De ha a kérdés arra vonatkozott h éppen itt mit akarnak a bankszámlád utolsó 6számjegyét.
De ha a kérdés arra vonatkozott h éppen itt mit akarnak a bankszámlád utolsó 6számjegyét.
Még mindig semmi mail v. hivatalos tájékoztatás, de az általános $ be- és kifizetésről szóló mondat most megváltozott erre:
Próbálta már valaki az új kártyát?
Most már azok az ATM-ek is adnak ki ,amik eddig nem(pl erste) ?
Sziasztok!
Kaptam róla emailt,hogy én is kapok új kártyát,de nem érkezett meg.
Tudja valaki,hogy a régi kártyát meddig lehet használni?
Sziasztok!
Kaptam róla emailt,hogy én is kapok új kártyát,de nem érkezett meg.
"6291. post-hoz"
Ez nem Magyarország specifikus, nem MO-i lakcímmel ugyanez az üzenet fogad. Ezek után ha valaki skrill $-t kér ki bankszámlára, először átváltja egy másik devizára, várhatóan EUR-ra és abban a devizában utalja el a bankszámlára.
A "Skrill Prepaid Card" menüre ha kattintasz elvileg írják, mikorra kellett volna mindenképpen megkapnod az új kártyád, én onnantól kezdve kb 7-10 napig tudtam még használni a régit.
Továbbá van egy ilyen rész:
"Card limits
Your Skrill card is linked to your Skrill available balance: X"
Ha itt 0 szerepel, akkor már nem tudod használni a kártyád. Az is előfordulhat, hogy az egyenlegednél egy jóval kisebb összeg szerepel (pl €1000 az available egyenleged és itt csak €560 szerepel), akkor maximum annyit tudsz még a régi kártyával leszedni/vásárolni, többet nem.
írtam nekik,erre lehetőséget kaptam,hogy rendeljek másik kártyát,viszont mikor ezt megteszem,ezt írja ki:
You alredy have a spending Skrill Card application.Please get in touch with us.
Ez pontosan mit jelent?
Sziasztok!
Tud valaki,segíteni,hogy ez mit jelent?
We are replacing the technology used for the Skrill Prepaid Card. The new cards will be contactless and using the MaterCard PayPass option. This is why all cards will be replaced at our expense.
Mind that you have an active Skrill PrePaid MasterCard and you cannot order new one until you have active one. Please cancel your current active card and order new one.