Sziasztok, infót/segítséget szeretnék kérni:
Általában skrillről fizetek be és oda is küldöm ki a nyereményeimet. Mivel a Revolut kártyámat használom többnyire vásárlásra, ezért skrillről oda szoktam átküldeni pénzt. Azt vettem észre, hogy utalások alkalmával hipp-hopp eltűnik 2000 forint/alkalom. Skrill forintalapú, Revolut elvileg GBP, illetve a másik 3 leggyakrabban használt pénznem. (HUF, USD,EUR) Mi az oka a pénz eltűnésének?
Sajnos próbáltam, először forintban (skrillem forint sajnos) aztán utána fontban, mindkétszer -2000 Ft. lett az eredmény. 40-45k forint nyeremény mindkettő.
Sajnos próbáltam, először forintban (skrillem forint sajnos) aztán utána fontban, mindkétszer -2000 Ft. lett az eredmény. 40-45k forint nyeremény mindkettő.
Skrill MC nem lehet forintos, csak euro, dollar, font, zlotyi vagy yen. Ha a számlád forintos, akkor a karid euros, de lehet akár fontos is. Egy a lènyeg, Skrill MC nem lehet forintos csak a Skrill számla.
ria05, akkor lehet, hogy a számla és a kártya között vész el ez a pénz? (Igen, a számla a forintalapú)
Mi lehet a megoldás?
Skrillre fizettem be otps mastercardról amit ugye utólag kiderült nem enged befizetni betkings terembe. Vissza olvastam a fórumban , hogy másnál is volt ilyen. Ott azt javasolták hogy vagy crypto valutára kell váltani és úgy visszaváltva enged beutalni pókerterembe vagy a másik amit irtak hogy valakinek átküldeni aki visszaküldi és így beutalni.
Kérdésem az lenne hogy ezek működnek így?
Vagy esetleg van valami más lehetőség a befizetésre?
Úgy tudom a kriptós hack működik
Koszönöm a cryptos valutával mininmális vesztességgel működik a dolog.
Sziasztok
Ha tegnap este kiutaltam kb 9kor akkor ma megjöhet a pénz bankszámlára(otp-s)?!
Igen. nekem tegnap pár óra alatt kint volt otps számlán.