Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Skrillről pénzlevét legolcsóbb módja?

Csoszogi33
Válasz peraspera kommentjére
2020. okt. 31. 23:59

revolut help

Sziasztok!

Eddig minden gond nélkül tudtam skrillről revolutra tölteni, de valamiért most nem engedi. Valakinek volt hasonló mostanság, van rá megoldás? Ha nincs, tud valaki egy tényleg működő elérhetőséget a revolut supporthoz, mert próbálkoztam chaten keresztül, és ugyan írták, hogy kb 2 perc és kapok egy live agent, de 55 perc után meguntam a várakozást. :D

Valami tipp, hol kell őket zaklatni?

Charliegore8
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2020. nov. 1. 0:22

Sziasztok!

Eddig minden gond nélkül tudtam skrillről revolutra tölteni, de valamiért most nem engedi. Valakinek volt hasonló mostanság, van rá megoldás? Ha nincs, tud valaki egy tényleg működő elérhetőséget a revolut supporthoz, mert próbálkoztam chaten keresztül, és ugyan írták, hogy kb 2 perc és kapok egy live agent, de 55 perc után meguntam a várakozást. :D

Virtual carddal próbáld! Ha meg eddig is azzal próbáltad, akkor nézd meg, jók-e a számok, mert a napokban változtatták a virtual cardot.

Sanyi_a_macska
2020. nov. 1. 8:00

Sziasztok!

Ha nagyon lezárósak minden email amit köldesz a CC (másolatot kap) részbe nyugodtan írd be a pénzügyi felügyeletük címét az meg szokta hozni a kellő motivációt

Sanyi_a_macska
2020. nov. 1. 8:01

Jaj most látom hogy ez Revolut nem Skrill akkor viszont nem tudom, passz

Csoszogi33
Válasz Charliegore8 kommentjére
2020. nov. 1. 9:59

skrill virtual card feltöltés revolutra

Virtual carddal próbáld! Ha meg eddig is azzal próbáltad, akkor nézd meg, jók-e a számok, mert a napokban változtatták a virtual cardot.

Nagyon köszi, nem néztem az emaileket, és valóban teljesen új kártyát kapott gondolom mindenki, ezért nem működött! Még egyszer köszi!

Aptok
Válasz kati666 kommentjére
2020. nov. 1. 10:32

Sziasztok !
Ha már revolut szóba került. 2 hónapja használom és most valami miatt nem tudok belépni, az alkalmazásba. Egyszerűen nem indul el. Valaki találkozott már ilyen problémával ?
Beírom a kódot és semmi "A revolut alkalmazás állandóan leál" Üzenet jelenik meg

Mandi05
2020. nov. 1. 10:34

Nekem paysafe-ről nem megy Skrillre. Azt írja, hogy fel vannak függesztve a paysafe befizetések.
Nagyobb összegnél pedig azt írja, hogy elértem a 93.000 Hufos éves befizetést ebbe a webshopba.
Szerintetek mi lehet a megoldás?

Aptok
2020. nov. 1. 11:04

Megoldódott, csak frisíteni kelett

luminal
2020. nov. 5. 16:31

Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ha Skrill-ről szeretnék Revolutra utalni virtuális kártya használatával, forintban engedi (ingyenes), viszont ha USD-ben küldöm ki mindig elutasítja.
Ez miért van? Elvileg USD-ben is működnie kéne...

kacsa1st
Válasz luminal kommentjére
2020. nov. 6. 11:41

Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ha Skrill-ről szeretnék Revolutra utalni virtuális kártya használatával, forintban engedi (ingyenes), viszont ha USD-ben küldöm ki mindig elutasítja.
Ez miért van? Elvileg USD-ben is működnie kéne...

Skrillről karival ill virtual karival csak a fő számla pénznemében tudsz fizetni. Gondolom neked forint alapú a fő számlád.
Innentől fogva baszhatod a spórolást, ha a $-t ill €-t a skrillen kell váltanod mielőtt revora teszed a pénzed. Mindeképp szép summát kaszál a skrill a váltásaidon.

Élő ügyfélszolgálat