GreenLine
Válasz Aenima kommentjére
2016. okt. 16. 17:13

A másik dolog, h amennyiben ez így alakul, akkor kétszeres átváltási költséggel kellene számolnunk: minden $ pénznemű teremből való kiutalásnál, majd vásárlás v. kp felvételnél.

Kérdés: ebben az esetben, (illetve alapból is) az nem kedvezőbb megoldás, ha az embernek forint alapú a számlája? Mert így akkor csak egyszeri váltási költség terhelné, a teremből a Skrillre való utaláskor. Mivel ott már forint egyenleg lenne, ezért ugye a további felhasználást már nem érinti költség.

PS leírását nézve nekem az jön le, h ilyenkor ő váltja át a xe által meghatározott árfolyamon + "esetenként kismértékű díj felszámításával" (ami alapján nem tudom mit értenek, mert a xe.com honlapján nem találtam ezt meg, viszont a váltási ráta teljesen korrektnek tűnik).

Azt, h ez a folyamat így zajlik, azt jól gondolom?

A skrill mastercard kártya viszont dollár vagy eurós nem? szóval ha forintos a skrill számlád akkor kétszeres a váltás. Forintról dollárra a kártya miatt (bolt és kártya között), majd a dollárról forintra (kártya és skrill számla között)
igen sajna jól gondoltam, nincs forintos skrill mastercard: "Your Skrill Card can be denominated in EUR, USD, GBP or PLN, you will be asked to choose one of the aforementioned currencies during the application process. "

az "esetenként kismértékű díj felszámításával" azt a díjat PS számítja fel szóval náluk érdeklődj ne az XE honlapján. (bár most talán nincs ilyen díj, a BREXIT szavazás környékén volt extra díj felszámolva mert nagyon ugráltak a deviza árfolyamok akkor)

Aenima
Válasz GreenLine kommentjére
2016. okt. 16. 17:27

A skrill mastercard kártya viszont dollár vagy eurós nem?
igen sajna jól gondoltam, nincs forintos skrill mastercard: "Your Skrill Card can be denominated in EUR, USD, GBP or PLN

:( igaz. Ezt kifelejtettem a képletből. Akkor ez sem lehet megoldás a kétszeri váltás elkerülésére.
Valakinek valami ötlet?

Carragher_x
Válasz Aenima kommentjére
2016. okt. 16. 19:06

Van akinél már megjelent a $ alapú számlában a továbbiakban nem fogadunk $ pénznemű tranzakciókat (feltöltés és kifizetés) felirat?
Mert tudok olyanokról akiknél már igen. (Nálam egyelőre még nem).
Hivatalos forrást még nem találni a neten róla, Skrill oldalán sem.
Állítólag változni fog EUR alapúra. A miértjéről semmit nem lehet tudni.

Mondjuk ez amit leírtál sem a terembe/ből való be/kiutalást (vagyis számlák közötti mozgást), sem pedig a skrill kártyát nem érinti, lévén azok nem az említett kategóriába tartoznak.

barsza
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 17. 18:05

vennék skrill usd-t középárfolyam alatt (rendszeresen)

csak bp-i átvétel jöhet szóba
kp-ban
csak verifikált számláról

plusevHUN
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 17. 20:49

írtam privátban

mkrisz
Válasz plusevHUN kommentjére
2016. okt. 18. 12:52

Üdv!

Próbált már valaki Skrill bankkártyával sporteseményre interneten jegyet venni? Elfogadták?

uav_online
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 20. 10:52

Az fogadott ma a skrill-en ,hogy megszüntetik a token-t és helyette pin vagy mobilos azonosítás lesz. Erről tud valaki valamit ? melyiket válasszam? Meg a pin-nek mi értelme van mikor ugyanúgy írom be mint a kódomat, tehát nincs védve keyloggerek ellen. A mobilra meg valami app-ot kell letölteni és az generál kódot, na ez mitől biztonságosabb mint a külön token?

Csoszogi33
Válasz uav_online kommentjére
2016. okt. 20. 11:00

Az fogadott ma a skrill-en ,hogy megszüntetik a token-t és helyette pin vagy mobilos azonosítás lesz. Erről tud valaki valamit ? melyiket válasszam? Meg a pin-nek mi értelme van mikor ugyanúgy írom be mint a kódomat, tehát nincs védve keyloggerek ellen. A mobilra meg valami app-ot kell letölteni és az generál kódot, na ez mitől biztonságosabb mint a külön token?

A mobil app teljesen oké, olyan mint a token csak a telefonodon. azt hiszem fél percenként generál egy hatjegyű számkódot. Szóval, kb csak akkor kell aggódni, ha ellopják a mobilod, és fel is tudják oldani.

apa100
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 20. 23:51

Helló.
Tegnap beléptem ránéztem az egyenlegemre. Ma utaltam be egy új terembe. Ráakartam nézni ismét a skrillemre, de ez fogad- mit akarhatnak? Eddig nem találkoztam ijennel.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

WINAMAXDONK
Válasz blac2 kommentjére
2016. okt. 20. 23:56

Mostanában szokták ,szerintem nem rossz dolog ez.

Élő ügyfélszolgálat