Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Stake-elési lehetőség (A sajnálatos FullTilt események után)

knops
Válasz Fedayn72 kommentjére
2011. jún. 30. 18:43

az hogy lehetséges, hogy nincs egyikőtöknek sem annyi liferollja, amiből pótolni tudná?

Inkább lemondatok a profit 30-40-50%-áról, csakhogy kapjatok egy egyenleget egy számlára, és minden ugyanott folytatódik, mint előző nap?

Se limitváltás, se semmi. Mintha mi se történt volna.

reirreT
Válasz knops kommentjére
2011. jún. 30. 20:04

knops: Ha az eredeti téten a profit felét kapja azzal ugyanott van, mintha feleekkora téten a profit egészét kapná, nem? Viszont másrészről tisztán a játékra koncentrálhat, nem kell egy esetleges downswingtől tartva kerülnie a határeset szituációkat, mert ha kétszer háromszor beesik az ellenfél lapja már nem tudja folytatni... Elég nagy lelki teher ez azoknak akik jobb híján eddig ebből éltek meg és hirtelen kicsúszott a lábuk alól a talaj.

sawwee: Tetszik a kezdeményezésed, de mindenféleképpen nagyon figyelj oda, hogy kinek adsz pénzt, biztos vagyok benne hogy nem két ember fog megpróbálni lelépni vele... Nagy összegnél közjegyző jelenlétében aláírt kölcsönadási szerződés sem túlzás (mondjuk tudom, hogy nem olcsó).

hunsilverline
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 30. 20:10

knops: Ha az eredeti téten a profit felét kapja azzal ugyanott van, mintha feleekkora téten a profit egészét kapná, nem? Viszont másrészről tisztán a játékra koncentrálhat, nem kell egy esetleges downswingtől tartva kerülnie a határeset szituációkat, mert ha kétszer háromszor beesik az ellenfél lapja már nem tudja folytatni... Elég nagy lelki teher ez azoknak akik jobb híján eddig ebből éltek meg és hirtelen kicsúszott a lábuk alól a talaj.

sawwee: Tetszik a kezdeményezésed, de mindenféleképpen nagyon figyelj oda, hogy kinek adsz pénzt, biztos vagyok benne hogy nem két ember fog megpróbálni lelépni vele... Nagy összegnél közjegyző jelenlétében aláírt kölcsönadási szerződés sem túlzás (mondjuk tudom, hogy nem olcsó).

Hm..és mit íratsz alá? Pókerre adott pénzt nem lophatja el? Vagy beleírod a póker stakelés feltételeit? Meglepődnék:)) Szerintem úgy kell válogatni hogy olyanoknak adni CSAK, akik rég aktív akadémia tagok. És itt nem a regisztrálás időpontjára gondolok.

Agra
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. jún. 30. 23:41

Szóval aki nem régóta akadémia tag az már nem is lehet megbízható!? hmm... Sztem egy szerződés ami nem kell feltétlen, hogy pókerről legyen megírva, csak legyen nyoma a pénz adás-vételnek az egyáltalán nem hülyeség!

rockett
Válasz Agra kommentjére
2011. jún. 30. 23:46

Szóval aki nem régóta akadémia tag az már nem is lehet megbízható!? hmm... Sztem egy szerződés ami nem kell feltétlen, hogy pókerről legyen megírva, csak legyen nyoma a pénz adás-vételnek az egyáltalán nem hülyeség!

itt inkább az aktivitásról, ismertségről, referenciákról van szó, nem a hosszú idejű tagságról, de ezt te is értelmezhetted volna. Anélkül kire bíznál ennyi pénzt, mikor már annyi embert átvertek pénzcserével, stakepénzzel...?

shameless
Válasz sawwee kommentjére
2011. jún. 30. 23:50

Szia!

Engem elképzelhető, h érdekelne ez a lehetőség. A Sharkscope-on megtalálsz shameless83 néven. Nagyjából egy-másfél éve játszom (játszottam) rendszeresen a FT-en 10-24$-os 9-45 fős sng-ket, leginkább egy asztalosokat, plusz 2 asztalos turbokat. Érdekelnének a pontos feltételek, sajnos most úgy néz eltűnt bankrollom.

Köszi előre is a választ.

redoubtable
Válasz Agra kommentjére
2011. júl. 1. 0:04

Mit írnál a szerződésbe?

knops
2011. júl. 1. 0:09

és milyen limitről beszélünk, ahol nincs annyi tartalékod az életben, hogy ezt kipótold? nanemár

reirreT
Válasz knops kommentjére
2011. júl. 1. 1:15

Nem feltétlenül csak olyan pókerjátékosok léteznek akik agyonverik a limitjüket, attól függetlenül hogy ha azt hallod póker pró rájuk gondolsz, sokkal többen vannak akik azért grindelnek jobb híján havi 100-150k Ft-ért mert nem tudnak elhelyezkedni máshol és nem akarnak éhen halni.

Agra
2011. júl. 1. 1:20

ott a pont

Élő ügyfélszolgálat