regie
Válasz blac2 kommentjére
2019. jan. 2. 11:53

Jelentetted Azsiaban? Nem gondoltam volna hogyan ilyen megtörténhet! Mi volt az eljárás?

koviii
Válasz regie kommentjére
2019. jan. 2. 13:04

Jelentetted Azsiaban? Nem gondoltam volna hogyan ilyen megtörténhet! Mi volt az eljárás?

Már rég másik országban voltam amikor ez történt (a kártyám nálam volt). Refundolt a skrill de vagy félév ráment meg egy csomó levelezgetés, bekért dokuk küldése stb...

peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2019. jan. 2. 15:22

Az app-juk kuld ertesiteseket, ha barmi mozgas van, illetve emailt ha ismereteln iprol lepsz be

Buytherest
Válasz blac2 kommentjére
2019. jan. 24. 18:41

Próbált már valaki Bpen Euronet ATM-be eur kártyával eur kpt felvenni?

kisnyultosz
Válasz Buytherest kommentjére
2019. jan. 24. 22:21

Próbált már valaki Bpen Euronet ATM-be eur kártyával eur kpt felvenni?

csak akkor ad ki pénzt ha váltás történik (ebben az esetben ugye nem)
ami meg valami 8%-os feevel müködik.
viszont amit javaslok:
Király utca sarkán, Deák Ferenc utcán és Duna Plazanál lévő OTP fiókokban van EUR ATM, az a legrosszabb esetben 1.8 EUR fee- vel ad ki. (ha esetleg nem tudtad eddig)

Buytherest
Válasz blac2 kommentjére
2019. jan. 28. 15:54

A Király utcai OTP-ben nem volt eurós ATM, csak a Vörösmarty tériben és a Babér utcaiban
Valamint bronzként 1,75% a fee, nem fix 1.8 EUR :(

kapitany10
Válasz Balázs1230 kommentjére
2019. jan. 29. 22:42

Sziasztok. Starsrol szeretnék skrill re utalni ahogy azt korábban tettem már. Joideje nem használtam a skrillem. Erre most belépéskor kéri tőlem a security tokent vagy kódot. Ezt miért teszi? Korábban igényelni kellett ezt a generátort. Most már kötelező mindenkinek?

kapitany10
Válasz blac2 kommentjére
2019. febr. 6. 19:40

Sziasztok. Nem tudok belepni a skrill accountba. Kér tőlem valami biztonsági kódot. Én nem igényeltem ilyen generátort ami ideiglenes jelszót csinál. Mi a teendőm? Senkinek nem tudok írni a belépésem hiányában.

daniboy
Válasz kapitany10 kommentjére
2019. febr. 6. 19:50

Sziasztok. Nem tudok belepni a skrill accountba. Kér tőlem valami biztonsági kódot. Én nem igényeltem ilyen generátort ami ideiglenes jelszót csinál. Mi a teendőm? Senkinek nem tudok írni a belépésem hiányában.

Szia!
Ha ilyen két lépcsős beléptetésről van szó, akkor az gond mert elméletileg csak te tudsz ilyent kérni. Szerintem vedd fel velük a lehető leggyorsabban a kapcsolatot. Nem kell hozzá belépni, van help menüpont jobb felül és a témák között böngészve van email küldési lehetőség meg néhány témánál web kapcsolat (amit live supportnak sejtek).

djeleven
Válasz kisnyultosz kommentjére
2019. febr. 6. 21:11

csak akkor ad ki pénzt ha váltás történik (ebben az esetben ugye nem)
ami meg valami 8%-os feevel müködik.
viszont amit javaslok:
Király utca sarkán, Deák Ferenc utcán és Duna Plazanál lévő OTP fiókokban van EUR ATM, az a legrosszabb esetben 1.8 EUR fee- vel ad ki. (ha esetleg nem tudtad eddig)

Én a 3.Flórián téri OTP fiókban is találtam EUR atm-et, bár még nem próbáltam.

Élő ügyfélszolgálat