mattack
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 28. 16:32

Kb egy hete történt, hogy Tecsóban fizettem volna kb 20k-s vásárlást Skrill-kártyával, de azt valamiért elutasította, gondoltam akkor, hogy nincs rajta elég pénz, és végül asszony kártyájával fizettünk.
Hazajöttem, megnéztem, mennyi az egyenlegem, és akkor láttam, h még 150 dollár, csakhogy ebből 80 dollár körüli össze a valós elérhető, a másik ugye "Total". Mondom ez fura, kb pont ekkor összeg lett volna, ha végül elfogadta volna a kártyát a Tecsó.
Azóta sem történt semmit, gondoltam, rájuk írok, de egy nyamvadt mélcímet nem találni az oldalukon a Contact us és Support menünkben.
Szóval két kérdés, találkozott-e már vki hasonló problémával? Illetve tud vki normális címet hozzájuk, amin esetleg majd válaszolnak is 1-2 napon belül? :D

Aenima
Válasz mattack kommentjére
2017. febr. 28. 16:55

Kb egy hete történt, hogy Tecsóban fizettem volna kb 20k-s vásárlást Skrill-kártyával, de azt valamiért elutasította, gondoltam akkor, hogy nincs rajta elég pénz, és végül asszony kártyájával fizettünk.
Hazajöttem, megnéztem, mennyi az egyenlegem, és akkor láttam, h még 150 dollár, csakhogy ebből 80 dollár körüli össze a valós elérhető, a másik ugye "Total". Mondom ez fura, kb pont ekkor összeg lett volna, ha végül elfogadta volna a kártyát a Tecsó.
Azóta sem történt semmit, gondoltam, rájuk írok, de egy nyamvadt mélcímet nem találni az oldalukon a Contact us és Support menünkben.
Szóval két kérdés, találkozott-e már vki hasonló problémával? Illetve tud vki normális címet hozzájuk, amin esetleg majd válaszolnak is 1-2 napon belül? :D

Elérhetőséget nem tudok. Még nem kontaktoltam velük soha. Viszont én is jártam már ugyanígy, mint te. Szerencsére csak egy kis összeggel. A lényeg, h az árusító helyen semmit nem tudsz csinálni, visszavonást kérni, ilyesmi. A Skrill fogja feloldani a zárolt összeget. Nem emlékszem pontosan, de nálam lehet, h 2 hétbe is beletelt. Szóval türelem és magától is megoldódik v. megpróbálod felvenni velük a kapcsolatot, de kétlem, h attól gyorsabb lesz az ügyintézés.

kispászti
Válasz WildRose kommentjére
2017. febr. 28. 18:02

Sziasztok!

Már két napja hogy nem tudok belépni skrillre, hozzáférés megtagadva error 403 kiírás alatt semmilyen böngészőben illetve avastnál sem tudom mit kellene átállitani ha itt volna a probléma, Digi-s netem van.

Valaki találkozott már hasonlóval?

Vodás nettel is hasonló a helyzet , szerintem elkezdték blokkolni őket is.

ivanesz
Válasz mattack kommentjére
2017. febr. 28. 18:03

Nekem kp. felvételt utasított el az ATM, de 2 hét alatt nekem is feloldották a zárolt összeget.

ivanesz
Válasz kispászti kommentjére
2017. febr. 28. 18:05

Vodás nettel is hasonló a helyzet , szerintem elkezdték blokkolni őket is.

Nálam nincs gond.

peraspera
Válasz WildRose kommentjére
2017. febr. 28. 18:15

Sziasztok!

Már két napja hogy nem tudok belépni skrillre, hozzáférés megtagadva error 403 kiírás alatt semmilyen böngészőben illetve avastnál sem tudom mit kellene átállitani ha itt volna a probléma, Digi-s netem van.

Valaki találkozott már hasonlóval?

Nekem a kaspersky miatt lett ez. kapcsold ki teljesen a virusirtot es ugy probald meg, illetve nezegesd a windowsban a security beallitasokat.

amugy google: website 403 error how to fix

mattack
Válasz Aenima kommentjére
2017. febr. 28. 19:47

Elérhetőséget nem tudok. Még nem kontaktoltam velük soha. Viszont én is jártam már ugyanígy, mint te. Szerencsére csak egy kis összeggel. A lényeg, h az árusító helyen semmit nem tudsz csinálni, visszavonást kérni, ilyesmi. A Skrill fogja feloldani a zárolt összeget. Nem emlékszem pontosan, de nálam lehet, h 2 hétbe is beletelt. Szóval türelem és magától is megoldódik v. megpróbálod felvenni velük a kapcsolatot, de kétlem, h attól gyorsabb lesz az ügyintézés.

Nekem kp. felvételt utasított el az ATM, de 2 hét alatt nekem is feloldották a zárolt összeget.

Köszi szépen a válaszaitokat, akkor még várok pár napot, aztán ha nem oldják fel, akkor megpróbálok valami morci levelet írni nekik. :)

Csabi78
Válasz PsychoMAN kommentjére
2017. márc. 2. 7:27

Megszüntetett skrill számla

Sziasztok!

Megszüntettem Skrill számlámat , mert dolláros volt és euróst szeretnék.
A számla meg is szűnt , nem is tudok belépni már.
Viszont mikor regisztrálnék , hogy megcsinálom az eurós számlámat nem engedi , mondván , az e-mail cím már használatban van.
Kell valamennyi időnek eltelnie , hogy újra regisztrálhassak , vagy hogy működik ez?

Köszi :)

ria05
Válasz blac2 kommentjére
2017. márc. 2. 8:24

Új email cím kell és nem a régivel kell újra regisztrálni, ennyi az egész.

Csabi78
Válasz ria05 kommentjére
2017. márc. 2. 17:50

Igen , ezt is csináltam. De mivel egyezik a név és a cím ezt sem engedi.

Élő ügyfélszolgálat