nekem sem hagyja bezárni, pedig nem szeretném lecserélni a tokenemet ezekre az opciókra...mobilos app-ot próbálta valaki? mennyire használható?(a PIN az gondolom egy sima számkód, ami ha feltörik a gépem nem sok védelmet ad)
Úgy lehet bezárni hogy rákattintasz a kettő közül valamelyik opciójára, a következő ablakon meg bezárod.
A PIN védelem szerintem olyan mint ami pokerstarson is van, kurzorral nyomkodod a változó elhelyezkedésű számokat az ábrán. Gondolom ez komolyabb védelem a billentyűzetes beütésnél.
nekem sem hagyja bezárni, pedig nem szeretném lecserélni a tokenemet ezekre az opciókra...mobilos app-ot próbálta valaki? mennyire használható?(a PIN az gondolom egy sima számkód, ami ha feltörik a gépem nem sok védelmet ad)
nekem sem hagyja bezárni, pedig nem szeretném lecserélni a tokenemet ezekre az opciókra...
az újraküldött kártyáknál levonták újra a kártyadíjat?
az újraküldött kártyáknál levonták újra a kártyadíjat?
Sziasztok!
Ezaz új Skrillkártya amit úgynézki mindenki kapott ez mi célt szolgál ? Úgyanúgy használhatom a régit vagy aktiválni kell ezt az újat és utánna már csak ezt? Illetve ezen miért csak az érvényességi dátum van ? Egy csomo helyen kérik a másikat is.
Ezaz új Skrillkártya amit úgynézki mindenki kapott ez mi célt szolgál ?
szerinted?
Úgyanúgy használhatom a régit vagy aktiválni kell ezt az újat és utánna már csak ezt?
igen, egyszerre ket kartyat tudsz uau a szamlahoz hasznalni.
Illetve ezen miért csak az érvényességi dátum van ? Egy csomo helyen kérik a másikat is.
Egy példát mondj, kérlek!
amugy dobd ki a regit, aktivald az ujat es ennyi
Van akinél már megjelent a $ alapú számlában a továbbiakban nem fogadunk $ pénznemű tranzakciókat (feltöltés és kifizetés) felirat?
Mert tudok olyanokról akiknél már igen. (Nálam egyelőre még nem).
Hivatalos forrást még nem találni a neten róla, Skrill oldalán sem.
Állítólag változni fog EUR alapúra. A miértjéről semmit nem lehet tudni.
A másik dolog, h amennyiben ez így alakul, akkor kétszeres átváltási költséggel kellene számolnunk: minden $ pénznemű teremből való kiutalásnál, majd vásárlás v. kp felvételnél.
Kérdés: ebben az esetben, (illetve alapból is) az nem kedvezőbb megoldás, ha az embernek forint alapú a számlája? Mert így akkor csak egyszeri váltási költség terhelné, a teremből a Skrillre való utaláskor. Mivel ott már forint egyenleg lenne, ezért ugye a további felhasználást már nem érinti költség.
PS leírását nézve nekem az jön le, h ilyenkor ő váltja át a xe által meghatározott árfolyamon + "esetenként kismértékű díj felszámításával" (ami alapján nem tudom mit értenek, mert a xe.com honlapján nem találtam ezt meg, viszont a váltási ráta teljesen korrektnek tűnik).
Azt, h ez a folyamat így zajlik, azt jól gondolom?