Ti tudtok olyan automatát/bankot más helyet ahol eurót felvenni skrill kártyáról Pesten? Vannak ezek az eur huf automaták, de mint kiderült azok azonos pénznemet nem adnak ki. Pl Eurós kártyát teszel be, forintot tudsz kivenni, és ha forintos kártyát teszel be eurót vehetsz fel. Tehát a kérdésem, hogy eurós skrill kártyáról Pesten hol tudok eurót cashben felvenni?
NE, ismétlem NE vegyél fel az Eur-Huf ATMekből amikkel tele van a belváros, hatalmas scam.
Egy lehetőség van a Vigadó téren az Otp, ahol van EUR atm, ott vegyél fel. 400 vagy 500 EUR/alkalom az atm limitje. Ha vip vagy és tudnál többet, ki-be kell húzogatni a kártyát amennyit akarsz
Deák tér és a 13.ker Dunaplazaval szembe van1 nagy OTP kőzpont ,ott is van euro atm
NE, ismétlem NE vegyél fel az Eur-Huf ATMekből amikkel tele van a belváros, hatalmas scam.
Egy lehetőség van a Vigadó téren az Otp, ahol van EUR atm, ott vegyél fel. 400 vagy 500 EUR/alkalom az atm limitje. Ha vip vagy és tudnál többet, ki-be kell húzogatni a kártyát amennyit akarsz
Megvan, hogy miért a városi legenda! sokan a deák tér és a király utca sarkán lévő OPT-re gondol, de nem ott van! elöször én is oda mentem, azonban az euro atp pontos helye a Deák Ferenc u. 7 alatt lévő OTP fiókban van! Egyszeri alkalommal a max felvét 400 euro. Ha többet szeretne valaki, többször kell bedugni a kártyát.
Hali! Skrillre, Netellerre megy nektek a felutalás bankszamlarol? Failt ír.
Régen vettem fel kp-t atmből és mindig elfelejtem h ilyenkor melyiket érdemes választani,mikor vált jobban:-ha USD vagy ha HUF terhelést választok.
USD alapú SkrillMC
Valaki?
Miért lenne tök mindegy? Nem konverzió nélküli opcióról van szó, ilyenkor az ATM azt kérdezi, hogy miben történjen a terhelés. Ettől függ, hogy a konverziót az adott bank fogja-e elvégezni vagy a Skrill/Neteller. Ha forintot választasz pl. egy dolláros Skrillről való levételkor, akkor a Skrill intézi a váltást, ha meg a dollárban való terhelésre nyomsz, akkor a bank elvégzi a konverziót a saját rátájával és úgy a kártyát már dollárban terheli.
Én úgy emlékszem, hogy az érte meg jobban, amikor a Skrill váltott, szóval USD terhelés.