Hàt okuk nem lenne rá. Jó-jó, csak hétvégén akartam herdálni :D
Köszönöm :)
Oké, kértek egy szelfit az igazolványommal. Azt megköszönték, aztán kértek képeket az igazolványaimról elöl-hátul. Az is köszi, majd most megint szelfit kérnek az igazolványommal és a számla még mindig zárva. Miért jó nekik ez? Hogy szórakoznak??
Van esetleg bármi módja két Skrill számla közötti átutalásnak a 3% költség elkerülésére? (A VIP-en kívül). Van rá valami kiskapu, vagy mindenképp be kell nyalni a 3%-ot?
Sziasztok
Egy év után visszatértem a póker világába és költöztem is egyet Németországból Magyarországra.
Mai napon csináltam Skrill számlát és kártyát is igényeltem. A kérdésem az lenne, hogy dolláros számlám lett viszont a felutalt paysafcardos Ft-os pénz egy külön számlán mutatja. Én azt hittem azt átváltja majd dollárba. A kérdésem, hogy a Starsra betudok majd igy fizetni a kártyámról majd ami megjön vagy a Skrillen belül majd valahogyan átkell játszanom a Ft-ot a dolláros számlára?
Köszi a válaszokat....
Külön zsebek jönnek létre annak függvényében, hogy milyen pénznemben töltesz fel, mivel a Starsra tudsz forintban is befizetni ezért nem szükséges USD zsebbe àt tenni. Illetve a kártyát sem kell ahhoz megvárni, hogy Starsra befizess.
Köszi zempo
hello
Az lenne a problémám,hogy most feloldották a korlátozásokat Skrillen és lehet befizetni pókerre is de nem engedi a számlámon lévő egész összeget befizetni mert azt a feloldások előtt kaptam.Van erre valami megoldás?
Nem inkább az lehet a gond, hogy a pénzed nem használható gamblingre? Feltöltésnél kérdezi ezt, hogy mire szeretnéd használni és ha arra mész hogy non-gambling ,akkor sajnos nem tudsz vele mit kezdeni.
Nem inkább az lehet a gond, hogy a pénzed nem használható gamblingre? Feltöltésnél kérdezi ezt, hogy mire szeretnéd használni és ha arra mész hogy non-gambling ,akkor sajnos nem tudsz vele mit kezdeni.
van bárkinek bármi ötlete, hogyan lehetne a skrill kártyával 10-nél többször vásárolni egy nap?
több alszámlát kellene fenntartanom?
vagy hozzá lehet rendelni több virtuális kártyát?
minden megoldás érdekel :D