molylepke
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 23. 1:46

és ez miért jó nekik?

AM
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2017. febr. 23. 6:04

Köszönöm az infót, akkor nem próbálkozok a supportnál. tosszák meg.
Egyébként van még hely ahová be lehet fizetni skrille-lel?
Mert most nézem unibet is levette a lehetséges befizetési módok közül.

ria05
Válasz AM kommentjére
2017. febr. 23. 7:09

Köszönöm az infót, akkor nem próbálkozok a supportnál. tosszák meg.
Egyébként van még hely ahová be lehet fizetni skrille-lel?
Mert most nézem unibet is levette a lehetséges befizetési módok közül.

Az Unibet most tette lehetővé a Skrill/Neteller befizetést PA játékosok számára, csak igényelni kell itt. Szóval nem értem, hogy neked eltűnt:D mikor nem is volt eddig

SRLG
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 24. 11:19

Az én számlám továbbra is zárolt, több mint 2 hete. Küldenem kellett screenshot-ot a pókerterembe történt befizetéseimről. Azóta semmi info...

molylepke
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 24. 12:57

próbáltad őket hívni?

SRLG
Válasz molylepke kommentjére
2017. febr. 24. 13:08

Majdnem minden nap felhívom őket, hogy mi a helyzet. Azt a választ kapom folyamatosan, hogy várjak, a security department dolgozik az ügyemen / vizsgálják az accountomat és rajtuk múlik, hogy mikor végeznek. Mindig azt mondják, hogy valószínűleg még pár nap.. de ez már 2 hete.

molylepke
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 24. 16:38

nekem is hasonló volt! 3x hívtam fel mire elintéztem.. és kb 3-4 hét volt.. biztos hogy direkt csinálják mindig kért valami szám kódot amit beírtam egyszer rosszul és utána több hétig be sem engedett.. szóval érdekes...

pilotkex
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 24. 22:47

undorítóak az biztos. nekem az 1 hét vszínű nem volt sok.. mindenesetre PSen még megvan és a neteller is

WildRose
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 28. 13:10

Sziasztok!

Már két napja hogy nem tudok belépni skrillre, hozzáférés megtagadva error 403 kiírás alatt semmilyen böngészőben illetve avastnál sem tudom mit kellene átállitani ha itt volna a probléma, Digi-s netem van.

Valaki találkozott már hasonlóval?

SRLG
Válasz WildRose kommentjére
2017. febr. 28. 13:31

Sziasztok!

Már két napja hogy nem tudok belépni skrillre, hozzáférés megtagadva error 403 kiírás alatt semmilyen böngészőben illetve avastnál sem tudom mit kellene átállitani ha itt volna a probléma, Digi-s netem van.

Valaki találkozott már hasonlóval?

Én 3 hete nem tudok belépni... igaz nem efféle error miatt...

Élő ügyfélszolgálat