Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
lourker
Válasz Aenima kommentjére
2019. szept. 28. 15:43

Helló!

Közben válaszoltak nekem is ugyanazt mint neked
"Please, be advised that the Skrill Card is now supported in EUR only.

In case you use a card from your USD wallet, transactions made in USD would not be subject to currency conversion. On the other hand, if you withdraw or make purchases with it in currencies different than USD, we would also add FX fee. "

Nem kérdezte most az atm, hogy konverzióval vagy anélkül akarom(pedig eddig kérdezte) és ahogy látom EUR-ban terhelte(gondolom mert eurós kártya) 299,9euró terhelés ment a kártyára amit 343dollár lett a skrilles átváltás(és szerintem hozzáadott 1,98dolláros fee) után.
Ami aznapi ATM bankos árfolyamokkal 100300HUF az eurót váltva és 104400 a dollárt.

Ennyire szerintem szívás volt eddig is a pénzfelvétel, a lényeg az lenne, hogy a Revolut feltöltés kérdése megoldódjon az új kártyával.

Aenima
Válasz blac2 kommentjére
2019. szept. 30. 4:44

Hali!

Köszi, h leírtad a felvétet, bár nem teljesen értem. De igazából mind1 is, mert becsléssel nem fogok közelebb jutni a válaszhoz.
Ezért megkérdezem újra őket, h konkrétan most ez a helyzet jár-e bármilyen változással (költség növekedéssel) az eddigiekhez képest.

Elég egyszerűen, a kérdést kikerülve válaszolnak. Hiszen egyértelmű, h ha nem USD-ben történik a tranzakció, akkor van váltás, ami váltási díjjal (FX fee) jár. Ez eddig is így volt.
Az a kérdés, h a számla és a kártya eltérő pénzneme miatt KÉTSZERI váltás történik-e... EUR--> USD, majd USD--> HUF

Persze ez mind lényegtelen, ha vki Revolut-ot használ.
Csak előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor (technikai hiba a szolgáltatónál, stb.) amikor nem tudsz revolut kártyával fizetni v. feltölteni rá és ilyenkor már számítani fog (ha csak skrill-t tudod helyette használni).

Ennyire szerintem szívás volt eddig is a pénzfelvétel, a lényeg az lenne, hogy a Revolut feltöltés kérdése megoldódjon az új kártyával.

Azt javaslom próbáld meg a Skrill virtuális kártyát hozzácsatolni. Nekem azzal most engedte a feltöltést Revolut-ra. A új fizikai kártyával nem próbáltam.

Mandi05
Válasz blac2 kommentjére
2019. szept. 30. 9:22

Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy az Usd-s skrillemre, sikerült valahogy Huf-ot is feltöltetni.
Így két egyeneleget látok egy USD és egy HUF. Ez skrillen belül lehet valahogy váltani? Mert sehol nem találom, ha igen.
Illetve ha telefonos appon lépek, akkor viszont csak az usd egyenleget látom.
Tapasztalatok?

Admin
Válasz blac2 kommentjére
2019. okt. 1. 16:21

Az Akadémiás discordon előjött témaként hogy nem lehet újonnan érkezett Skrill kártyával Revolut számlát/kártyát feltölteni.

Tapasztalt valaki még esetleg hasonlót?

lourker
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 1. 16:31

Helló!

2 kommenttel feljebb ott van a megoldás is meg az is, hogy tapasztalt más is hasonlót!;)

Admin
Válasz lourker kommentjére
2019. okt. 1. 16:38

Helló!

2 kommenttel feljebb ott van a megoldás is meg az is, hogy tapasztalt más is hasonlót!;)

Hopsz, tényleg, köszi. (Picit ciki az admintól :) )

Na mindenesetre utánajárunk a dolognak a Skrillnél.

Admin
Válasz blac2 kommentjére
2019. okt. 2. 11:00

Revolut kártya feltöltése skrill kártya segítségével:

Ahogy azt tegnap a PókerAkadémia discord csoportjában is kibeszélte a közösség, van megoldás arra a problémára hogy a Skrill feltöltés már nem elérhető a Revolut esetében újonnan kiadott Skrill kártyáknál.

Mi a gond?

Az újonnan kiadott fizikai skrill kártyákkal nem lehet feltölteni a Revolut számlát.

Mi a legegyszerűbb megoldás?

A Revolut számla virtuális skrill kártyával továbbra is feltölthető. (Jelentkezz be a Skrillre majd Skrill Card menüpont és Virtual Cardra klikkelj!)
Amint megvan a virtuális skrill kártyád, használd azt a Revolut feltöltésére.

Ez a módszer sokáig működni fog?

Nem tudjuk, jelenleg működik. Mindazonáltal ha a Skrill tudatosan döntött úgy a Revolut feltöltést tudatosan gátolni akarja, akkor talán ezt is letilthatják majd. Jelenleg egyeztetünk a Skrilles kapcsolatainkkal hogy kiderítsük miért nem működik a feltöltés a fizikai kártyával.

Van egyéb lehetőség is ha a virtuális kártya nem működne?

Igen, Revolut bankszámlára kiutalással is megoldható, de ez bonyolultabb és drágább is, jelenleg nem javasolt, nem is feltétlen éri meg, így ne használjátok.

Nem sikerül a Revolut feltöltés?

Vegyél fel minket skype-on (support1x1) és szívesen segítünk. Jellemzően reggel 9-től este 10-11-ig online vagyunk.

Amint többet tudunk arról, hogy mi a gond a fizikai kártyákkal történő feltöltéssel, jelezni fogjuk.

Ha még nincs Skrilled, itt tudsz létrehozni egyet >>

krixkrax
Válasz blac2 kommentjére
2019. okt. 3. 9:05

Virtuális kártyával tényleg megy.

Nincs ezeken a lépéseken mit csodálkozni, fogadni mernék hogy hamarosan ezt a kaput is bezárja majd a skrill meg majd előbb-utóbb a többiek is.

bostef
Válasz blac2 kommentjére
2019. okt. 3. 14:54

Hello

Nem teljesen értem a dolgot.
Az account currency marad mondjuk USD, de ha pénzt akarsz felvenni, akkor azt csak Euroban tudod felvenni?

ivanesz
Válasz bostef kommentjére
2019. okt. 3. 15:09

Nem sikerül a lejárt kártyám helyett újat igényelni.
Tud valaki segíteni?
Köszi

Élő ügyfélszolgálat