Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
barsza
Válasz blac2 kommentjére
2021. dec. 17. 22:39

Ha van fizikai és virtuális kártyám is, akkor mind a kettőt lehet használni 10-10 alkalommal naponta?
Vagy akkor is csak 10 terhelés lehet a számlán a kártyákkal összesen?

és ha több skrill alszámlám lenne, az megoldja valahogy a 10 terhelés / nap limit gondot?

kacsa1st
Válasz barsza kommentjére
2021. dec. 18. 11:04

Ha van fizikai és virtuális kártyám is, akkor mind a kettőt lehet használni 10-10 alkalommal naponta?
Vagy akkor is csak 10 terhelés lehet a számlán a kártyákkal összesen?

Fogalmam sincs!
és ha több skrill alszámlám lenne, az megoldja valahogy a 10 terhelés / nap limit gondot?

Az skrill kártyák csak a fő számlán lévő összeghez férnek hozzá!!

LangAce89
Válasz barsza kommentjére
2021. dec. 19. 8:07

Kedves Fórumozók!

Kérnék egy kis segítséget. Létrehoztam Skrill számlámat, amelyre felutaltam pénzt hitelkártyámról. Ezt azonban nem engedi a PokerStars-ra befizetni. Azért mert Mastercard a hitelkártya?
Ha banki átutalással töltöm fel a számlát, akkor működni fog?

Előre is köszönöm a segítséget!

Admin
Válasz LangAce89 kommentjére
2021. dec. 20. 16:30

Kedves Fórumozók!

Kérnék egy kis segítséget. Létrehoztam Skrill számlámat, amelyre felutaltam pénzt hitelkártyámról. Ezt azonban nem engedi a PokerStars-ra befizetni. Azért mert Mastercard a hitelkártya?
Ha banki átutalással töltöm fel a számlát, akkor működni fog?

Előre is köszönöm a segítséget!

Szia!

Azt tanácsolnánk, hogy próbáld meg a bankkártyás feltöltést. Remélhetőleg ez megoldja a problémát.

Avanindra_Dawedawe
Válasz blac2 kommentjére
2022. máj. 2. 3:11

Halihó

A skrill kártyát 3-4 hete megrendeltem, de még nem kaptam meg. Kb mennyi idő alatt kéne Budapesten megkapnom?

orbitor
Válasz blac2 kommentjére
2022. máj. 2. 9:16

Halihó

A skrill kártyát 3-4 hete megrendeltem, de még nem kaptam meg. Kb mennyi idő alatt kéne Budapesten megkapnom?

Szia. Szerintem napok kerdese,ennyi ido alatt meg szokott jonni. Amugy vennek Pesten keszpenzert skrilles dollart a scoop-ra, tudnal segiteni ebben?

Avanindra_Dawedawe
Válasz orbitor kommentjére
2022. máj. 2. 10:12

Szia. Szerintem napok kerdese,ennyi ido alatt meg szokott jonni. Amugy vennek Pesten keszpenzert skrilles dollart a scoop-ra, tudnal segiteni ebben?

Köszi, akkor még várok, nem jelentem be a skrillnek. Jelenleg nincs eladó $-m :/ (A kártya intézéssel előre dolgozok.)

plusevHUN
Válasz blac2 kommentjére
2022. máj. 2. 16:20

Xe.com-os középárfolyamon tudok adni 1500-at

Admin
Válasz plusevHUN kommentjére
2022. máj. 2. 16:45

Xe.com-os középárfolyamon tudok adni 1500-at

Sziasztok!

Kérlek az ilyen ügyletekre használjátok a hivatalos pénzcsere topikot.
Köszönjük!

Muveszn0
Válasz blac2 kommentjére
2022. júl. 8. 12:54

Sziasztok!

Az még opció PS esetén, hogy befizetek eurós skrillel, majd ugyanoda cashoutolok és azt feltöltöm revolura virtual kártyán keresztül? Működik ez még így?

Élő ügyfélszolgálat