revolut help
Sziasztok!
Eddig minden gond nélkül tudtam skrillről revolutra tölteni, de valamiért most nem engedi. Valakinek volt hasonló mostanság, van rá megoldás? Ha nincs, tud valaki egy tényleg működő elérhetőséget a revolut supporthoz, mert próbálkoztam chaten keresztül, és ugyan írták, hogy kb 2 perc és kapok egy live agent, de 55 perc után meguntam a várakozást. :D
Valami tipp, hol kell őket zaklatni?
Sziasztok!
Eddig minden gond nélkül tudtam skrillről revolutra tölteni, de valamiért most nem engedi. Valakinek volt hasonló mostanság, van rá megoldás? Ha nincs, tud valaki egy tényleg működő elérhetőséget a revolut supporthoz, mert próbálkoztam chaten keresztül, és ugyan írták, hogy kb 2 perc és kapok egy live agent, de 55 perc után meguntam a várakozást. :D
Sziasztok!
Jaj most látom hogy ez Revolut nem Skrill akkor viszont nem tudom, passz
skrill virtual card feltöltés revolutra
Virtual carddal próbáld! Ha meg eddig is azzal próbáltad, akkor nézd meg, jók-e a számok, mert a napokban változtatták a virtual cardot.
Sziasztok !
Ha már revolut szóba került. 2 hónapja használom és most valami miatt nem tudok belépni, az alkalmazásba. Egyszerűen nem indul el. Valaki találkozott már ilyen problémával ?
Beírom a kódot és semmi "A revolut alkalmazás állandóan leál" Üzenet jelenik meg
Nekem paysafe-ről nem megy Skrillre. Azt írja, hogy fel vannak függesztve a paysafe befizetések.
Nagyobb összegnél pedig azt írja, hogy elértem a 93.000 Hufos éves befizetést ebbe a webshopba.
Szerintetek mi lehet a megoldás?
Megoldódott, csak frisíteni kelett
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ha Skrill-ről szeretnék Revolutra utalni virtuális kártya használatával, forintban engedi (ingyenes), viszont ha USD-ben küldöm ki mindig elutasítja.
Ez miért van? Elvileg USD-ben is működnie kéne...
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ha Skrill-ről szeretnék Revolutra utalni virtuális kártya használatával, forintban engedi (ingyenes), viszont ha USD-ben küldöm ki mindig elutasítja.
Ez miért van? Elvileg USD-ben is működnie kéne...