Jelentetted Azsiaban? Nem gondoltam volna hogyan ilyen megtörténhet! Mi volt az eljárás?
Jelentetted Azsiaban? Nem gondoltam volna hogyan ilyen megtörténhet! Mi volt az eljárás?
Az app-juk kuld ertesiteseket, ha barmi mozgas van, illetve emailt ha ismereteln iprol lepsz be
Próbált már valaki Bpen Euronet ATM-be eur kártyával eur kpt felvenni?
Próbált már valaki Bpen Euronet ATM-be eur kártyával eur kpt felvenni?
A Király utcai OTP-ben nem volt eurós ATM, csak a Vörösmarty tériben és a Babér utcaiban
Valamint bronzként 1,75% a fee, nem fix 1.8 EUR :(
Sziasztok. Starsrol szeretnék skrill re utalni ahogy azt korábban tettem már. Joideje nem használtam a skrillem. Erre most belépéskor kéri tőlem a security tokent vagy kódot. Ezt miért teszi? Korábban igényelni kellett ezt a generátort. Most már kötelező mindenkinek?
Sziasztok. Nem tudok belepni a skrill accountba. Kér tőlem valami biztonsági kódot. Én nem igényeltem ilyen generátort ami ideiglenes jelszót csinál. Mi a teendőm? Senkinek nem tudok írni a belépésem hiányában.
Sziasztok. Nem tudok belepni a skrill accountba. Kér tőlem valami biztonsági kódot. Én nem igényeltem ilyen generátort ami ideiglenes jelszót csinál. Mi a teendőm? Senkinek nem tudok írni a belépésem hiányában.
csak akkor ad ki pénzt ha váltás történik (ebben az esetben ugye nem)
ami meg valami 8%-os feevel müködik.
viszont amit javaslok:
Király utca sarkán, Deák Ferenc utcán és Duna Plazanál lévő OTP fiókokban van EUR ATM, az a legrosszabb esetben 1.8 EUR fee- vel ad ki. (ha esetleg nem tudtad eddig)