kisnyultosz
Válasz Buytherest kommentjére
2019. febr. 7. 2:58

A Király utcai OTP-ben nem volt eurós ATM, csak a Vörösmarty tériben és a Babér utcaiban
Valamint bronzként 1,75% a fee, nem fix 1.8 EUR :(

nekem bronzként 1.8 EUR
nézd meg magad:

https://www.skrill.com/en/vip-ppmc/

viszont a
Király utca-Károly krt sarkirol beszéltem
Károly krt. 25

ebben van EUR ATM

#szivesen

Buytherest
Válasz blac2 kommentjére
2019. febr. 7. 9:22

Köszi! Szerintem elnézhettem, non-vip vagyok :(

crazy3317
Válasz kisnyultosz kommentjére
2019. febr. 7. 9:48

nekem bronzként 1.8 EUR
nézd meg magad:

https://www.skrill.com/en/vip-ppmc/

viszont a
Király utca-Károly krt sarkirol beszéltem
Károly krt. 25

ebben van EUR ATM

#szivesen

király utca/deák sarkán lévő OTP-ben van eurós ATM

vamcrew
Válasz blac2 kommentjére
2019. febr. 9. 11:38

Sziasztok,
Történt minap, hogy feltöltöttem Skrill accountom mastercard segítségével. Ezek után szerettem volna befizetni a partypoker-re a srkillen fent lévő egyenleget, de befizetéskor azt az értesítést kaptam, hogy a számlámon lévő összeget nem lehet átutalni a "kereskedő" - partypoker oldalára, mert az az egyenleg mastercarddal volt feltöltve. Találkozott már valamelyikőtök ilyennel? Kezdek nagyon pipa lenni a skrillre, ugyanis egy épkézláb support sincs, a telefont nem veszik, az emailjeimre 4 napja nem válaszolnak.

Laller85
Válasz vamcrew kommentjére
2019. febr. 9. 12:28

Sziasztok,
Történt minap, hogy feltöltöttem Skrill accountom mastercard segítségével. Ezek után szerettem volna befizetni a partypoker-re a srkillen fent lévő egyenleget, de befizetéskor azt az értesítést kaptam, hogy a számlámon lévő összeget nem lehet átutalni a "kereskedő" - partypoker oldalára, mert az az egyenleg mastercarddal volt feltöltve. Találkozott már valamelyikőtök ilyennel? Kezdek nagyon pipa lenni a skrillre, ugyanis egy épkézláb support sincs, a telefont nem veszik, az emailjeimre 4 napja nem válaszolnak.

Tuti h jól értelmezed az emailt?(Másold be ha akarod..)Nem gondolnám, hogy bármi köze van a partyhoz annak ,hogy te mivel töltöd a SKRILL-t.

ria05
Válasz Laller85 kommentjére
2019. febr. 9. 12:49

Tuti h jól értelmezed az emailt?(Másold be ha akarod..)Nem gondolnám, hogy bármi köze van a partyhoz annak ,hogy te mivel töltöd a SKRILL-t.

Ezen nincs mit értelmezni, ugyanis pofonegyszerű a válasz. A skrill/netellerre egy éve nem lehet depozni MC-vel, ha játszani akarsz. Ha vásárolni pl boltban akkor azt engedi. De, ha szerencsejátékra akarod az MC-vel depozozott pénzt használni, akkor azt nem fogja engedni soha. Ez nem a Party hibája és nem is a skrillé.

kisnyultosz
Válasz vamcrew kommentjére
2019. febr. 9. 14:55

Sziasztok,

utald át valakinek aki visszaküldi, utána befizetheted

vamcrew
Válasz Oooopss kommentjére
2019. febr. 9. 15:13

legjobb ha valaki hűlye és még ő van felháborodva...

Köszi az értelmes hozzászólást. Ettől már okos lettem és nyugodt, de semmiképp sem maradtam hŰlye.

vamcrew
Válasz ria05 kommentjére
2019. febr. 9. 15:15

Köszi, így már egyértelmű. Gondoltam, hogy ez az oka, de nem találtam erre vonatkozó felhívást, sem figyelmeztetést, mikor mastercarddal depóztam. 3 éve nem használtam skrillt.

Buksisak
Válasz blac2 kommentjére
2019. febr. 9. 17:25

utald át valakinek aki visszaküldi, utána befizetheted
Másik lehetőség: crypto részlegen veszel crypto valutát, majd ugyanezt visszafelé és minimális veszteséggel "tisztára mostad" a pénzt.

Élő ügyfélszolgálat