Utalt ki mostanság valaki skrillről otp re?! Mennyi idő volt és minden rendben ment?
Sziasztok!
Mi van akkor ha 3x elcsesztem Atm-en a pin kódomat a kártyával? Azóta megvan a jó pin-kód, de az ATM azt írja, hogy hibás a Pin és visszadobja a kártyát. Letiltják egy napig, hétig, vagy mi van ilyenkor ?
Sziasztok!
Mi van akkor ha 3x elcsesztem Atm-en a pin kódomat a kártyával? Azóta megvan a jó pin-kód, de az ATM azt írja, hogy hibás a Pin és visszadobja a kártyát. Letiltják egy napig, hétig, vagy mi van ilyenkor ?
Utalt ki mostanság valaki skrillről otp re?! Mennyi idő volt és minden rendben ment?
Skrill befizetés
Kedves Tagok! Ha Skrill-el szeretnék befizetni egy oldalra ( pl. a KKpokerre ), akkor nem lehetséges, mert a Skrill account-om mastercard-ról lett feltöltve, és emaitt nem engedi a Skrill, hogy "Gambling Purpose-re" használjam a pénzt. Ilyenkor mi a megoldás? Azért szeretném a Skrill account-ot használni, mert nyilván oda is szeretném majd kiutalni a pokeroldalról a nyereményt! Köszönöm a segítséget!
Én átszoktam váltani kriptóra aztán vissza, így veszítek rajta valamennyit de legalább tudom használni.
Én átszoktam váltani kriptóra aztán vissza, így veszítek rajta valamennyit de legalább tudom használni.
Nem, csak megveszem skrillen a kriptóvalutát és azonnal vissza is váltom.
Elfelejtettem írni, de egyébként írtam a supportnak és megoldódott. Valószínűleg a barátnőm elrontotta a PIN kódot, a régi kártyáét használta, és ez volt a probléma. :)
hali!
valamiért nem tudok belépni chrome-ból. a 2FA megadás után elakad és azt írja h vmi probléma adódott. próbáltam firefox-on és azon frankó. más tapasztalt már hasonlót (pár hete még működött)?