tompika
Válasz EuroSuperPoker kommentjére
2022. szept. 1. 18:26

Ennekem ho vegen lejàr, 2. An elkuldtek az ujj de azóta se kaptam meg, ami furcsa..lehet posta elkeverte...

Szia ! Én is ugyanezekkel a paraméterekkel (lejárat 08.31. és aug. 2-án küldték el az újat) várom a kártyámat, de még nem jött meg nekem sem !

Masters800
Válasz blac2 kommentjére
2022. szept. 1. 18:44

Ha úgy járunk mint banoster, akkor szeptember végéig is várhatunk akár.

RegGeri
Válasz blac2 kommentjére
2022. szept. 1. 21:11

Majd én is írok ide, ha esetleg megérkezne a kártyám. Augusztus 4-én rendeltem meg.

L.T.
Válasz tompika kommentjére
2022. szept. 3. 18:21

Szia ! Én is ugyanezekkel a paraméterekkel (lejárat 08.31. és aug. 2-án küldték el az újat) várom a kártyámat, de még nem jött meg nekem sem !

Szintén zenész:-) úgy látszik kicsit többet kell várni rá

csabadeak
2022. szept. 4. 14:30

Nálam is ugyanez. Akkor ez most nem újdonság.
Írtam nekik eddig semmi nem történt.

lacavdd
Válasz blac2 kommentjére
2022. szept. 4. 21:04

Nekem agusztus 1 küldték el, agusztus 31 ig vártam azt hittem csak az enyémet kavarták el. ezt a választ kaptam supportol:

Szeretném megerősíteni, hogy a Skrill Prepaid Mastercard® megújítása sikeresen megtörtént. A kézbesítés folyamata teljes mértékben a helyi postaszolgálatoktól függ, ezért azt nem tudjuk ellenőrizni. Néha késések fordulhatnak elő a szállításban. Kérésére a kártyát törölhetem, hogy újat igényelhessen. Mivel a kézbesítés hivatalos határideje már lejárt, kérjük, ellenőrizze a helyi postahivatalban, hogy nincs-e meg a kártya.

Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtehessük a megfelelő lépéseket.

nem figyeltem ezt a fórumot, így töröltettem velük és újat igényeltem szept 1 én . de amúgy még a régi se jött meg amit már töröltek.

( annyi ha dhl futáral kéred +22 eur ér akkor pár nap max de én simán kértem szóval ezek szerint megint várhatok min 1 de inkább 2 hónapot ...

BrenDoN
Válasz blac2 kommentjére
2022. szept. 9. 13:03

Nekem ma jött meg az egyik augusztus elején feladott a kettőből.

morZsolt
2022. szept. 9. 17:19

Szintén ugyanez, aug2-én adták fel az újat, eddig semmi.

jaja
Válasz blac2 kommentjére
2022. szept. 10. 0:40

Az én kártyám sem ért ide időben aug elején volt küldve. Vártam szept 1.ig supportal leveleztem, majd 5-én kértem újat ,DHL-el kértem 9-én vettem át. Úgy voltam vele biztos ami biztos, akkor még nem tudtam h nem egyedi eset az enyém.. szóval én nem vártam.

jaja
Válasz blac2 kommentjére
2022. szept. 12. 23:37

Ma érkezett meg a már letiltott kártyám..

Élő ügyfélszolgálat