Kezd aggasztani ez a 240 ...
Jobban örültem volna a 300-nak :D
Szerintetek milyen irányba fog mozdulni az árfolyam?
Szerintetek milyen irányba fog mozdulni az árfolyam?
Valószínűleg csökkenni fog a 240, mert Martonyi benyalt az eunak. Mondjuk a radikálisok eu elleni tüntetése aggasztó lehet a forintra nézve, hiszen eléggé nagygyűlés feelingje lesz a dolognak.
Valószínűleg csökkenni fog a 240, mert Martonyi benyalt az eunak. Mondjuk a radikálisok eu elleni tüntetése aggasztó lehet a forintra nézve, hiszen eléggé nagygyűlés feelingje lesz a dolognak.
A nagygyűlést március 15-re tervezik. Hogy miért pont akkorra? Elvben az ünnep miatt, gyakorlatilag meg addigra meg akarnak állapodni az EU/IMF-el. Szerintem ez megint csak pótcselekvés lesz.
az hogy mostanában kicsit erősödött a FT az nem jelent semmit. Vissza fog menni 250 fölé szerintem.
Buknak a hitelből végtörlesztők? - Hir24
Ebből a hírből kiindulva a bankárok hosszú távon 250ft-ra taksálják a forint-euro árfolyamot. Nekem legalábbis elszólásnak tűnik, és így azt mondom ha van hosszú távra tartalék eltett eurója az embernek, most váltsa forintra és kösse le jó kamatokkal, mert pár év múlva, akár jövőre visszaerősödik a forint arra a szintre, ahol minden piaci félnek optimális.
Mit gondoltok, hülyeség?
Buknak a hitelből végtörlesztők? - Hir24
Ebből a hírből kiindulva a bankárok hosszú távon 250ft-ra taksálják a forint-euro árfolyamot. Nekem legalábbis elszólásnak tűnik, és így azt mondom ha van hosszú távra tartalék eltett eurója az embernek, most váltsa forintra és kösse le jó kamatokkal, mert pár év múlva, akár jövőre visszaerősödik a forint arra a szintre, ahol minden piaci félnek optimális.
Mit gondoltok, hülyeség?
Sziasztok!
Nem igazán értek a témához, de ebben a videóban a csóka nem úgy néz ki mint aki a levegőbe beszél. Vélemények?
2013 májusára bedől az Euro? műsor 2011-11-15
Üdv,
Misi