Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Skrillről pénzlevét legolcsóbb módja?

SajtiEgon
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. nov. 6. 18:21

Skrillről karival ill virtual karival csak a fő számla pénznemében tudsz fizetni. Gondolom neked forint alapú a fő számlád.
Innentől fogva baszhatod a spórolást, ha a $-t ill €-t a skrillen kell váltanod mielőtt revora teszed a pénzed. Mindeképp szép summát kaszál a skrill a váltásaidon.

Nem értek egyet.
A Skrill számláéval megegyző devizanemben kell feltölteni a Revolutot, aztán Revolutban átváltani olyan devizára, amilyenre szükséged van.
Ennyi! :)

kacsa1st
Válasz SajtiEgon kommentjére
2020. nov. 6. 21:09

Nem értek egyet.

illetve nem érted amit írtam :D

amit te írsz az tényleg úgy a hatékony viszont skrill-rők csak a fő számla pénznemében lehet a kártyákkal fizetni.

Ennyi! :)

RealRaul21
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. nov. 6. 22:08

bekapcsolódnék a témába mert engem is érint

$ alapú skrillem van, eddig a dollár alapú virtual card-al gond nélkül töltöttem fel a pénzt $-ban Revolutba
most akkor euro lett a virtual card

a Revolutot milyen pénznemben töltsem fel innentől kezdve hogy ne szívjam meg a váltást?
Euro vagy dollár?
Ha jól értem továbbra is dollárban

(Revoluton belül váltom a devizát forintra)

kacsa1st
Válasz RealRaul21 kommentjére
2020. nov. 6. 22:21

bekapcsolódnék a témába mert engem is érint

$ alapú skrillem van, eddig a dollár alapú virtual card-al gond nélkül töltöttem fel a pénzt $-ban Revolutba
most akkor euro lett a virtual card

a Revolutot milyen pénznemben töltsem fel innentől kezdve hogy ne szívjam meg a váltást?
Euro vagy dollár?
Ha jól értem továbbra is dollárban

(Revoluton belül váltom a devizát forintra)

jól érted, ha a számlád pénznemében fizetsz a karival nem számolnak fel váltási költséget.

AriPari
Válasz kati666 kommentjére
2020. nov. 7. 15:40

revolutról kitiltottak akkor mi a legolcsóbb? Transferwiseról mi a vélemény? van aki azt használ esetleg? vagy lehet olyant hogy rokont beregisztrálok revolutra és valahogy átmókolom a pénzt ? mit javasoltok ?

csiga19794
2020. nov. 7. 16:12

Egy ellenőrzésnél nehezen lesz igazolható,hogy honnan van a pénze. Én nem tenném.

AriPari
2020. nov. 7. 17:21

hát ha meg nem igazolja akkor tiltják és visszautalják a forrásra (skrillre) , szóval azzal még nincs nagy kockázat, transferwise sokkal rosszabb váltásban ?

luminal
2020. nov. 8. 3:42

köszi a válaszokat. nekem továbbra sem enged dollárban kiutalni Skrillről, bármit is csinálok. csak úgy engedné, hogy átváltom forintra.. irreál lehúzás... vagy állítsam a revolut devizáját dollárba?
vagy rakjam be Party-ra és onnan kérjem le kicsi játék után? nekem örökké baszakodik a Revolut :@

lourker
Válasz luminal kommentjére
2020. nov. 8. 6:51

köszi a válaszokat. nekem továbbra sem enged dollárban kiutalni Skrillről, bármit is csinálok. csak úgy engedné, hogy átváltom forintra.. irreál lehúzás... vagy állítsam a revolut devizáját dollárba?
vagy rakjam be Party-ra és onnan kérjem le kicsi játék után? nekem örökké baszakodik a Revolut :@

Szia!

Banki átutalást nem enged dollárban. Ha a revolut appon belül a virtuális kártyával próbálsz feltölteni akkor azt engednie kéne( sztem azt úgy kezeli mint egy netes vásárlást). Milyen pénznemű alapból a skrill-ed?

kacsa1st
Válasz lourker kommentjére
2020. nov. 8. 8:05

virtuális kártyával próbálsz feltölteni akkor azt engednie kéne( sztem azt úgy kezeli mint egy netes vásárlást). Milyen pénznemű alapból a skrill-ed?

igen így van. viszont mint már fentebb leírtam neki csak a fő számla pénznemében enged a karival fizetni. ebből számomra kiderült hogy forintos a fő számlája mivel írta hogy abban működik.

hiába tud a skrill-nél mindenféle pénznemben alszámlákat nyitni azokhoz nem lehet a kártyával hozzáférni!!!

azok csak arra jók hogy átváltás nélkül tudjon összegeket mozgatni két $-os terem között (vagy két €-s között) annak ellenére hogy forintos a számlája. mikor viszont hozzá akar férni a pénzéhez kénytelen lesz a nagy átváltási költséget kifizetni mert skrillen kell váltania ha a skrill karival fizetni akar.

a megoldás bezárni a forintos számlát és $-ost nyitni, aztán mehet az okosság revon.

Élő ügyfélszolgálat