Ha van fizikai és virtuális kártyám is, akkor mind a kettőt lehet használni 10-10 alkalommal naponta?
Vagy akkor is csak 10 terhelés lehet a számlán a kártyákkal összesen?
és ha több skrill alszámlám lenne, az megoldja valahogy a 10 terhelés / nap limit gondot?
Ha van fizikai és virtuális kártyám is, akkor mind a kettőt lehet használni 10-10 alkalommal naponta?
Vagy akkor is csak 10 terhelés lehet a számlán a kártyákkal összesen?
és ha több skrill alszámlám lenne, az megoldja valahogy a 10 terhelés / nap limit gondot?
Kedves Fórumozók!
Kérnék egy kis segítséget. Létrehoztam Skrill számlámat, amelyre felutaltam pénzt hitelkártyámról. Ezt azonban nem engedi a PokerStars-ra befizetni. Azért mert Mastercard a hitelkártya?
Ha banki átutalással töltöm fel a számlát, akkor működni fog?
Előre is köszönöm a segítséget!
Kedves Fórumozók!
Kérnék egy kis segítséget. Létrehoztam Skrill számlámat, amelyre felutaltam pénzt hitelkártyámról. Ezt azonban nem engedi a PokerStars-ra befizetni. Azért mert Mastercard a hitelkártya?
Ha banki átutalással töltöm fel a számlát, akkor működni fog?
Előre is köszönöm a segítséget!
Halihó
A skrill kártyát 3-4 hete megrendeltem, de még nem kaptam meg. Kb mennyi idő alatt kéne Budapesten megkapnom?
Halihó
A skrill kártyát 3-4 hete megrendeltem, de még nem kaptam meg. Kb mennyi idő alatt kéne Budapesten megkapnom?
Szia. Szerintem napok kerdese,ennyi ido alatt meg szokott jonni. Amugy vennek Pesten keszpenzert skrilles dollart a scoop-ra, tudnal segiteni ebben?
Xe.com-os középárfolyamon tudok adni 1500-at
Xe.com-os középárfolyamon tudok adni 1500-at
Sziasztok!
Az még opció PS esetén, hogy befizetek eurós skrillel, majd ugyanoda cashoutolok és azt feltöltöm revolura virtual kártyán keresztül? Működik ez még így?