Elvileg az EEA országokban csak € a pénznem már.
Szerk.:Közben már sikerült megoldani az aktiválást.
Helló!
És ez extra költségekkel nem jár, ha dollár alapú az account és a kártya EUR?
Rájuk írtam én is, hogy miért van ez/jár-e extra költséggel.
Tud valaki a telefonon és a help@skrill.com mail címen kívül még egyéb elérhetőséget?
Köszi!
A help menüből el lehet érni olyan formában is amit máshol nem tüntetnek fel.
Pl. itt van telefonos, emailes és chat gomb is:
https://www.skrill.com/en/support#/path/ACCOUNT/Account-Closure/905759822/How-do-I-close-my-Skrill-account.htm
Helló!
Nekem is ez van. Azt nem tudom, hogy megváltozott-e a kártya pénzneme(a régi kártyára ugye az is rá volt írva), de a menűben nekem is "EUR" kezdődik az elnevezés szintén dollár alapú számla.
A másik probláma ami jelentkezett, hogy nekem a Revolut visszadobta az új skrill kártyát és nem tudtam feltölteni. Valakinek estleg van hasonló gondja?
Elvileg az EEA országokban csak € a pénznem már.
Szerk.:Közben már sikerült megoldani az aktiválást.
Aktiváltam a kártyát elötte és már több forrásból hallottam azóta a Revolutos problémát.
Pénzt is vettem ki, hogy teszteljem az EUR kérdést és, ha jól értelmezem EUR-ban küldi az atm az igényt és a skrill azt váltja dollárra(természetesen jó szarul:D) és gondolom az adott ATM bankja az eurt váltja forintra. Kiváncsi vagyok mit ír a skrill mert ez így ultra gáz, hogy majd mindig váltogatnak jó szarul ha használod a dolláros számlához adott EUR kártyád.
Revolut support-nak is írtam, ott annyit tudtak "segíteni", hogy onchip/pin mellett használjam paypass-al is a kártyát hátha utána jó lesz:P
Ennek nem lehet köze ahhoz, hogy EUR kártyák érkeznek dolláros számlához?:
"
e’ve listened to your feedback and have introduced the new Skrill multi-currency account, with enhanced features
With your multi-currency account, you can now:
-Receive funds and access up to 40 currencies from one single account
-Provide each user with their own unique login credentials
-Assign different access rights to each user for more targeted and controlled access
If you haven’t already switched to the multi-currency account and would like to do so today, then please contact Merchant Services or your Account Manager.
"
Hírlevélben kaptam ezt pár napja.
Aktiváltam a kártyát elötte és már több forrásból hallottam azóta a Revolutos problémát.
Pénzt is vettem ki, hogy teszteljem az EUR kérdést és, ha jól értelmezem EUR-ban küldi az atm az igényt és a skrill azt váltja dollárra(természetesen jó szarul:D) és gondolom az adott ATM bankja az eurt váltja forintra. Kiváncsi vagyok mit ír a skrill mert ez így ultra gáz, hogy majd mindig váltogatnak jó szarul ha használod a dolláros számlához adott EUR kártyád.
Revolut support-nak is írtam, ott annyit tudtak "segíteni", hogy onchip/pin mellett használjam paypass-al is a kártyát hátha utána jó lesz:P
Ezt válaszolták:
"Please, be advised that your new card has a base currency EUR however, a currency conversion fee will not be applied for transactions performed in your account currency USD.
For transactions with currency different then your account/card currency a conversion fee will be applied."
Ez így kevés. Tovább kell kérdezni.
Mert, ha az EUR-->USD átváltásnál váltási díjat nem is számolnak fel, akkor is kérdés, h az átváltást milyen árfolyamon teszik.
Akkor maradna minden a régiben, ha középárfolyamon (valós értéken) váltanák.
Ha ettől eltér az mindenképpen rosszabb. Akár bankközi árfolyamon (a kettő közül ez az előnyösebb), akár a Mastercard által alkalmazott árfolyamon (amit a Skrill használ "normál" esetben).
Majd beszámolok róla mire jutottam.
Kérlek ti is tegyétek ezt, ha kaptok vmi választ.