Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Stake-elési lehetőség (A sajnálatos FullTilt események után)

ZoliHUN
Válasz Agra kommentjére
2011. júl. 1. 16:01

PM ment.

sawwee
Válasz ZoliHUN kommentjére
2011. júl. 2. 0:42

Sziasztok,

Jelenleg külföldön vagyok, ahol nagyon limitált internet hozzáférésem van. Vasárnap reggeltől leszek otthon, ekkor fogom tudni áttekinteni a stake-elésre beadott jelentkezéseket, és még aznap jelentkezem a döntés eredményével. Mindenkinek válaszolok, a döntés eredményétől függetlenül. Addig is köszönöm a türelmeteket,

sawwee

ui: Ezt az üzenetet megpróbáltam külön-külön is elküldeni a jelentkezetteknek, de a fórummotor csak 5 percenként 1 PM-et enged küldeni, nekem meg most összesen 10 percig van netem, úgyhogy ezer bocsánat mindenkitől, akinek nem tudtam külön írni.

hippiasz
Válasz sawwee kommentjére
2011. júl. 2. 1:24

Engem érdekelne a te referenciád is, ha nem baj. Pl.: milyen téten játszol hol esetleg graf.

Zoli
Válasz hippiasz kommentjére
2011. júl. 2. 1:30

tök jó hogy tele van a fórum olyan nyerő játékosokkal, akiket eddig csak a szerénységük tartott vissza attól, hogy érdemben is hozzászóljanak bármihez...

amúgy sok sikert sawwee!

Fedayn72
Válasz sawwee kommentjére
2011. júl. 2. 11:01

Sziasztok,

Jelenleg külföldön vagyok, ahol nagyon limitált internet hozzáférésem van. Vasárnap reggeltől leszek otthon, ekkor fogom tudni áttekinteni a stake-elésre beadott jelentkezéseket, és még aznap jelentkezem a döntés eredményével. Mindenkinek válaszolok, a döntés eredményétől függetlenül. Addig is köszönöm a türelmeteket,

sawwee

ui: Ezt az üzenetet megpróbáltam külön-külön is elküldeni a jelentkezetteknek, de a fórummotor csak 5 percenként 1 PM-et enged küldeni, nekem meg most összesen 10 percig van netem, úgyhogy ezer bocsánat mindenkitől, akinek nem tudtam külön írni.

Adnál valami elérhetőséget ahova lehet írni? Sajnos nem tudok PM-et küldeni. Köszi!

JuhaAasz
Válasz Zoli kommentjére
2011. júl. 2. 11:10

tök jó hogy tele van a fórum olyan nyerő játékosokkal, akiket eddig csak a szerénységük tartott vissza attól, hogy érdemben is hozzászóljanak bármihez...

amúgy sok sikert sawwee!

+1

Adnál valami elérhetőséget ahova lehet írni? Sajnos nem tudok PM-et küldeni. Köszi!

nemvéletlenül nem adott meg elérhetőséget, szerintem neked kellene pl. emailt adni, mint ahogy mások tették. :)
sorry most nézem hogy már 1x megadtad. bocsi :)

peraspera
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. júl. 3. 9:13

Én is jelentkeznék.
FTP nick: per_aspera
Profil: sng és mttsng
Konkurens oldal törzstagja már stake-elt.
email: peraspera123456@gmail.com

Harvey
Válasz peraspera kommentjére
2011. júl. 3. 10:58

Sziasztok!
Az is szoba jöhet aki Ps-en halászik?
Cashout-befektetés okán microra van csak roll, de kb néha meg gyengébb lowstakes, oda meg bőven nincs meg.
Ps-en anyucikadta a nickem; micro rebuy és low regular Mtt amit vallalnek, mellette varianciacsokkentes okán 180 man turbó 3.5R és 8 dodos amit játszanek. 500 verseny simán megy havonta, mtsng meg tanulmányoznom kell milyen aranyban érdemes betenni...
Koszonom, horvathtomi80@Gmail.com -on elersz.
Üdv!

csabi69
Válasz Harvey kommentjére
2011. júl. 3. 11:04

PM ment

Hideyoshi
Válasz hippiasz kommentjére
2011. júl. 3. 11:13

Engem érdekelne a te referenciád is, ha nem baj. Pl.: milyen téten játszol hol esetleg graf.

Jelenleg ő a legeredményesebb magyar st hu sng játékos (szerintem), aki sikeresen megállta a helyét a FTP legmagasabb tétes asztalain, bátor, de matematikailag (mindig) megalapozott játékkal.

Egyet tudok tanácsolni, amit kér azt tartsátok be, és akkor jól fogtok járni!

Élő ügyfélszolgálat