Más valaki azért úszta meg, mert egy falusi takszövben volt a pénze és a hivatalnak eszébe sem jutott, hogy ott is keresse.
[video=youtube;JH6PmeNv-2Q]https://www.youtube.com/watch?v=JH6PmeNv-2Q[/video]
Én eladom a pokersars account-om :)
Van hozzá skrill is.
Akinek sok pénze van átutalja starson belül az újonnan vett acc-ra onnan meg kiveszi.
Én úgy sem használom egyiket sem :)
Az, hogy nem jutott eszükbe itt és ott megkérdezni, az csak mák.
Más valaki azért úszta meg, mert egy falusi takszövben volt a pénze és a hivatalnak eszébe sem jutott, hogy ott is keresse.
Erre azért jövőt nem építenék. Mi van ha valaki nem egy ügyetlen ügyintézőt kap ki?
Erősen kétségbe vonom ezeket! A vámnyomozók nem ennyire hülyék, az meg, hogy "egy falusi takszövben volt a pénze és a hivatalnak eszébe sem jutott, hogy ott is keresse" ezen kacagok! Remálem ezt te magad sem hiszed el! :D
Én úgy tudom hogy minden pénzintézet köteles jelenteni a NAV-nak, ha valaki számlát vezet náluk. Sőt, ez biztos.
Igen, ha megkérdezik.
Mivel nincs egy mindent integráló rendszer, így nyílvánvalóan nem lát mindent a NAV. Bizonyos értékhatár felett kell kötelezően jelenteni a bankoknak, ha jól tudom.
Szerinted egy végrehajtásnál az összes bankot, takszövöt végigkérdezi az a szerencsétlen bírósági végrehajtó, hogy van-e ott számlája az adósnak?:))
Ha linkelnék egy ilyent "Közlemény a hitelintézetek pénzforgalmi bankszámlákra vonatkozó adatszolgáltatási és bejelentési kötelezettségének állami adóhatósághoz történő teljesítéséről" és az lenne benne hogy kell?
Szerinted egy végrehajtásnál az összes bankot, takszövöt végigkérdezi az a szerencsétlen bírósági végrehajtó, hogy van-e ott számlája az adósnak?:))