Jul3s4ty
Válasz blac2 kommentjére
2017. márc. 3. 11:30

Sziasztok
Most melyik bank ATM-ből a legjobb kp-t felvenni?
Köszi

Brader
Válasz blac2 kommentjére
2017. márc. 7. 11:39

Skrill vip miatt melyik termet ajánlanátok be- kiutalásra? Legyen megbízható, gyors és nem gond ha nincs játék kötelezettség, de ha van hát van

ria05
Válasz blac2 kommentjére
2017. márc. 7. 13:31

Ej, pont az ilyen Skrill VIP-es ki-beutalós emberek miatt szünteti meg a kifizetést a PS Skrillre.

regie
Válasz blac2 kommentjére
2017. márc. 7. 14:10

Stanjames vagy unibet

fejes1988
Válasz Brader kommentjére
2017. márc. 11. 11:16

Skrill vip miatt melyik termet ajánlanátok be- kiutalásra? Legyen megbízható, gyors és nem gond ha nincs játék kötelezettség, de ha van hát van

Egyiknél sincs olyan, hogy nincs játék kötelezettség, ez a legfőbb alappillére a cashback rendszernek.

fejes1988
Válasz ria05 kommentjére
2017. márc. 11. 11:17

Ej, pont az ilyen Skrill VIP-es ki-beutalós emberek miatt szünteti meg a kifizetést a PS Skrillre.

Gondolom befizetésre gondoltál mert a kifizetés megmarad. De egyébként a depók sem emiatt szűntek meg.

peraspera
Válasz Brader kommentjére
2017. márc. 11. 21:25

Redstar-on nagyon lazan veszik. Igaz, en csak a silvert tolom, nagy penzeket nem mozgattam. Eddig kb heti 4ezer dollar volt a depo-cashoutom, mikor elcsusztam a silver teljesitesevel.
Napi 3szor is van cashout: kb 8-10, 14-16 es 19-20 kozott. Nincs 48 ora meg ilyen szarsagok. Volt h depoztam hajnal 5kor, rakeltem max 40 dollart es 8.30kor mar skrillen volt a zseton.

torzon
Válasz peraspera kommentjére
2017. márc. 13. 17:09

Üdv!
Skrillt viszonylag ritkán használom, de ma ki akartam venni róla pénzt.
Elég megdöbbentő 7,5% fee-vel utalhatnám ki bankkártyára,eddig mindig max 5euro szokott lenni.
Gondolom leesett a VIP szintem.
Ezt a VIP-t esetleg aktiválni kell újra, mert nem találok semmilyen VIP statementet, vagy ilyesmit, vagy egyszerűen ,csak elérem hó végére a 6k pénzmozgást és, akkor újra VIP leszek?

GreenLine
Válasz torzon kommentjére
2017. márc. 13. 17:51

Üdv!
Skrillt viszonylag ritkán használom, de ma ki akartam venni róla pénzt.
Elég megdöbbentő 7,5% fee-vel utalhatnám ki bankkártyára,eddig mindig max 5euro szokott lenni.
Gondolom leesett a VIP szintem.
Ezt a VIP-t esetleg aktiválni kell újra, mert nem találok semmilyen VIP statementet, vagy ilyesmit, vagy egyszerűen ,csak elérem hó végére a 6k pénzmozgást és, akkor újra VIP leszek?

nem feltétlen esett le a vip szinted, a piros oldalon mások is panaszkodtak erre a 7.5% VISA díjra.
a skrill egyszerűen árat emelt. ennyi.

PenguinTea
Válasz blac2 kommentjére
2017. márc. 14. 16:37

Sziasztok az új Paypassos Skrill kártya egyelőre a magyaroknak nem elérhető?

Élő ügyfélszolgálat