A Király utcai OTP-ben nem volt eurós ATM, csak a Vörösmarty tériben és a Babér utcaiban
Valamint bronzként 1,75% a fee, nem fix 1.8 EUR :(
Köszi! Szerintem elnézhettem, non-vip vagyok :(
nekem bronzként 1.8 EUR
nézd meg magad:
https://www.skrill.com/en/vip-ppmc/
viszont a
Király utca-Károly krt sarkirol beszéltem
Károly krt. 25
ebben van EUR ATM
#szivesen
Sziasztok,
Történt minap, hogy feltöltöttem Skrill accountom mastercard segítségével. Ezek után szerettem volna befizetni a partypoker-re a srkillen fent lévő egyenleget, de befizetéskor azt az értesítést kaptam, hogy a számlámon lévő összeget nem lehet átutalni a "kereskedő" - partypoker oldalára, mert az az egyenleg mastercarddal volt feltöltve. Találkozott már valamelyikőtök ilyennel? Kezdek nagyon pipa lenni a skrillre, ugyanis egy épkézláb support sincs, a telefont nem veszik, az emailjeimre 4 napja nem válaszolnak.
Sziasztok,
Történt minap, hogy feltöltöttem Skrill accountom mastercard segítségével. Ezek után szerettem volna befizetni a partypoker-re a srkillen fent lévő egyenleget, de befizetéskor azt az értesítést kaptam, hogy a számlámon lévő összeget nem lehet átutalni a "kereskedő" - partypoker oldalára, mert az az egyenleg mastercarddal volt feltöltve. Találkozott már valamelyikőtök ilyennel? Kezdek nagyon pipa lenni a skrillre, ugyanis egy épkézláb support sincs, a telefont nem veszik, az emailjeimre 4 napja nem válaszolnak.
Tuti h jól értelmezed az emailt?(Másold be ha akarod..)Nem gondolnám, hogy bármi köze van a partyhoz annak ,hogy te mivel töltöd a SKRILL-t.
Sziasztok,
legjobb ha valaki hűlye és még ő van felháborodva...
Köszi, így már egyértelmű. Gondoltam, hogy ez az oka, de nem találtam erre vonatkozó felhívást, sem figyelmeztetést, mikor mastercarddal depóztam. 3 éve nem használtam skrillt.
utald át valakinek aki visszaküldi, utána befizetheted
Másik lehetőség: crypto részlegen veszel crypto valutát, majd ugyanezt visszafelé és minimális veszteséggel "tisztára mostad" a pénzt.