Sziasztok!
Az még opció PS esetén, hogy befizetek eurós skrillel, majd ugyanoda cashoutolok és azt feltöltöm revolura virtual kártyán keresztül? Működik ez még így?
Revolut virtuális kártyáról tettem át pénzt USD Skrill-re, és onnan tenném tovább PS-re. Nem engedi:
"deposited via Mastercard, which can't be used for payements to this site."
Hogyan lehet Skrill-re úgy pénzt tenni, hogy azt utána PS-re be tudjam fizetni, paysafecard pl. megy?
Revolut virtuális kártyáról tettem át pénzt USD Skrill-re, és onnan tenném tovább PS-re. Nem engedi:
Hogyan lehet Skrill-re úgy pénzt tenni, hogy azt utána PS-re be tudjam fizetni, paysafecard pl. megy?
Ill. ne a skrill kártyával akarj befizetni hanem válaszd a befizetésnél a skrill opciót
Halihó
A skrill kártyát 3-4 hete megrendeltem, de még nem kaptam meg. Kb mennyi idő alatt kéne Budapesten megkapnom?
Ennekem ho vegen lejàr, 2. An elkuldtek az ujj de azóta se kaptam meg, ami furcsa..lehet posta elkeverte...
Megjött végül vagy rájuk kellett írni?(hasonló cipőben járok én is, 3+ hete írták, hogy küldik eddig ilyen gond még nem volt)
Én is nagyon sokat vártam rá, de megjött. Most már pontosan nem emlékszem, mennyi idő volt, valamikor nyár elején esett be, de 6-8 hét biztos volt.
Update:
Kíváncsiságból megnéztem. Április 27-én küldték és június 21-én aktiváltam. Lehet, hogy az aktiválás nem azonnal történt meg az érkezése után, de azért nem sokkal utána.
Szia ! Én is ugyanezekkel a paraméterekkel (lejárat 08.31. és aug. 2-án küldték el az újat) várom a kártyámat, de még nem jött meg nekem sem !