kaniboj
Válasz blac2 kommentjére
2020. júl. 14. 15:22

Utalt ki mostanság valaki skrillről otp re?! Mennyi idő volt és minden rendben ment?

Tony9
Válasz blac2 kommentjére
2020. júl. 17. 12:18

Sziasztok!

Mi van akkor ha 3x elcsesztem Atm-en a pin kódomat a kártyával? Azóta megvan a jó pin-kód, de az ATM azt írja, hogy hibás a Pin és visszadobja a kártyát. Letiltják egy napig, hétig, vagy mi van ilyenkor ?

bexi34
Válasz Tony9 kommentjére
2020. júl. 18. 12:23

Sziasztok!

Mi van akkor ha 3x elcsesztem Atm-en a pin kódomat a kártyával? Azóta megvan a jó pin-kód, de az ATM azt írja, hogy hibás a Pin és visszadobja a kártyát. Letiltják egy napig, hétig, vagy mi van ilyenkor ?

Szerintem írj a Skrill supportnak angolul,mert csak ők tudják megoldani a problémádat.

Izékebigyó
Válasz blac2 kommentjére
2020. júl. 19. 17:05

Utalt ki mostanság valaki skrillről otp re?! Mennyi idő volt és minden rendben ment?

Vicces, mert 21 napot írt, ami irreleváns. Szerdán utaltam ki este hatkor, és péntek hajnali egykor érkezett :)

chicalatina
Válasz PsychoMAN kommentjére
2020. júl. 27. 12:55

Skrill befizetés

Kedves Tagok! Ha Skrill-el szeretnék befizetni egy oldalra ( pl. a KKpokerre ), akkor nem lehetséges, mert a Skrill account-om mastercard-ról lett feltöltve, és emaitt nem engedi a Skrill, hogy "Gambling Purpose-re" használjam a pénzt. Ilyenkor mi a megoldás? Azért szeretném a Skrill account-ot használni, mert nyilván oda is szeretném majd kiutalni a pokeroldalról a nyereményt! Köszönöm a segítséget!

Monopoly Live
Válasz blac2 kommentjére
2020. júl. 27. 13:07

Én átszoktam váltani kriptóra aztán vissza, így veszítek rajta valamennyit de legalább tudom használni.

chicalatina
Válasz Monopoly Live kommentjére
2020. júl. 27. 14:27

Én átszoktam váltani kriptóra aztán vissza, így veszítek rajta valamennyit de legalább tudom használni.

Ez hogy zajlik pontosan? a számládon lévő pénzen veszel criptot, azt fizeted be a pokeroldalra, azt veszed ki és ha megjött Skrill-re, ott váltod át vissza dollárra?

Monopoly Live
Válasz blac2 kommentjére
2020. júl. 28. 13:38

Nem, csak megveszem skrillen a kriptóvalutát és azonnal vissza is váltom.

tallas94
Válasz blac2 kommentjére
2020. aug. 9. 2:29

Elfelejtettem írni, de egyébként írtam a supportnak és megoldódott. Valószínűleg a barátnőm elrontotta a PIN kódot, a régi kártyáét használta, és ez volt a probléma. :)

kacsa1st
Válasz blac2 kommentjére
2020. szept. 7. 19:31

hali!

valamiért nem tudok belépni chrome-ból. a 2FA megadás után elakad és azt írja h vmi probléma adódott. próbáltam firefox-on és azon frankó. más tapasztalt már hasonlót (pár hete még működött)?

Élő ügyfélszolgálat