Bíbor folyók
Válasz Izékebigyó kommentjére
2019. szept. 3. 19:22

Sziasztok, infót/segítséget szeretnék kérni:

Általában skrillről fizetek be és oda is küldöm ki a nyereményeimet. Mivel a Revolut kártyámat használom többnyire vásárlásra, ezért skrillről oda szoktam átküldeni pénzt. Azt vettem észre, hogy utalások alkalmával hipp-hopp eltűnik 2000 forint/alkalom. Skrill forintalapú, Revolut elvileg GBP, illetve a másik 3 leggyakrabban használt pénznem. (HUF, USD,EUR) Mi az oka a pénz eltűnésének?

Szia, skrill kártyádról töltsd fel a revolout számlád, skrill kártya pénzneme egyezzem meg a revolut számla pénznemével (de mivel sok pénznemben lehet számlád revolouton, így ez könnyen megoldható szerencsére). Kifogja majd írni, hogy angol font alapúnak érzékeli a skrill kártyád, akkor is ha mondjuk eurosban hoztad létre, de az csak bug lesz, ne törődj vele.

Izékebigyó
Válasz Bíbor folyók kommentjére
2019. szept. 3. 19:43

Sajnos próbáltam, először forintban (skrillem forint sajnos) aztán utána fontban, mindkétszer -2000 Ft. lett az eredmény. 40-45k forint nyeremény mindkettő.

Bíbor folyók
2019. szept. 3. 20:36

Sajnos próbáltam, először forintban (skrillem forint sajnos) aztán utána fontban, mindkétszer -2000 Ft. lett az eredmény. 40-45k forint nyeremény mindkettő.

Ha skrill kártyád forintos, akkor a forintos revolout számládra küld a pénzt, ne a fontos revolout számládra, úgy elvileg nem kéne levonnia.

ria05
Válasz blac2 kommentjére
2019. szept. 3. 21:05

Skrill MC nem lehet forintos, csak euro, dollar, font, zlotyi vagy yen. Ha a számlád forintos, akkor a karid euros, de lehet akár fontos is. Egy a lènyeg, Skrill MC nem lehet forintos csak a Skrill számla.

Izékebigyó
Válasz ria05 kommentjére
2019. szept. 4. 9:24

ria05, akkor lehet, hogy a számla és a kártya között vész el ez a pénz? (Igen, a számla a forintalapú)

Mi lehet a megoldás?

hardy79
2019. szept. 5. 20:03

Skrillre fizettem be otps mastercardról amit ugye utólag kiderült nem enged befizetni betkings terembe. Vissza olvastam a fórumban , hogy másnál is volt ilyen. Ott azt javasolták hogy vagy crypto valutára kell váltani és úgy visszaváltva enged beutalni pókerterembe vagy a másik amit irtak hogy valakinek átküldeni aki visszaküldi és így beutalni.
Kérdésem az lenne hogy ezek működnek így?
Vagy esetleg van valami más lehetőség a befizetésre?

crazy3317
Válasz blac2 kommentjére
2019. szept. 5. 21:05

Úgy tudom a kriptós hack működik

hardy79
Válasz blac2 kommentjére
2019. szept. 6. 8:55

Koszönöm a cryptos valutával mininmális vesztességgel működik a dolog.

kaniboj
Válasz blac2 kommentjére
2019. szept. 6. 9:40

Sziasztok

Ha tegnap este kiutaltam kb 9kor akkor ma megjöhet a pénz bankszámlára(otp-s)?!

hardy79
Válasz blac2 kommentjére
2019. szept. 6. 11:27

Igen. nekem tegnap pár óra alatt kint volt otps számlán.

Élő ügyfélszolgálat