes fizetésnél vagy a POS/ATM termináloknál egyáltalán nincsen jelentősége.
Jó pár évvel ezelőtt még mondtak nekem olyat az ügyfeleim, h volt olyan bolt (külföldön), h valahol csak az egyik és volt ahol pedig csak a másik (nem dombornyomott) típusú kártyát fogadták el neki. De mostanság ilyenről sem hallani igazán.
A folyószámlát vezető bankoknál (debit card = betéti k.) még azért van pár különbség: magasabb éves kártyadíj, alapból hozzá kapcsolódó biztosítás, magasabb letiltási díj, ilyesmik. Meg a hitelkártyák (credit card) mindig dombornyomottak.
De itt a Skrill kártyáknál ezeknek nem lesz jelentősége.

L.T.
Válasz Aenima kommentjére
2016. okt. 6. 17:59

Régen vettem fel kp-t atmből és mindig elfelejtem h ilyenkor melyiket érdemes választani,mikor vált jobban:-ha USD vagy ha HUF terhelést választok.
USD alapú SkrillMC

Masters800
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 6. 18:13

Másnak is érkezett meg az új Skrill kártya úgy hogy nem is igényelt?

danfiu
Válasz Masters800 kommentjére
2016. okt. 6. 18:20

Másnak is érkezett meg az új Skrill kártya úgy hogy nem is igényelt?

igen.

Smasszer
Válasz danfiu kommentjére
2016. okt. 6. 18:54

Uhh en mennyit szenvedtem h meglegyen a diamond:D Valaki elmagyaraza lecci mi egy nem dombornyomott es egy dombornyomott kartya kozotti kulonbseg?

Ha ki-be fizetek egy terembe azt is beleszámolják?

danfiu
Válasz Smasszer kommentjére
2016. okt. 6. 19:01

Ha ki-be fizetek egy terembe azt is beleszámolják?

Csak a befizeteseket, es a vip szinteket 3 havonta szamoljak, ha jol tudom

Tosinnyo
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 6. 19:51

Ti tudtok olyan automatát/bankot más helyet ahol eurót felvenni skrill kártyáról Pesten? Vannak ezek az eur huf automaták, de mint kiderült azok azonos pénznemet nem adnak ki. Pl Eurós kártyát teszel be, forintot tudsz kivenni, és ha forintos kártyát teszel be eurót vehetsz fel. Tehát a kérdésem, hogy eurós skrill kártyáról Pesten hol tudok eurót cashben felvenni?

Buytherest
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 6. 20:33

NE, ismétlem NE vegyél fel az Eur-Huf ATMekből amikkel tele van a belváros, hatalmas scam.
Egy lehetőség van a Vigadó téren az Otp, ahol van EUR atm, ott vegyél fel. 400 vagy 500 EUR/alkalom az atm limitje. Ha vip vagy és tudnál többet, ki-be kell húzogatni a kártyát amennyit akarsz

Élő ügyfélszolgálat