Kb egy hete történt, hogy Tecsóban fizettem volna kb 20k-s vásárlást Skrill-kártyával, de azt valamiért elutasította, gondoltam akkor, hogy nincs rajta elég pénz, és végül asszony kártyájával fizettünk.
Hazajöttem, megnéztem, mennyi az egyenlegem, és akkor láttam, h még 150 dollár, csakhogy ebből 80 dollár körüli össze a valós elérhető, a másik ugye "Total". Mondom ez fura, kb pont ekkor összeg lett volna, ha végül elfogadta volna a kártyát a Tecsó.
Azóta sem történt semmit, gondoltam, rájuk írok, de egy nyamvadt mélcímet nem találni az oldalukon a Contact us és Support menünkben.
Szóval két kérdés, találkozott-e már vki hasonló problémával? Illetve tud vki normális címet hozzájuk, amin esetleg majd válaszolnak is 1-2 napon belül? :D
Kb egy hete történt, hogy Tecsóban fizettem volna kb 20k-s vásárlást Skrill-kártyával, de azt valamiért elutasította, gondoltam akkor, hogy nincs rajta elég pénz, és végül asszony kártyájával fizettünk.
Hazajöttem, megnéztem, mennyi az egyenlegem, és akkor láttam, h még 150 dollár, csakhogy ebből 80 dollár körüli össze a valós elérhető, a másik ugye "Total". Mondom ez fura, kb pont ekkor összeg lett volna, ha végül elfogadta volna a kártyát a Tecsó.
Azóta sem történt semmit, gondoltam, rájuk írok, de egy nyamvadt mélcímet nem találni az oldalukon a Contact us és Support menünkben.
Szóval két kérdés, találkozott-e már vki hasonló problémával? Illetve tud vki normális címet hozzájuk, amin esetleg majd válaszolnak is 1-2 napon belül? :D
Sziasztok!
Már két napja hogy nem tudok belépni skrillre, hozzáférés megtagadva error 403 kiírás alatt semmilyen böngészőben illetve avastnál sem tudom mit kellene átállitani ha itt volna a probléma, Digi-s netem van.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Vodás nettel is hasonló a helyzet , szerintem elkezdték blokkolni őket is.
Sziasztok!
Már két napja hogy nem tudok belépni skrillre, hozzáférés megtagadva error 403 kiírás alatt semmilyen böngészőben illetve avastnál sem tudom mit kellene átállitani ha itt volna a probléma, Digi-s netem van.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Elérhetőséget nem tudok. Még nem kontaktoltam velük soha. Viszont én is jártam már ugyanígy, mint te. Szerencsére csak egy kis összeggel. A lényeg, h az árusító helyen semmit nem tudsz csinálni, visszavonást kérni, ilyesmi. A Skrill fogja feloldani a zárolt összeget. Nem emlékszem pontosan, de nálam lehet, h 2 hétbe is beletelt. Szóval türelem és magától is megoldódik v. megpróbálod felvenni velük a kapcsolatot, de kétlem, h attól gyorsabb lesz az ügyintézés.
Nekem kp. felvételt utasított el az ATM, de 2 hét alatt nekem is feloldották a zárolt összeget.
Megszüntetett skrill számla
Sziasztok!
Megszüntettem Skrill számlámat , mert dolláros volt és euróst szeretnék.
A számla meg is szűnt , nem is tudok belépni már.
Viszont mikor regisztrálnék , hogy megcsinálom az eurós számlámat nem engedi , mondván , az e-mail cím már használatban van.
Kell valamennyi időnek eltelnie , hogy újra regisztrálhassak , vagy hogy működik ez?
Köszi :)
Új email cím kell és nem a régivel kell újra regisztrálni, ennyi az egész.
Igen , ezt is csináltam. De mivel egyezik a név és a cím ezt sem engedi.