Nálam is kéri a logint újra,ha nem enged be elsőre.
szopatnak anyám stop!!!
nem engedett a retek befizetni egy pokersite-ra. mondom sebaj itt többektől olvastam hogy crypto-t kell venni majd visszaváltani és már nincs gond a nongamblinge szánt pénzekkel. de nekem ez sem működött csak a "kis" fee-jüket buktam!
gomdoltam megosztom a "élményt". írtam a supportnak mi a kell tennem hogy be tudjak utalni. lehet ez lenne a megoldás:
szopatnak anyám stop!!!
nem engedett a retek befizetni egy pokersite-ra. mondom sebaj itt többektől olvastam hogy crypto-t kell venni majd visszaváltani és már nincs gond a nongamblinge szánt pénzekkel. de nekem ez sem működött csak a "kis" fee-jüket buktam!
gomdoltam megosztom a "élményt". írtam a supportnak mi a kell tennem hogy be tudjak utalni. lehet ez lenne a megoldás:
ez egy WPN terem, de nem a terem a genyó ebben a szituban (a botok terén mást hallottam) hanem a skrill. ez ezer éve is így volt amikor az előző számlám nyitottam (ki kellett választani h gamblingre is akarom-e használni a pénzt mikor feltöltöttem).
viszont az újonan nyitott skrill-re nem én tettem be $-t hanem nyertem pár meggymagot amiből vettem PT4-et (blitz-en csak az fut) és a maradékot akartam beutalni. az a gyanúm ki kell azt a $-t kérnem és netellerről pénzt beutalni ami szerintem tovább mehet a terem felé. erre azért rákérdeztem supportnál mivel ez is pénzbe fog kerülni és nem akarom saját felelősségre ezt is kipróbálni és aztán úgy járni mint a crypto-val.
ha ez sem megy kezdhetem megint a bankomnál.
itt az automata levelük amit a reklamáció után kaptam ebben pontosan le van írva milyen depot nem lehet gamblingre használni (sry nem tudom spoilerbe tenni):
A Skrill változtatott. Jelen helyzetben csak azokat a pénzeket lehet beutalni terembe, amiket a Skrillre vmilyen kártyával depositoltál. Még nem próbáltam, de ezt olvastam, hallottam.
Revolut hasznaloknak: okt 28tol mindenki uj virtual cardot kap a skrillnel, vmi technikai ujitas okan. Igy fontos hogy a revolutban be kell majd regelni az uj kartyat is, ha depozni akarsz skrillrol revora.
Remeljuk, ezzel ez a skrillrol valo feltoltesi opcio ugyanugy megmarad... bar vannak rossz eloerzeteim
Köszi a kimerítő infót Kacsa! Az a helyzet, hogy nekem nem volt "not enough balance" cucc, csak egyszerűen visszadobta. Viszont miközben olvastam a postodat elkezdtem gondolkodni valamin...amit aztán egy az egyben leírt alatta iKeksz. Na, pont ilyesmi járt az agyamban és így már elég valószínűnek tűnik a dolog, hogy ez történt. Olyan pénzt akartam beutalni, amit nyereményként szedtem ki máshonnan.
csak azokat a pénzeket lehet beutalni terembe, amiket a Skrillre vmilyen kártyával depositoltál.
van 1 amatőr kérdésem:
a $-os skrill-hez virtual card-ot akarok készíteni. lehet választani valutát amit alapból logikusnak tűnik a számla pénznemében nyitni. viszont ha jól tudom/emlékszem minden tranzakciót €-ban hajtanak végre akkor nem spórolok 1 váltást ha a karit egyből €-ba kérem?! tököm tudja hogy műxik ez az egész :(
egyébként csak revo feltöltésére használnám. ha nem megy vele akkor rendes MC-ot is kénytelen leszek rendelni. illetve olvastam itt hogy lesz vmi új virtual card amiről a neteller is küldött email-t (nyilván 1 cég és ugyanazokat a szabályokat/törvényeket követik). egyébként nekem meg a neteller virtual card nem működik revo-val.
a $-os skrill-hez virtual card-ot akarok készíteni. lehet választani valutát amit alapból logikusnak tűnik a számla pénznemében nyitni. viszont ha jól tudom/emlékszem minden tranzakciót €-ban hajtanak végre akkor nem spórolok 1 váltást ha a karit egyből €-ba kérem?! tököm tudja hogy műxik ez az egész :(