Admin
Válasz Muveszn0 kommentjére
2022. júl. 11. 16:30

Sziasztok!

Az még opció PS esetén, hogy befizetek eurós skrillel, majd ugyanoda cashoutolok és azt feltöltöm revolura virtual kártyán keresztül? Működik ez még így?

Szia! Legjobb tudomásunk szerint működik a Revolut virtuális Skrill feltöltése jelenleg is.

RegGeri
Válasz blac2 kommentjére
2022. aug. 4. 11:37

Revolut virtuális kártyáról tettem át pénzt USD Skrill-re, és onnan tenném tovább PS-re. Nem engedi:
"deposited via Mastercard, which can't be used for payements to this site."

Hogyan lehet Skrill-re úgy pénzt tenni, hogy azt utána PS-re be tudjam fizetni, paysafecard pl. megy?

L.T.
Válasz RegGeri kommentjére
2022. aug. 7. 17:30

Revolut virtuális kártyáról tettem át pénzt USD Skrill-re, és onnan tenném tovább PS-re. Nem engedi:

Hogyan lehet Skrill-re úgy pénzt tenni, hogy azt utána PS-re be tudjam fizetni, paysafecard pl. megy?

Amikor befizetsz skrillel akkor feldobja hogy a skrill számládról vagy a hozzá kapcsolódó számlárol szeretnél befizetni...nem lehet h rosszat választottál a befizetésnél ?

L.T.
Válasz RegGeri kommentjére
2022. aug. 7. 17:38

Ill. ne a skrill kártyával akarj befizetni hanem válaszd a befizetésnél a skrill opciót

RegGeri
Válasz L.T. kommentjére
2022. aug. 8. 8:30

Ill. ne a skrill kártyával akarj befizetni hanem válaszd a befizetésnél a skrill opciót

Köszönöm a választ! A Skrill opciót választottam, de úgy tűnik, hogy valami pénzmosás elleni szabályozás miatt, nem mindegy, hogyan került rá a pénz a Skrill számlára. A Revolut-os befizetésem dead money lett a PS szempontjából, nem tudtam továbbtenni PS-re.
Az a befizetés végül működött (de nagyon nem gazdaságos): Paysafecard-->Skrill-->PS

lourker
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. aug. 24. 15:31

Halihó

A skrill kártyát 3-4 hete megrendeltem, de még nem kaptam meg. Kb mennyi idő alatt kéne Budapesten megkapnom?

Megjött végül vagy rájuk kellett írni?(hasonló cipőben járok én is, 3+ hete írták, hogy küldik eddig ilyen gond még nem volt)

EuroSuperPoker
Válasz blac2 kommentjére
2022. aug. 24. 15:55

Ennekem ho vegen lejàr, 2. An elkuldtek az ujj de azóta se kaptam meg, ami furcsa..lehet posta elkeverte...

Admin
Válasz lourker kommentjére
2022. aug. 24. 16:25

Megjött végül vagy rájuk kellett írni?(hasonló cipőben járok én is, 3+ hete írták, hogy küldik eddig ilyen gond még nem volt)

Szia! Azt tanácsolnánk, hogy jelezd az ügyfélszolgálaton, hogy a kártya nem érkezett meg ezidáig. Régebben volt erre lehetőség a kártyarendelési felületen is, magán a weboldalon. A kártya alatt volt egy gomb, amin annyi volt , hogy a kártya nem érkezett meg. Onnantól pedig automatikus volt a folyamat.

banoster
Válasz blac2 kommentjére
2022. aug. 24. 17:20

Én is nagyon sokat vártam rá, de megjött. Most már pontosan nem emlékszem, mennyi idő volt, valamikor nyár elején esett be, de 6-8 hét biztos volt.

Update:

Kíváncsiságból megnéztem. Április 27-én küldték és június 21-én aktiváltam. Lehet, hogy az aktiválás nem azonnal történt meg az érkezése után, de azért nem sokkal utána.

tompika
Válasz EuroSuperPoker kommentjére
2022. szept. 1. 18:25

Szia ! Én is ugyanezekkel a paraméterekkel (lejárat 08.31. és aug. 2-án küldték el az újat) várom a kártyámat, de még nem jött meg nekem sem !

Élő ügyfélszolgálat