Ennekem ho vegen lejàr, 2. An elkuldtek az ujj de azóta se kaptam meg, ami furcsa..lehet posta elkeverte...
Ha úgy járunk mint banoster, akkor szeptember végéig is várhatunk akár.
Majd én is írok ide, ha esetleg megérkezne a kártyám. Augusztus 4-én rendeltem meg.
Szia ! Én is ugyanezekkel a paraméterekkel (lejárat 08.31. és aug. 2-án küldték el az újat) várom a kártyámat, de még nem jött meg nekem sem !
Szia ! Én is ugyanezekkel a paraméterekkel (lejárat 08.31. és aug. 2-án küldték el az újat) várom a kártyámat, de még nem jött meg nekem sem !
Nekem agusztus 1 küldték el, agusztus 31 ig vártam azt hittem csak az enyémet kavarták el. ezt a választ kaptam supportol:
Szeretném megerősíteni, hogy a Skrill Prepaid Mastercard® megújítása sikeresen megtörtént. A kézbesítés folyamata teljes mértékben a helyi postaszolgálatoktól függ, ezért azt nem tudjuk ellenőrizni. Néha késések fordulhatnak elő a szállításban. Kérésére a kártyát törölhetem, hogy újat igényelhessen. Mivel a kézbesítés hivatalos határideje már lejárt, kérjük, ellenőrizze a helyi postahivatalban, hogy nincs-e meg a kártya.
Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtehessük a megfelelő lépéseket.
nem figyeltem ezt a fórumot, így töröltettem velük és újat igényeltem szept 1 én . de amúgy még a régi se jött meg amit már töröltek.
( annyi ha dhl futáral kéred +22 eur ér akkor pár nap max de én simán kértem szóval ezek szerint megint várhatok min 1 de inkább 2 hónapot ...
Nekem ma jött meg az egyik augusztus elején feladott a kettőből.
Az én kártyám sem ért ide időben aug elején volt küldve. Vártam szept 1.ig supportal leveleztem, majd 5-én kértem újat ,DHL-el kértem 9-én vettem át. Úgy voltam vele biztos ami biztos, akkor még nem tudtam h nem egyedi eset az enyém.. szóval én nem vártam.
Ma érkezett meg a már letiltott kártyám..