Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Skrillről pénzlevét legolcsóbb módja?

peraspera
Válasz kati666 kommentjére
2020. máj. 22. 19:38

Ha meg visszautasitja, akkor virtuallal menni fog

RealRaul21
Válasz NitroHUN kommentjére
2020. júl. 3. 23:42

Létrehozol egy Revolut számlát (ingyen), kérsz egy Revolut kártyát (ingyen), átküldöd rá a Skrill USD-t (ingyen), átváltod forintra (ha banki kereskedési időszakban csinálod, akkor ingyen), és fizetsz vele a kártyáddal a boltban (ingyen), vagy felveszed ATM-ben (havi 75 000 forintig ingyen).

Na mondjuk ennél olcsóbb módot nem tudok, az igaz :(

köszi a tippet, nekem majdnem sikerült

olyannal már valaki találkozott hogy azt mondta a Revolut, hogy nem USD a virtual card pénzneme ahonnan küldenék pénzt a Revolut számlámra (nem kártyára, remélem nem ez volt a gond), hanem angol font?
egyértelműen USD virtual cardot hoztam létre, és a pénzküldés végén kér egy olyat a Revolut, hogy számlázási cím irányítószáma, na ott meg voltam lőve mit írjak, beírtam a saját irányítószámomat, aztán rámentem a küldésre kiírta, hogy a kártya pénzneme angol font, folytatom-e az utalást?
lelőttem a francba a tranzakciót....

kipróbáltam ezt pár légből kapott irányítószámmal is, mindig a fenti üzentet kaptam

gondolom én rontottam el valamit, de mit?

lourker
Válasz RealRaul21 kommentjére
2020. júl. 4. 8:34

Szia!

Nekem is ez van gondolom a UK székhely miatt írja ezt tévesen. Engedélyezed a tranzakciót akkor simán csinálja az USD-USD díj nélküli feltöltést. És késöbb se vágja le a rendszer, hogy ez usd-usd tranzakció mindig rákérdez, "leokézod" ,de soha nem volt nálam még GBP-USD mindig USD-USD.

nebega
2020. júl. 6. 11:29

Sracok, ha most jol ertem, a Revolut a devizakonverziokert nem von le semmit es ha magyar automatabol szeretnek felvenni 150k-t, akkor mig pl. a partyrol usd-s skrillen keresztul eljut a revolutra, addig 0% feet kell fizetni es ha leveszem ezt a penzt, akkor osszvissz 2%-t bukok rajta ? (ennyit szed ugye a Revo 75k folott es elvileg a magyar ATM-k nem szamolnak fel tobb penzt)

trboo
Válasz RealRaul21 kommentjére
2020. júl. 6. 13:35

köszi a tippet, nekem majdnem sikerült

olyannal már valaki találkozott hogy azt mondta a Revolut, hogy nem USD a virtual card pénzneme ahonnan küldenék pénzt a Revolut számlámra (nem kártyára, remélem nem ez volt a gond), hanem angol font?
egyértelműen USD virtual cardot hoztam létre, és a pénzküldés végén kér egy olyat a Revolut, hogy számlázási cím irányítószáma, na ott meg voltam lőve mit írjak, beírtam a saját irányítószámomat, aztán rámentem a küldésre kiírta, hogy a kártya pénzneme angol font, folytatom-e az utalást?
lelőttem a francba a tranzakciót....

kipróbáltam ezt pár légből kapott irányítószámmal is, mindig a fenti üzentet kaptam

gondolom én rontottam el valamit, de mit?

nem rontottál el semmit,nyugodtan csináld,és ne hagyd,hogy összezavarjon a rendszer :)

csiga19794
Válasz nebega kommentjére
2020. júl. 7. 5:53

Sracok, ha most jol ertem, a Revolut a devizakonverziokert nem von le semmit es ha magyar automatabol szeretnek felvenni 150k-t, akkor mig pl. a partyrol usd-s skrillen keresztul eljut a revolutra, addig 0% feet kell fizetni es ha leveszem ezt a penzt, akkor osszvissz 2%-t bukok rajta ? (ennyit szed ugye a Revo 75k folott es elvileg a magyar ATM-k nem szamolnak fel tobb penzt)

Igen,jól érted. De ha 7végén csinálod,akkor lesz költsége a váltásnak.

barsza
2020. júl. 22. 22:44

Adna el valaki usd-t?
Csak Budapest jöhet szóba és megbízható tag.

trboo
Válasz barsza kommentjére
2020. júl. 28. 8:44

Revolut kártyáról szerettem volna otp-s atm-ből levenni a havi 75K-t,de nem engedte,holott ugyanebből az atmből már vettem le pár hete,pénz is van a kártyán,és a havi ingyenes 75K resetelődött.
Van valakinek ötlete,miért utasíthatja el?
Vásároltam még vele tegnapelőtt.

vargassss
2020. júl. 28. 14:38

én is jártam már így korábban, átmentem ugyanannak a banknak egy másik atm-jéhez és ott működött gond nélkül.

peraspera
2020. júl. 28. 19:19

Van sok furcsasag: kulfoldon olyan euros atm-bol akartam kivenni, aminel meg lehet valasztani a cimleteket, aztan azt irta hogy ervenytelen kartya. Ellenben mikor csak az osszeget irtam be, rabizva a cimleteket az atm-re, mar mukodott.

Élő ügyfélszolgálat