Sziasztok
Ha tegnap este kiutaltam kb 9kor akkor ma megjöhet a pénz bankszámlára(otp-s)?!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: Megjött a Skrill kártya, PIN nem jött hozzá(még), aktiváláskor nem dobott be új PIN generátort se, ebből azt gondoltam hogy jó a régi(hát nem), így sajnos blokkolva van az új kártya.
Mit lehet ilyenkor tenni? Ha megjön a PIN(ha jön egyáltalán), akkor azt elfogadják?
Egy kis segítséget szeretnék kérni: Megjött a Skrill kártya, PIN nem jött hozzá(még), aktiváláskor nem dobott be új PIN generátort se, ebből azt gondoltam hogy jó a régi(hát nem), így sajnos blokkolva van az új kártya.
Mit lehet ilyenkor tenni? Ha megjön a PIN(ha jön egyáltalán), akkor azt elfogadják?
Nem úgy van hogy a skrill felületén kell a kódot kérni hozzá? (Lehet hogy összetévesztem egy másik szolgáltatóval, mindenesetre ott már nézted?)
Én ilyet a weblapon nem találtam.
Szerk.: A reset PIN-nél kér egy új 6számjegyű biztonsági kódot, a régit nem fogadja el, tehát ezek szerint újat kell hogy küldjenek.
én is most aktiváltam, és én választhattam hozzá pint:
itt tudod megnézni a kódod:
Szerk.: Mi a support email címe, mert seholse találom?
Na, tegnap sikerült ráírnom az ügyfélszolgálatra,leírtam mi történt, eltelt 24 óra és nem írtak semmit. Ez normális?
Szerk.:Ezt a 6jegyű kódot jól adtam meg(PIN visszaállításhoz) de ettől még nem tudok új PIN-t beállítani.
A hónap végén lejár a kártyám. Aktiváltam az account-ban a cserekártyát és utána megjelentek az új kártya adatai. Ott azt mutatja, h ez egy EUR alapú. Márpedig a számlám USD pénznemű és az előző kártyám is az volt.
Mással is történt már ilyen?
Jól gondolom, h ha így használnám akkor kétszer váltana minden használatnál (vásárlás/felvét)?
Írtam nekik a "My Cases" menüponton belül. 24 órája. Még nem válaszoltak. Nem vagyok VIP.
Tud valaki a telefonon és a help@skrill.com mail címen kívül még egyéb elérhetőséget?
Köszi!
Helló!
Nekem is ez van. Azt nem tudom, hogy megváltozott-e a kártya pénzneme(a régi kártyára ugye az is rá volt írva), de a menűben nekem is "EUR" kezdődik az elnevezés szintén dollár alapú számla.
A másik probláma ami jelentkezett, hogy nekem a Revolut visszadobta az új skrill kártyát és nem tudtam feltölteni. Valakinek estleg van hasonló gondja?