Skrillről karival ill virtual karival csak a fő számla pénznemében tudsz fizetni. Gondolom neked forint alapú a fő számlád.
Innentől fogva baszhatod a spórolást, ha a $-t ill €-t a skrillen kell váltanod mielőtt revora teszed a pénzed. Mindeképp szép summát kaszál a skrill a váltásaidon.
Nem értek egyet.
bekapcsolódnék a témába mert engem is érint
$ alapú skrillem van, eddig a dollár alapú virtual card-al gond nélkül töltöttem fel a pénzt $-ban Revolutba
most akkor euro lett a virtual card
a Revolutot milyen pénznemben töltsem fel innentől kezdve hogy ne szívjam meg a váltást?
Euro vagy dollár?
Ha jól értem továbbra is dollárban
(Revoluton belül váltom a devizát forintra)
bekapcsolódnék a témába mert engem is érint
$ alapú skrillem van, eddig a dollár alapú virtual card-al gond nélkül töltöttem fel a pénzt $-ban Revolutba
most akkor euro lett a virtual card
a Revolutot milyen pénznemben töltsem fel innentől kezdve hogy ne szívjam meg a váltást?
Euro vagy dollár?
Ha jól értem továbbra is dollárban
(Revoluton belül váltom a devizát forintra)
revolutról kitiltottak akkor mi a legolcsóbb? Transferwiseról mi a vélemény? van aki azt használ esetleg? vagy lehet olyant hogy rokont beregisztrálok revolutra és valahogy átmókolom a pénzt ? mit javasoltok ?
Egy ellenőrzésnél nehezen lesz igazolható,hogy honnan van a pénze. Én nem tenném.
hát ha meg nem igazolja akkor tiltják és visszautalják a forrásra (skrillre) , szóval azzal még nincs nagy kockázat, transferwise sokkal rosszabb váltásban ?
köszi a válaszokat. nekem továbbra sem enged dollárban kiutalni Skrillről, bármit is csinálok. csak úgy engedné, hogy átváltom forintra.. irreál lehúzás... vagy állítsam a revolut devizáját dollárba?
vagy rakjam be Party-ra és onnan kérjem le kicsi játék után? nekem örökké baszakodik a Revolut :@
köszi a válaszokat. nekem továbbra sem enged dollárban kiutalni Skrillről, bármit is csinálok. csak úgy engedné, hogy átváltom forintra.. irreál lehúzás... vagy állítsam a revolut devizáját dollárba?
vagy rakjam be Party-ra és onnan kérjem le kicsi játék után? nekem örökké baszakodik a Revolut :@
virtuális kártyával próbálsz feltölteni akkor azt engednie kéne( sztem azt úgy kezeli mint egy netes vásárlást). Milyen pénznemű alapból a skrill-ed?